Levensechte Sekspop review: Jay test een Motsudoll

19-08-2020

Eindelijk na 3 jaar zoeken, praten en regelen kan ik jullie meest gevraagde review schrijven. Dankzij de sportiviteit en medewerking van Motsutoys kan ik mijn ervaring met een levensechte sekspop met jullie delen.

SPECS

 • Materiaal: TPE buitenkant en tunnels, staal (voor het “skelet”), een kunststof voor de haren, nagels en ogen.
 • Hoogte: 1,66m
 • Aantal tunnels: 3 (mond, kont, vagina)
 • Is het wat? Ja, maar lees mijn review
 • Prijs: Variabel, te koop bij Motsutoys.nl

Levensechter Sekspop: U vraagt, wij draaien

Hey Jay, heb jij al eens zo’n sekspop getest? Ik vind nergens een review van een realdoll of levensechte sekspop?

Het is met stip denk ik de meest gestelde vraag op mijn social media-accounts. En iets waar ik zelf sinds ik het bestaan van de eerste realdoll ontdekte ook enorm nieuwsgierig naar ben.

Al die masturbators, heupen, kontjes, mondjes enzo zijn natuurlijk leuk. Maar zo’n levensgrote sekspop, die echter dan echt lijkt. Hoe zou dat zijn?

En sinds ik schrijf voor deze website, ben ik dan ook op zoek geweest naar een partij die zo sportief was om mij een sekspop ter review op te sturen. En jarenlang lukte dat niet. Een bedrijf dat ze verhuurde wilde mij wel een paar dagen een pop opsturen “die de klanten enthousiast hadden gebruikt”, een ander wilde mij alleen een tunnel opsturen en dan mocht ik de rest erbij verzinnen.

Je snapt, om redenen als hygiëne (TPE is poreus) en het feit dat ik jullie natuurlijk niet in de maling ga nemen met een review dat ik niet echt getest heb, duurde het tot ergens vorig jaar dat er hoop gloorde aan de horizon.

Ik sprak namelijk Motsutoys tijdens de Kamasutra beurs en zo tussen neus en lippen door begreep ik dat er wel wat te regelen zou zijn. En dat bleek dus ook gewoon waar, want een tijdje geleden ontving ik, via Fedex een enorme doos, die loeizwaar was, met daarin Lara, een sekspop die voor mij alleen was, om te testen en te reviewen.

Van opblaas- naar levensechte sekspop

Je hebt wellicht mijn opblaaspop review wel gelezen. Dat was voor mij ook een review die ik nooit zal vergeten. Tegelijkertijd heb ik een beetje dezelfde gedachten.

Is dit nou echt zo geil, waarom wil ik dit? Dat soort dingen. Want hoewel er in een levensechte sekspop van TPE geen naadjes zitten die schuren en alles er echt echt uitziet, blijft het wel neuken met een pop. En dat ging initieel in mijn hoofd niet zo goed.

Niet dat ik er wat van vind als jij dit leest en meteen bloedgeil bent bij het idee van een sexpop. Ieder zijn ding, en geniet vooral van je eigen triggers. Maar ik moest toch wel even slikken.

Realdoll op bed met een vibrator op de achtergrond

Motsudolls

Ik kreeg dus een “echte” Motsudoll van Motsutoys. Mocht je denken, Motsudolls, dat klinkt bekend, dat klopt misschien ook, want Motsudolls is al jaren DE verkoper van realdolls/sekspoppen in Nederland. Alleen heeft moederbedrijf Motsutoys besloten het merk over te hevelen naar hun eigen website motsutoys.nl.

Mocht je een Motsudoll willen bestellen dat moet je wel even rekening houden met wat dingen. Ten eerste, de levertijd zal ongeveer 3 weken duren. Je krijgt er geen kleding bij, dus wil je je pop leuk aankleden, dan moet je zelf even wat passende kleding aanschaffen. En wil je meer weten, neem dan eerst even contact op met Motsutoys voor de mogelijkheden. Het team staat altijd klaar voor vragen en helpen je graag aan een ideale pop. Oh ja, je kan je pop helaas alleen maar thuis geleverd krijgen, dit door de omvang en het gewicht van het pakket, houdt daar dus rekening mee, dat voorkomt teleurstelling!

Levensechte Sekspop, in de doos

Als je de sekspop bestelt wordt deze natuurlijk in een discrete doos geleverd, voorzien van padding etc om te zorgen dat je pop ook netjes heel blijft. Daarin vind je dan de pop met een los hoofd, verder natuurlijk een pruik, de tunnels die bij de pop behoren, een basis kit voor reiniging en onderhoud en natuurlijk een handleiding over hoe je je pop in poses kan zetten, hoe je de tunnels moet installeren etc. Niet van het minste belang natuurlijk.

Levensechte Sekspop getest

Dit stukje wordt meer dan alleen een test en een review. Ik wil met jullie het hele proces doorlopen, voorzover mij het nog lukt dat op papier te zetten. Dus, even geduld, de conclusie komt.

Sekspop wordt bezorgd

De bel gaat, ik wist dat ie zou gaan, want mijn pop, die we voor het gemak even Nathalie gaan noemen wordt door FedEx bezorgd.

De FedEx bezorger, geen onbekende, staat met een enorm pakket voor de deur. “Wat is dit nou? Dit ding is echt loodzwaar!” wordt mij gevraagd. Ik zeg eigenlijk niets en til het bijna 40 kilo wegende pakket met veel gezwoeg mijn woonkamer in.

“Omg Jay, dat is toch niet…”, Tess kijkt met enige argwaan naar de doos van zo’n 1,50 lang en 40 cm breed. Ik hoef alleen maar te knikken. We maken samen de doos open, en voor ons ligt daar Nathalie, de TPE sekspop die ik moet gaan reviewen.

Zo’n enorm seksspeeltje (grootste tot nu toe, ooit) sla je natuurlijk niet zomaar even op in een kastje met een la met daarop “sekspoppen”. Maar voorlopig slaan we Nathalie even op in onze slaapkamer.

“Als ik er maar geen nachtmerries van krijg” zegt Tess mij nog.

Mijn hoofd draait overuren met alle pranks die ik eventueel buiten het testen om kan uithalen, maar tot op het moment van schrijven van deze review is dat nog niet gebeurd.

Sexpop met lingerie en een blik tussen haar benen

En nu ga ik het doen! Denk ik.

Zoals ik al eerder schreef, net zoals met de opblaaspoppen moest ik mij (helaas) over iets heenzetten om aan de gang te gaan met Nathalie mijn levensechte sexpop. En dat lukte gelukkig wel. Zeker met de broeierige omstandigheden ben je nog wel gewoon eens geil, gewoon omdat het zo warm is, en dat is natuurlijk een mooi moment om aan de gang te gaan.

Waar ik niet zo had bij stil gestaan is dat als je deze sekspop wil gaan gebruiken, je haar toch ook nog wel even in elkaar moet zetten. Wat zoveel inhoud als het hoofd op de romp klikken, de pruik opdoen, en het allerbelangrijkst, de bijgeleverde tunnels (ik had er voor elke “gat” 1) installeren. Dat klinkt een beetje als het idee van een IKEA kast, en dat is ook wel zo. Hoewel je vooral moet klikken en duwen (want TPE op TPE is best stroef, maar yay glijmiddel!). Maar ik was ook vergeten dat Nathalie hoewel zeer tenger en rondborstig wel even 35 kilo schoon aan de haak is.

Nu ben ik niet een klein persoon en ben ik ook buitengewoon sterk (zegt men), maar zo’n TPE-pop verplaatsen als je best wel zweet (van de warmte) is best een uitdaging, denk daar dus over na.

Het in elkaar zetten van de sekspop, om haar klaar voor gebruik te krijgen is op zich wel even een kunstje, zoals ik al zei, maar met uitzondering van de pruik ben je daar met een beetje handigheid niet veel langer dan een kwartier mee bezig. Het opzetten van de pruik daarentegen, dat is best nog wel een kunstje. Wellicht dat ik dubbelzijdig kleefband had moeten gebruiken ofzo. Maar mijn hemel wat een gepiel! (Dus zit het op de foto scheef, sorry, deal with it, I had to.)

En dan is ze daar, het grootste seksspeeltje dat ik bezit, met een mooi gevormd lichaam, lekkere tieten, en herbruikbare tunnels.

Licht aan het eind van de tunnel

Die tunnels, die moeten toch even een aparte paragraaf hebben, want eerlijk is eerlijk, ze zijn wel lekker, maar echt geil is het niet, om een tunnel in een gapend gat te moeten schuiven dat op een echte vagina, anus of mond lijkt.

Tunnels voor je levensechte sekspop

Voordeel is natuurlijk wel, je hoeft niet je hele pop onder de douche mee te nemen, want dat is echt een onmogelijke situatie.

Maar ja, zonder tunnel ook geen textuur, en zonder textuur geen orgasmes.

Kan ie Nathalie?

En zo, daar lag Nathalie op mijn bed, klaar om met mij te doen waar ik zin in had. Want met al haar buigbare onderdelen kon ik Nathalie nemen zoals ik wilde, of ik nou “gepijpt” wilde worden, missionaris wilde neuken, op zijn hondjes, nou ja, welk standje van de kamasutra waarbij de ontvangende partij onderop ligt dan ook, het kan allemaal. En omdat alles zo zwaar is, en zo echt voelt, is het net of je het met een “echt” iemand doet. Althans, voor zover TPE, echt, echt aanvoelt.

Ik heb ook nog even geprobeerd om Nathalie “bovenop” te laten zitten, en dit kan ik echt afraden. De pop heeft mij tot 2x toe geprobeerd een “kopstoot” te geven, en bleef gewoon qua evenwicht niet lekker zitten. Kortom, hou de pop onderop, dan krijg je geen blauwe kop.

De seks met Nathalie “onderop” was gewoon heel erg lekker, het is wel heel erg mikken. Waar een normaal persoon natuurlijk meewerkt om te zorgen dat penetratie lukt, doet deze levensechte sekspop natuurlijk helemaal niet. Dus mikken, afstellen, nog meer mikken, en dan kan je aan de gang. Zorg dus dat je echt goed geil bent, als je aan de gang bent, want soms moet je even geduld hebben.

Een sekspop met haar benen wijd en een buttplug in

Natuurlijk is er ook wel een gebrek aan reactie aan de sekspop, maar dat heb je bij een “normale” masturbator ook niet.

Het is gewoon fijn om leuke standjes te kunnen proberen en eens echt een “hands on hips” ervaring te hebben.

Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn, althans eerst wel, na levering niet meer, maar nu weer wel.

De niet zo leuke kanten van een levensechte sekspop

Is het alleen maar gejubel? Nee, ik moet natuurlijk ook eerlijk zijn, en er zijn een aantal dingen niet zo handig. Ik zei het al, die pruik, nu heb ik wel iets met kale vrouwen, dus mijn fantasie had de pruik niet nodig om er blij van te worden.

De tunnels zijn natuurlijk niet zo geil, gingen er wel makkelijk in, maar niet zo makkelijk meer uit. Enfin realiseer je van tevoren dat het soms een beetje aanklooien is. Tegelijkertijd als je na je sessie meteen de tunnels reinigt, droogt en weer installeert kan je de volgende keer zo aan de gang.

Zo’n pop is groot, en zwaar, en dus moeilijk (eigenlijk gewoon niet) steeds in en uit elkaar te halen en op te bergen, realiseer je dat voordat je deze aanschaf doet. Zorg dus dat je de ruimte hebt. Dit is dus een niet discreet seksspeeltje, maar zoveel was eigenlijk al heel duidelijk.

Schoonmaak

Als je de tunnels verwijderd hebt kan je deze goed reinigen met toycleaner en water. De sekspop zelf reinig je met een vochtige doek, enfin, dat lees je allemaal in de handleiding.

Conclusie

Heb jij de ruimte, wil je een “bijna echt” ervaring als je seks hebt (want van masturberen is eigenlijk geen sprake meer) dan denk ik dat een levensechte sekspop en zeker die van Motsutoys iets voor jou is. Je kan de structuur van de tunnels namelijk ook variëren, en de tunnels zijn vast ook los verkrijgbaar. Zou vorm je jouw versie van Nathalie helemaal naar jouw wensen. Hou je van cosplay, ben je gek van Tomb Raider, met wat handige kleren creëer je zo jouw ultieme fantasie persoon. Houdt dus wel rekening met het feit dat deze realdoll echt heel veel ruimte inneemt. Een levensechte sekspop is gewoon niet discreet en klein, dan weet je dat.

Je kan jouw levensechte sekspop kopen bij Motsutoys vanaf € 1900 Euro.

Mocht je wat kleiner willen beginnen dan kan je ook een mini sekspop aanschaffen vanaf zo’n 379 euro.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

4 Reacties

 1. Iets wat apart maar leuke review.

  Antwoord
 2. Hallo,
  Het was eens leuk om jou ervaring te lezen Jay.
  Ik was eigenlijk op zoek naar verkopers van sexdoll’s die betrouwbaar zijn.
  Dat vind ik niet zo rap terug en zou wel moeten gepubliceerd worden.
  Ik ben dom geweest en een minder leuke aankoop gedaan van 500euro die gewoon frauduleus is.
  Natuurlijk krijg ik mijn geld niet terug.
  Mooie foto en ik krijgt een pop toegestuurd die gewoon niet te vergelijken is.
  Als je over RAAR wil praten Jay… dit product dat ik gekregen heb ziet er echt verstorend gek uit.
  Ver van realistisch, voor mij is het om als decoratief te staan dus de grootste teleurstelling.

  Verkoper: jmessi Official Store (aliexpress)
  Ik wil je gerust een paar foto’s sturen hoe gestoord het verschil is.
  Mensen zouden hiervan op de hoogte moeten gebracht worden.
  Wand op ratings kan je blijkbaar niet vertrouwen. Die had 96%

  Groeten

  Antwoord
  • Dag Koen, vervelend dat je zo bekocht uit bent gekomen. Dit is ook exact de reden waarom wij altijd adviseren niet iets op AliExpress te kopen, het zijn meestal B-keuze (of C-keuze) speeltjes, en in jouw geval poppen. Een TPR-sekspop (life size) kopen voor minder dan 1500 euro is eigenlijk ook bijna onmogelijk. Ik begrijp heel goed dat de verleiding dan enorm is, want het is een prikkie, maar ja helaas moet jij daar nu ook de zure vruchten van plukken.
   Ik weet wat voor rommel er verkocht wordt dus foto’s zijn niet per se nodig wat mij betreft.
   Sterkte hiermee!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.