Vlog: Lay-On Vibe en 3 sexy plus size lingerie setjes

02-12-2018

Vlog: Lay-On Vibe en 3 sexy plus size lingerie setjes

Deze week in mijn vlog gaat het over de Lay-On Vibe van Shotstoys. Deze vibrator ziet er super cute uit en de vibraties zijn niet zo sterk. Ideaal als eerste seksspeeltje bijvoorbeeld.

Dan vertel ik je ook nog over drie plus size lingerie setjes van het merk Cottelli. De bh’s hebben allemaal een half open cup, dus je ziet je tepels er boven uit. Plus size lingerie vinden vind ik altijd nogal een uitdaging, maar deze Cottelli setjes zitten echt wel mooi. Alleen dat stringetje met die dunne elastieken bandjes….

Ik zou het echt super tof vinden als je je wil abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat kan je doen door hier te klikken.

Mijn geschreven review over de Lay-On Vibe vind je hier.

Je kan de Lay-On Vibe hier bestellen.

Mijn geschreven review over de lingerie setjes vind je hier.

Het zwarte setje met riempjes kan je hier bestellen.

Het rode setje kan je hier bestellen.

Het hoge broekje kan je hier bestellen.

De zwarte open bh kan je hier bestellen.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.