Fun Factory Be One

14-12-2020

Een kleine vibrator die je tussen je vingers kan dragen, dat is de Fun Factory Be One. Het idee sprak me niet direct aan. Ik heb eerder al dit soort ‘vingervibrators’ getest, met wisselend succes. Maar deze Be One is qua vorm toch wel heel anders, dus ik was toch wel benieuwd. Van Rebecca van Loveware https://loveware.be/fun-factory-be-one-vingervibrator/?ref=tesstesst kreeg ik een Fun Factory Be One opgestuurd om te reviewen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, bodysafe dus
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje
Standjes: 5 standjes (waarvan 1 patroon)
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 69,90 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Ik vind ‘m verrassend lekker!

De verpakking en de inhoud

De fun factory be one in de bewaar case, daar achter zie je het doosje met de sleeve er omheen. En je ziet ook de twee boekjes en het rode usb-oplaadkabeltje liggen. De fun factory be one ligt op het doosje. Het doosje is een beetje goudkleurig met daarop het ronde, rode fun factory logo.

Zoals altijd zien de Fun Factory verpakkingen er prima uit. Een kartonnen doosje met een sleeve. Op de sleeve zie je aan de voorkant een foto van de toy en op de achterkant vind je allerlei informatie.

In het doosje vind je de Be One in een plastic case. Ik vind dat echt heel tof. De Be One is vrij klein en ik vind het handig en leuk om ‘m hier in te bewaren en eventueel mee te nemen. Verder vind je in de doos het rode USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing en een boekje met gebruikstips.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Be One

De fun factory be one tussen mijn vingers, van bovenaf gezien. De fun factory be one tussen mijn vingers, van de zijkant gezien. Je ziet dat het er een beetje uitziet als een extra vingertje.

Ik was niet gelijk weg van de look van deze toy. Nu is het dus zo dat ik meestal niet heel warm loop voor vibrators die je om of tussen je vingers draagt, al was de Vedo Yumi daar wel een positieve uitzondering op. Maar de vorm van de Fun Factory Be One sprak me niet zo aan. Ik vind het een beetje als een eng vingertje er uit zien.

Maar toen ik de Be One tussen mijn vingers plaatste, viel het me wel gelijk op hoe lekker hij zat. Ik hoef geen moeite te doen om ‘m op zijn plek te houden. Ik voel ‘m nauwelijks zitten. Dit voel helemaal niet raar of onnatuurlijk. Dat vind ik wel een groot voordeel.

Het siliconen voelt ook heel fijn en zacht aan tussen mijn vingers. Alleen het bovenste stukje, rondom het knopje, is van ABS-plastic, maar daar merk je dus niks van.

De test van de Fun Factory Be One

De fun factory be one ligt naast een lipstick, je ziet het van bovenaf. De lipstick is net iets langer dan de be one. De fun factory be one ligt naast een lipstick, je ziet ze van de zijkant.

Mijn verwachtingen waren niet heel hooggespannen. Ik hou van stevige vibraties, ik dacht dat zo’n klein vingervibratortje vast voor veel andere mensen heel leuk zou zijn, maar niet per se voor mij. Tot ik ‘m gebruikte. Ik was echt verrast! En eigenlijk is het ook wel logisch, want deze Fun Factory Be One geeft best wel pinpoint stimulatie. Precies het soort stimulatie waar ik zoveel van hou! Omdat het puntje van de Be One vrij klein is, stimuleert hij dus heel gericht. Voor mij voelt het heel intens. Ik vind dit soort stimulatie meestal lekkerder dan de bredere stimulatie die je bijvoorbeeld krijgt van de grote kop van een wand vibrator.

Ik gebruikte er lekker wat Sliquid glijmiddel bij, want het voelt allemaal zoveel lekkerder als het goed glijdt. Sliquid is een heel fijn glijmiddel, met alleen maar ingrediënten die lief zijn voor je vulva en vagina. Wat helaas niet van elk glijmiddel te zeggen is, maar met Sliquid zit je altijd goed.

Ik vond het super lekker voelen om met de Fun Factory Be One mijn vulva te ontdekken. Natuurlijk weet ik welk plekje ik het lekkerst vind, zo net naast mijn clitoris, maar omdat de Be One bijna voelt als een onderdeel van mijn eigen hand, vond ik het super fijn om lekker een beetje te gaan ontdekken wat nog meer lekker voelt.

Je vingers zelf gaan ook een klein beetje trillen omdat de vibratie wel wat wordt doorgegeven. Dat idee vind ik op zich heel leuk, maar voor mij persoonlijk is dit echt te subtiel. Vind ik helemaal niet erg, want ik had plezier genoeg zo met mijn zesde vinger.

Twee motoren

De fun factory be one in de case. Het is een doorzichtig klein doosje met ronde vormen. De fun factory be one hangt tussen de opening van het glazen kubus doosje.

De Fun Factory Be One is heel klein, maar toch zitten er twee motoren in dit kleine dingetje. En dat voel je ook wel. Ik weet niet precies hoe het zit, maar wanneer een toy twee motoren heeft, kunnen die elkaar versterken. En dat is ook zeker wat er gebeurt in de Be One. De vibraties zijn diep en voor zijn klein dingetje ook verrassend krachtig. Echt dat hele rumbly gevoel.

Er zijn vier vibratiestandjes en dan nog een patroon. Dit patroon voelt een beetje vreemd voor mij. Ik merk dan duidelijk dat er twee motoren zijn, omdat ‘ie soms dan op een net wat andere plek lijkt te vibreren. Voor mij werkte dit patroon niet, maar het is leuk dat de optie er bij zit, als je het eens wil proberen.

Het knopje van de Fun Factory Be One

De fun factory be one vanaf de achterkant gezien. Je ziet ook het ronde rode knopje met de tekst fun er in. De fun factory be one, je ziet de vorm goed. De punt is dun en smal,m naar stomp. De achter kant heeft een indeuking die precies tussen twee vingers past.

Omdat er maar vijf standjes zijn, vind ik het ook niet zo’n probleem dat er maar één knopje op de Be One zit. Ik had het wel veel fijner gevonden als het knopje aan de onderkant zat, zodat ik er met mijn duim op kon drukken. Dan had ik maar één hand nodig gehad om ‘m te bedienen. Nu moest ik steeds met mijn andere hand op het knopje drukken als ik een ander standje wilde. En ik wil met mijn andere hand meestal andere dingen doen.

Op ontdekkingstocht met de Fun Factory Be One

De fun factory be one naast de sleeve van de verpakking, waar je tekst in de binnenkant ziet staan. De binnenkant van de verpakking open gemaakt, zodat je de tekst kan zien.

Ik ben echt heel enthousiast over de Fun Factory Be One. Ik vind ‘m super leuk om alleen te gebruiken. Dit is typisch zo’n toy waarmee het heel lekker voelt om wat te gaan ontdekken. Wanneer je nog nooit een seksspeeltje hebt gebruikt, kan ik me voorstellen dat het super fijn is omdat deze toy er zo klein en onschuldig uit ziet. Je hoeft hier echt niet van te schrikken en het voelt heel ‘eigen’ als ‘ie tussen je vingers zit.

Maar ook voor samen is deze toy heel leuk. En daarbij maakt het helemaal niet uit wat voor gender of geslachtsdelen je partner heeft. Deze toy werkt op allerlei lichaamsdelen heel lekker. Hij nodigt echt uit om lekker te experimenteren en elkaars lichaam op een net wat andere manier te ontdekken. Ik vind het speels en sexy.

Hierom vind ik het ook extra handig dat de Be One in zo’n handige case zit, want als je eens een weekendje weg gaat, stop je ‘m zo in je (hand)tas en je neemt ‘m makkelijk mee. Niet groot, niet opvallend. Oh, en hij is ook heel stil! Handig voor als je hotelkamer dunne wandjes heeft.

Conclusie

Ik dacht niet dat ik de Fun Factory Be One zo leuk zou vinden. De vibraties voelen echt heel fijn en door de vorm geeft ‘ie best wel pinpoint stimulatie. Lekker intens! Hij zit super comfortabel tussen je vingers (lekkerder dan alle andere vingervibrators die ik geprobeerd heb) en zal denk ik bij iedereen passen. Ik kan me ook voorstellen dat mensen die door bepaalde lichamelijke klachten moeite hebben met het vasthouden van een vibrator, deze Be One makkelijker kunnen gebruiken.

De Be One is speels en sexy en vooral super lekker!

Je kan de Fun Factory Be One hier bestellen bij Loveware voor 69,90 euro 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.