Fun Factory Cobra Libre II

25-05-2017

Cobra-libre-ii

Oh ja, daar is hij!

Toen ik hoorde dat ik de Cobra Libre II via Karen van Fun Factory kreeg in ruil voor een eerlijke review, was ik zo blij als een klein kind. Toen ik namelijk net de wondere wereld van de “toys for boys” aan het ontdekken was stond zijn voorganger de Fun Factory Cobra Libre (nummer 1) hoog boven op de lijst van speeltjes waar ik mijn lul met graagte in wilde stoppen. Mede door andere prioriteiten ben ik nooit overgegaan tot aanschaf van de Cobra Libre.

Als “de oude” net zo goed is als de “nieuwe” dan kan ik zeggen dat ik daar een andere beslissing had moeten nemen. Maar ja, het heeft geen zin om spijt te hebben, zeker niet gezien het feit dat ik nu met de Cobra Libre II aan de gang kan.

Bevrijd je cobra!

Mijn lul heeft geen giftanden, ik denk dat mijn partners daar best blij mee waren en zijn. Maar het gebruik van de Fun Factory Cobra Libre II heeft in zekere zin iets bevrijdends. Er zijn veel te weinig (lekkere) vibrators voor mannen. En waar ik eigenlijk super blij mee ben is dat de sensatie van de Cobra Libre II volledig anders is dan die van de Hot Octopuss Pulse III Solo, en ik zeg expres anders, niet beter, niet slechter, maar anders.
De twee vibrators hebben natuurlijk ook een heel andere manier van werken en dus stimuleren, ze zijn dan ook niet met elkaar te vergelijken, iets wat ik eigenlijk wel wilde doen, maar dat doet de Fun Factory Cobra Libre II noch de Hot Octopuss Pulse III Solo eer aan. Ik zal dit dan ook achter wege laten. Feit is, mijn cobra voelt zich tijdens het gebruik van beide enorm libre. Maar goed, deze review is dus volledig voor de Cobra Libre II.

Fun Factory Cobra Libre II, de feiten.

Die van mij is rood, of althans, rood en zwart. Je kan de Fun Factory Cobra Libre II echter ook in het volledig zwart krijgen. Kleur maakt eigenlijk niet heel veel uit, vind ik persoonlijk, het gaat om de sensatie, nou, daar scoort de Cobra Libre II hoog, maar daarover later meer. Buiten de, in mijn geval, rode zachte siliconen “sleeve” waar je de kop van je lul in kan stoppen zitten er in de Fun Factory Cobra Libre II twee motoren (meer is altijd beter bij vibrators!), deze worden aangestuurd door een 3-tal knoppen die makkelijk te bedienen zijn, waarmee je de 11 verschillende vibratiepatronen kan inzetten.

Wat ook handig is voor onderweg, is dat een combinatie van 2 knoppen zorgt voor een zogenaamd travel-lock systeem, wat ervoor zorgt dat je niet door de marechaussee wordt ondervraagt mocht je je Fun Factory Cobra Libre II meenemen op reis. Want door deze lock gaat de Cobra Libre II niet zomaar “aan”. Verder is de Cobra Libre II waterproof, dus je kan ook onder de douche aan de gang, en voor de nodige hygiëne is het natuurlijk superhandig dat je hem onder de kraan kan reinigen (lees wel even de instructies he!). Verder is de toy op te laden via USB en is de lader magnetisch, maar dat is zo’n beetje de standaard tegenwoordig voor waterproof toys geloof ik.

Fun Factory Cobra Libre II, de ervaring

Zoals al eerder vermeld, ik kon niet wachten om de Fun Factory Cobra Libre II voor het eerst te gebruiken. Ik ging dan ook enthousiast aan de slag. Wat mij meteen opviel is dat het gebruik van glijmiddel voor deze toy, hoewel niet per se nodig, wel bijzonder prettig is. Voornamelijk omdat je je eikel en een klein deel van je lul in het apparaat stopt en siliconen is nu eenmaal wel zacht maar ook best wrijvingsgevoelig. Om de sensatie op je frenulum (dat is die aanhechting aan de achterkant van je eikel) te variëren kan je de Cobra Libre II ook omdraaien, dus met de knoppen van je af. Waarmee je de mogelijk verschillende sensaties in een keer van 11 naar 22 verhoogt. Kortom, genoeg om blij van te worden.
Ik heb inmiddels een paar keer de Cobra Libre II gebruikt en ik ben een beetje verslaafd. De sensaties zijn lekker, nou ja lekker, fucking awesome, nee serieus, echt!

Afhankelijk van je smaak kan je ervoor kiezen om langzaam maar zeker tot een orgasme te komen of als dat je voorkeur heeft full blast je lul leeg te spuiten. Dit zijn natuurlijk de twee extremen, voordeel is dat je door de verschillende standjes genoeg mogelijkheden hebt om daar een enorm lekkere tussenweg in te vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar standje nummer 3 voor het snellere werk en standje 1 voor het langzame werk, en natuurlijk doe ik daar tussenin ook echt nog van alles. Maar mensen, heb je een piemel? KOOP DEZE TOY!

Conclusie: Kopen! Doe het! Je moet!

Ik denk dat de titel van dit laatste stukje van mijn review eigenlijk wel genoeg zegt. Wat een geniale toy is dit. Tot nu toe een gedeeld nummer 1 met de Hot Octopus wat mij betreft. Het is misschien een beetje een investering, maar als jij je seksuele/orgasmische horizon wil verbreden is de Fun Factory Cobra Libre II zijn geld meer dan waard!

Je kan de Fun Factory Cobra Libre II hier kopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Helaas pindakaas, de Cobra is niet mijn ding. Ironisch genoeg de octopus pulse III wel (dacht eerst andersom), al moet ik zeggen dat het een geduldige bezigheid is, met vibes werken. De Cobra kon mij niet tot climax brengen, de octopus gelukkig wel. De ene vibratie is de andere niet.

  Cornelis1977

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] 2. Fun Factory Cobra Libre II  […]
 2. Sextoy review by Jay: Fleshlight Stamina Value Pack - […] Sextoy review by Jay: Fun Factory Cobra Libre II […]
 3. Sextoy review by Jay: Lovehoney O Force 2 male vibrator | Tess Tesst - […] Sextoy review by Jay: Fun Factory Cobra Libre II […]
 4. Suck-o-mat Blowjob Masturbator | Zuigend seksspeeltje | Tess Tesst - […] er zijn natuurlijk wel speeltjes die je proberen te helpen, vibrators zoals de geniale Cobra Libre II en Hot…
 5. PDX Elite Talk Dirty Rotobator | Masturbator review door Jay | Tess Tesst - […] PDX Elite Talk Dirty Rotobator heet dus een Rotobator omdat deze toy niet zuigt, niet trilt en niet gewoon…
 6. Satisfyer Men Vibration | Masturbator Review by Jay | Tess Tesst - […] Satisfyer Men Vibration dus, een toy, die verdacht veel weg heeft van de Fun Factory Cobra Libre II, maar…
 7. Fun Factory Manta | Vibrator review door Jay | Tess Tesst - […] En dus NOG lekkerder, ja ik zei het echt, NOG lekkerder dan de Cobra Libre II. […]
 8. Sextoy review by Jay: Prisms Erotics Hamsa Glazen Dildo | Tess Tesst - […] doet niets voor mijn pik, maar mijn p-spot is dermate in extase van deze toy dat hij met gemak…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.