Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain

10-07-2023

Glazen dildo’s, ik ben fan! Glas is een heel fijn materiaal voor dildo’s. Misschien klinkt het een beetje eng, maar dit is wel speciaal glas wat écht niet zomaar breekt. Van Willie kreeg ik de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain, een glazen dildo met bolletjes die steeds groter worden.

Specs

Materiaal: borosilicate glas
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: normaal 34 euro, nu in de aanbieding voor 24 euro, hier bij Willie
Is ’t wat? Ja, dit voelt echt heel goed.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de glass worxx by toyjoy frozen fountain De binnenkant van de verpakking van de glass worxx by toyjoy frozen fountain

Hoewel ik niet zo’n fan ben van witte verpakkingen, omdat het gewoon zo niet origineel is, vind ik de verpakking van de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain best wel tof. Ik vind het wit wel goed passen bij de foto van de glazen dildo. Boven de foto zie je de merknaam in super shiny glitterletters. Dat vind ik leuk! De zijkanten van de verpakking hebben diezelfde glitter, het kan mij niet shiny genoeg zijn! De doos kan je open klappen, zodat je de dildo al kan zien door het doorkijkje. Ook vind je in de flap nog wat extra informatie.

In de verpakking vind je alleen de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain zelf. Jammer dat er geen bewaarzakje bij zit, maar hee, dit is zeker geen dure dildo, dus je kan ook niet teveel verwachten.

Er zit ook geen gebruiksaanwijzing bij, dat vind ik wel jammer. Natuurlijk spreekt het best voor zich, wat je met deze dildo kan doen, maar ik had het leuk gevonden als er een boekje bij zat met wat extra uitleg en tips over het gebruik. Bijvoorbeeld dat je ‘m op kan warmen in een bakje warm water of op de verwarming, of juist kan koelen in de koelkast. En dat ‘ie niet geschikt is voor anaal gebruik. Dat soort dingen.

Mijn eerste indruk van de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain

De glass worxx by toyjoy frozen fountain in mijn hand. De glass worxx by toyjoy frozen fountain naast een lipstick.

De Frozen Fountain, wat ik trouwens echt een awesome naam vind, ziet er echt goed uit. Het bovenste bolletje is vrij klein, en langzaam worden de bollletjes steeds wat groter. In hele kleine stapjes, want de onderste bol is nog steeds niet heel groot.

Bij glazen dildo’s kijk ik altijd even goed of ik geen oneffenheden zie. Dan gebruik ik ‘m liever niet meer, als dat zo is. Maar de Frozen Fountain ziet er perfect uit en voelt ook helemaal glad.

Zoals ik net al schreef, kan je een glazen dildo makkelijk een andere temperatuur laten aannemen. In de zomer vind ik het erg lekker als ‘ie koel is, terwijl het in de winter juist heerlijk is om ‘m eerst even op te warmen. Glas is hier supergeschikt voor.

De test van de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain

De glass worxx by toyjoy frozen fountain naast een flesje glijmiddel. Glass worxx by toyjoy frozen fountain

Bij glas kan je elk soort glijmiddel gebruiken wat je wil. Het materiaal kan niet aangetast worden hierdoor. Ik hou het meest van waterbasis glijmiddel, maar wel zonder irriterende ingrediënten. Dus ik koos voor Pjur Woman Nude.

Het glas voelt van zichzelf al een beetje koud aan, maar het neemt dus ook heel snel de temperatuur van mijn lichaam aan. Ik vind het zelf echt heel fijn voelen dat het glas zo glad is. Met een beetje glijmiddel vind ik het ook al fijn om met de dildo over mijn vulvalippen te glijden. Dat voelde lekker met de grote bal, maar ook wat meer met de zijkant, zodat al die bobbeltjes goed te voelen zijn. Dit vind ik trouwens extra lekker als ik ‘m wat opgewarmd heb  met wat warm water.

Maar deze dildo is natuurlijk wel bedoeld om in te brengen. In de vagina, want voor anaal is hij niet veilig omdat ‘ie geen breed voetje heeft. Als ik met het kleine bolletje begin, vind ik het lekker voelen hoe het steeds een beetje groter wordt. Ook geeft elk nieuw bolletje weer een nieuwe sensatie. Dit zijn net ribbels, maar dan beter!

Het lekkerst vind ik deze dildo als ik ‘m gebruik met de andere kant. Dus als ik de grote bol juist eerst inbreng. Op deze manier weet de Glass Worxx Frozen Fountain mijn G-spot ook heel goed te stimuleren. En dan het gevoel van al die andere balletjes (ribbels) daarbij, zorgt er voor dat ik héél blij word van deze dildo. Hij heeft me vele G-spot orgasmes bezorgd.

Conclusie

De Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain klinkt niet alleen geweldig, maar voelt ook geweldig! Het glas voelt echt heel lekker en glad aan en neemt snel een andere temperatuur aan. Alle bolletjes voelen echt heel stimulerend, als hele goede ribbels. De grote bol kan ook heel goed mijn G-spot stimuleren. Ja, ik ben fan van de Frozen Fountain!

Je kan de Glass Worxx by ToyJoy Frozen Fountain hier bestellen bij Willie, nu in de aanbieding voor 24 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.