Fun Factory Magnum en The Boss dildo

13-07-2018

Dildo review by Tess: Fun Factory Magnum en The Boss dildo

Ik vind Fun Factory echt een fijn merk. De Fun Factory Bouncer is ook echt één van mijn favoriete dildo’s. Hierdoor was ik erg benieuwd naar andere dildo’s van FunFactory. Dus ik was extra blij toen Mark van Euphoria mij de FunFactory Magnum en de FunFactory The Boss opstuurde in ruil voor mijn eerlijke review.

De verpakking

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

FunFactory heeft gewoon altijd een hele herkenbare verpakking. Het seksspeeltje zit altijd in een goudkleurige doos met daaromheen een sleeve. De sleeve ziet er lekker vrolijk en fris uit. Aan de ene kant zie je een grote foto van de sextoy en aan de andere kant een veel kleinere foto. Dit is echt fijn voor winkels, want dan kunnen ze zelf kiezen welke kant ze gebruiken. En voor mezelf vind ik het er ook gewoon leuk uitzien. De doos zelf is van karton, maar wel redelijk stevig, dus je zou je dildo daar prima in kunnen bewaren. Ook vind je in de doos nog een gebruiksaanwijzing voor alle niet-vibrerende seksspeeltjes. Die is overigens echt super eenvoudig met plaatjes. Bij de dildo’s zie je dat je ze moet schoonmaken met water en zeep en dat je ze zowel vaginaal als anaal kan gebruiken. Verder staat er ook nog in de gebruiksaanwijzing dat je glijmiddel op waterbasis kan gebruiken bij deze sextoys en dat je ook toycleaner kan gebruiken.

Zuignap

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

Beide dildo’s zijn, zoals alle sextoys van FunFactory, dus gemaakt van siliconen. Aan de onderkant hebben beide dildo’s een zuignap. Die er overigens helemaal niet uit ziet als een zuignap, want het oppervlak is gewoon plat. Maar deze zuignap werkt echt heel goed, maar alleen op rechte, gladde oppervlakten. De Magnum dildo is er in het zwart en roze, The Boss is er in het zwart, cream en roze.

Fun Factory Magnum Dildo

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

De Magnum is qua looks een eenvoudige dildo. Hij is eigenlijk helemaal glad, alleen zit er aan de bovenkant een soort eikelvorm op. Dat zorgt dus voor een goede ribbel. Hij is een beetje krom, dat in combinatie met de ribbel van de ‘eikel’ geeft me het idee dat dit best wel een goede dildo kan zijn. Het siliconen voelt glad aan, maar wel een klein beetje trekkerig. Glijmiddel is dus een goed idee bij deze dildo. Wel glijmiddel op waterbasis dus. Glijmiddel op siliconenbasis kan je siliconen seksspeeltje aantasten.

De test van de Magnum

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

Natuurlijk gebruikte ik mijn favoriete glijmiddel, Sliquid. De dikte van de Magnum is vrij gemiddeld. Voor mijzelf vind ik meestal iets dikker wel lekkerder. Maar omdat de vorm gewoon zo eenvoudig en basic is, is deze dildo gewoon heel makkelijk zou ik eigenlijk zelfs zeggen. Hij is makkelijk in te brengen en weet ook makkelijk mijn G-spot te raken. Geen afleiding door ribbels of aparte vormen, deze Magnum doet gewoon precies wat je van een basic dildo wil en verwacht.

Niet iedereen vind ribbels fijn. En ik moet zeggen dat deze dildo ook gewoon verder niet afleidt. Ik werd er echt wel blij van. Mijn G-spot trouwens ook. Geen tierlantijntjes, geen moeilijk gedoe, gewoon een hele eenvoudige maar goede dildo. Ik kan daar zeker wel van genieten.

Fun Factory The Boss dildo

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

The Boss ziet er toch wel heel anders uit dan de Magnum. The boss heeft een meer realistische look. De vorm, de eikel en de aderen doen echt veel meer aan een echte penis denken. Ik kreeg The Boss in de kleur cream, die er ook uit ziet als een lichtgekleurde huid. Deze dildo heeft een klein beetje een S-vorm. Deze dildo is dus echt anders dan de Magnum, die veel meer basic is.

De eikel geeft echt een grote ribbel en dan heb je ook nog de aders, die er echt op liggen en dus ook echt ribbels geven. De dildo is ook gebogen, dus ook van deze dildo verwacht ik goede G-spot stimulatie.

Deze dildo is dus ook gemaakt van siliconen, maar toch voelt het anders en ziet het er ook anders uit dan het siliconen van de Magnum. De structuur voelt bijna een beetje korrelig. Je ziet ook hele fijne korreltjes als je goed kijkt op sommige plekken. Het ziet er een beetje vreemd uit.

De test van The Boss Dildo

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

Qua vorm vind ik deze Fun Factory dildo heel interessant. De ribbels zorgen echt voor heel veel extra stimulatie. De vorm is ook gewoon echt heel goed, gelijk bij het inbrengen voelt het al heel lekker en bijzonder.

The Boss is ook een stukje dikker dan de Magnum dildo. Ik vind dat zelf heel fijn. Mijn G-spot werd echt super goed gestimuleerd door deze Boss dildo en tegelijkertijd voelde het gewoon overal in mijn vagina echt heel goed. Ik werd echt heel erg blij van deze Boss. De ribbel bij de eikel is echt geweldig voor mijn G-spot.

Hoewel het siliconen er dus een beetje raar uit zag, merkte ik daar tijdens het gebruik helemaal niks van.

Conclusie

Fun factory magnum en the boss dildo Fun factory magnum en the boss dildo

Beide Fun Factory dildo’s vond ik echt heel erg lekker. De Magnum is echt gewoon een goede, basic dildo voor mensen die niet teveel opsmuk op hun sextoys willen. De focus ligt echt alleen op de G-spot stimulatie, zonder verdere afleiding.

The Boss dildo is heel bijzonder. De vorm, de ribbels en de eikel zorgen voor heel veel verschillende sensaties. Stimulatie to the max met deze dildo.

Het is dus maar net waar je van houdt. Ik vind ze allebei super lekker, het hangt net van mijn bui af waar ik zin in heb. Dus wat dat betreft twee aanraders van Fun Factory weer.

Je kan de Fun Factory Magnum hier bestellen bij Euphoria voor 49,90.

En je kan de Fun Factory The Boss Dildo hier bestellen bij Euphoria voor 49,90.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.