Lelo Smart Wand Medium

26-12-2017

Sextoy review by Tess: Lelo Smart Wand Medium

Lelo smart wand medium

Lelo is รฉรฉn van de bekendste sextoy merken. Lelo staat bekend om zijn mooie en chique toys. Zelf heb wel altijd dubbele gevoelens bij Lelo. Ik vind de toys inderdaad bijna altijd mooi. Behalve de Lelo Sona, die vond ik echt vrij lelijk, maar deze Lelo Smart Wand vind ik wel weer heel mooi. Lelo toys komen ook meestal wel luxe over. Daar hou ik best wel van, maar de prijs van Lelo toys vind ik soms ook wel echt te hoog. Zeker toen ze een paar jaar geleden hun prijzen ineens nog meer verhoogden, had ik wel echt mijn twijfels of je nu betaalt voor kwaliteit, of gewoon voor de merknaam.

Een van de Lelo toys waar ik al langere tijd nieuwsgierig naar was, was de Lelo Smart Wand. Ik hou van wand vibrators. Deze zijn bedoeld voor uitwendige stimulatie en zijn over het algemeen vrij krachtig. Van Stephanie van Willie kreeg ik de Lelo Smart Wand Medium opgestuurd in ruil voor mijn review.

Hier kan je mijn minivlog bekijken over de Lelo Smart Wand Medium. Voor mijn geschreven review, scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/PloTOZ2fNI0[/youtube]

De looks

Lelo smart wand mediumDe Lelo Smart Wand Medium zit in een mooie verpakking die ook vrij chique oogt. Daar in zit nog een witte bewaardoos met in gouden letters LELO er op. Ik vind het mooi. De Smart Wand zelf ziet er ook echt heel mooi uit. Het handvat heeft een kromming met een stuk goudkleurig (alhoewel het soms bijna zilver lijkt) ABS plasctic met daar ook weer de merknaam in. De rest van de wand vibrator is gemaakt van siliconen. En zoals bij eigenlijk alle Lelo sextoys voelt dit siliconen echt heerlijk aan: glad en zacht tegelijk. Helaas trekt het ook wel stof aan.

Lelo smart wand mediumDe knopjes zitten vrij hoog op het handvat, richting de kop. Als ik deze vibrator zie, word ik er toch wel gelijk blij van. Hij ziet er goed uit, voelt goed en ik krijg gelijk zin om hem te gebruiken.

De Lelo Smart wand is waterproof. Wat ik wel apart vond is dat je aan de onderkant gewoon echt een gaatje hebt waar de oplader in gaat, waardoor hij er niet waterproof uit ziet. Meestal zie je dan zoโ€™n โ€˜dicht gaatjeโ€™ wat je moet doorprikken met de lader zeg maar, of een magneetlader. Maar hij is dus wel echt waterproof. En oplaadbaar dus. De oplader heeft een stekker, dat is ook iets wat je tegenwoordig niet heel veel meer ziet, meestal zie je USB opladers.

Bediening

Lelo smart wand mediumDe bediening van de Lelo Smart Wand is heel makkelijk. Er zijn drie knopjes: plus, min en een soort ovaal figuurtje. Met de plus knop zet je โ€˜m aan en daar zet je โ€˜m ook harder mee. Met de min knop zet je โ€˜m zachter en als je wat langer drukt zet je โ€˜m uit. Met het ovale knopje kan je door de acht vibratiestanden scrollen: รฉรฉn steady stand en zeven patronen. Je kan zelf de vibraties dus harder en zachte zetten bij zowel de steady vibratie als de patronen.

De knopjes zitten dus hoog op het handvat. Ik hou zelf een vibrator altijd het liefst vast in de buurt van de knopjes en in dit geval voelt de rest van het handvat dus een beetje nutteloos. Zeker omdat er zoโ€™n kromming in het handvat zit, had ik eigenlijk verwacht dat dat ergens goed voor zou zijn, dat je โ€˜m dan extra lekker vast zou kunnen houden ofzo, maar behalve de looks voegt dit voor mij dus eigenlijk niks toe.

Geluid

Lelo smart wand mediumHet geluid van de Smart Wand is echt heel zacht. Bij de lagere standjes hoor je โ€˜m nauwelijks, bij de hardste standjes hoor je โ€˜m wel, maar echt niet storend. Hoewel ik me persoonlijk niet zo snel laat storen door geluid, waardeer ik dit wel echt. En ik weet dat er veel mensen zijn die zich wel erg kunnen storen aan het geluid van een vibrator, maar deze wand is echt helemaal goed wat dat betreft dus.

Standjes en Sensetouch

Lelo smart wand mediumIk vond de vibratiepatronen niet heel spannend. De eerste drie zijn gewoon pulserende standjes, maar dan steeds iets sneller, maar ook de andere vier waren niet heel verrassend. Als je van patronen houdt is dit vast prima, maar ik ben zelf niet heel erg fan van patronen en dit voegde voor mij niet zoveel toe.

Naast de patronen is er ook nog de Sensetouch stand. Dit is een techniek van Lelo die je activeert door een paar seconden op het ovale knopje te drukken. De Smart Wand vibreert dan zachtjes, tot hij je lichaam aanraakt. Dan gaat hij opbouwend steeds harder vibreren. Je kan zelf instellen tot hoe hard hij dan gaat. Als ik het zo opschrijf denk ik zelf weer van goh dat klinkt leuk. Toen ik het las in de gebruiksaanwijzing dacht ik dat ook. Maar in het gebruik vond ik er niks aan. Het voelde een beetje als zoโ€™n escalerend patroon. Alleen moet je elke keer de vibrator weer van je kutje af halen om het te merken. Want als hij qua sterkte opgebouwd is (en dat is al snel) dan blijft โ€˜ie dus gewoon op die sterkte vibreren. En dat voelt helemaal niet zo bijzonder. Ik ben gewoon meer van de steady vibraties, dat is wel weer duidelijk.

Good vibrations

Lelo smart wand mediumMaar die steady vibraties, die zijn dan ook wel echt de bom hoor. Dat is voor mij toch altijd het belangrijkste, goede steady vibraties. En dat heeft deze Lelo Smart Wand Medium echt heel erg. Lekker diep en van heerlijk zacht om mee te beginnen tot super krachtig op de hardere standjes. Ik word hier echt heel erg blij van. De kop is ook vrij klein voor een wand vibrator, dat vind ik echt prettig want ik vind het het lekkerst om een niet al te groot gebied te stimuleren en met deze kop kan dat perfect.

Conclusie

In gebruik vind ik dit echt een super lekkere draadloze wand vibrator. Het materiaal voelt echt heel lekker aan, ik kan makkelijk bij de knopjes, het formaat van de kop is precies goed en de vibraties zijn echt super goed. En hij is nog mooi ook. Hij is niet goedkoop met 139 euro, maar ik vind dit geen rare prijs voor deze sextoy. Tegenwoordig zijn de meeste goede, luxe sextoys toch wel redelijk aan de prijs en 139 euro is dan niet echt meer een uitschieter. Hoewel het natuurlijk wel een hoop geld is. Maar als je dat er aan uit wilt en kan geven, dan is deze Lelo Smart Wand Medium zeker wel een aanrader.

Je kan de Lelo Smart Wand Medium in zwart en paars hier bestellen bij Willie.nl voor 139 euro, de ivoorkleurige deluxe uitvoering (ik weet niet zeker wat daar anders aan is) kost 149 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Sextoy review by Tess: Lelo Smart Wand Medium […]
  2. Sextoy review by Tess: Le Wand Massager & Curve Silicone Attachment | Tess Tesst - […] vaak zo dat ze niet zo mooi zijn. De enige uitzondering vind ik de Lelo Smart Wand, waarvan ik…
  3. Sextoy review by Tess: Mjuze Wanderfull Massage Wand | Tess Tesst - […] ik ook mooi, doet me een beetje denken aan één van mijn favoriete wandvibrators, de Lelo Smart Wand, en…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.