Vlog: Lay-On Vibe en 3 sexy plus size lingerie setjes

02-12-2018

Vlog: Lay-On Vibe en 3 sexy plus size lingerie setjes

Deze week in mijn vlog gaat het over de Lay-On Vibe van Shotstoys. Deze vibrator ziet er super cute uit en de vibraties zijn niet zo sterk. Ideaal als eerste seksspeeltje bijvoorbeeld.

Dan vertel ik je ook nog over drie plus size lingerie setjes van het merk Cottelli. De bh’s hebben allemaal een half open cup, dus je ziet je tepels er boven uit. Plus size lingerie vinden vind ik altijd nogal een uitdaging, maar deze Cottelli setjes zitten echt wel mooi. Alleen dat stringetje met die dunne elastieken bandjes….

Ik zou het echt super tof vinden als je je wil abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat kan je doen door hier te klikken.

Mijn geschreven review over de Lay-On Vibe vind je hier.

Je kan de Lay-On Vibe hier bestellen.

Mijn geschreven review over de lingerie setjes vind je hier.

Het zwarte setje met riempjes kan je hier bestellen.

Het rode setje kan je hier bestellen.

Het hoge broekje kan je hier bestellen.

De zwarte open bh kan je hier bestellen.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.