Vlog: L’Eve by Eveline Stallaart en de AliExpress Copycat

17-02-2020

Vlog: L’Eve by Eveline Stallaart en de AliExpress Copycat

Van Plural Pleasure kreeg ik de L’Eve, een vibrator die ontworpen is door de bekende seksuoloog Eveline Stallaart. Niet lang nadat ik de L’Eve ontvangen had, spotte ik precies dezelfde vibrator op AliExpress. Alles zag er hetzelfde uit, behalve de prijs. De AliExpress versie was 60 euro goedkoper dan de vibrator van Eveline Stallaart. Wat was er hier aan de hand?

Natuurlijk heb ik het seksspeeltje van AliExpress ook besteld, om deze twee eens goed te kunnen vergelijken. In mijn review over de L’Eve kan je lezen van ik van deze vibrator in de vorm van een blaadje vind. Maar in deze vlog maakt Jay de twee op het oog identieke toys open en kijken we of de binnenkant er ook hetzelfde uit ziet.

Maar eerst testen we of deΒ  vibraties even sterk zijn. Als laatste proberen we beide sextoys in de brand te steken. Siliconen brandt niet, dus de flame-test is super handig om te testen of er echt siliconen gebruikt is en niet een of ander onveilig materiaal.

Ben je benieuwd naar de resultaten van ons onderzoek? Klik dan op de afbeelding hieronder om de video over de L’Eve en de Aliexpress copycat te bekijken.
Je kan ook eerst mijn review over de L’Eve by Eveline Stallaart lezen.

Vlog: l'eve by eveline stallaart en de aliexpress copycat

 

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.
Wil je nog een vlog zien waar we andere AliExpress seksspeeltjes in de fik steken?
Ik schreef ook een review over de L’eve van Eveline Stallaart.

Vind je Tess Tesst leuk en wil je helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.