Fleshlight Turbo Thrust | Masturbator review by Jay

30-01-2019

Ik kreeg via Stephanie van Willie.nl de Fleshlight Turbo Thrust in ruil voor een eerlijke review.

Wat meer mainstream

Na een paar weken van leuke nieuwe Japanse masturbators en fetisjachtige Japanse geurtjes is het nu toch weer tijd voor een wat meer “mainstream” masturbator.

De Fleshlight Turbo Thrust is een nieuwere versie van de welbekende onaholes van Fleshlight. Echter heeft deze net zoals de Fleshlight Go die ik een tijdje terug reviewde, niet de vorm van een nep kutje, kontje of mondje. Nee de Fleshlight Turbo Thrust heeft een meer futoristisch uiterlijk. Maar is de Fleshlight Turbo Thrust dan ook de next best thing op het gebied van masturbatie?

Fleshlight: Rince en Repeat

Fleshlight turbo thrust

Als je Fleshlight kent dan heb je inmiddels waarschijnlijk net als ik al geconcludeerd dat Fleshlight graag op zijn successen voortborduurt, en laten we eerlijk zijn, dat is op zakelijk gebied natuurlijk eigenlijk een heel gezond idee. Ik bedoel, als de appels goed verkopen, waarom zou je dan ineens kumquats aan gaan bieden?

Binnen de lijn van de “realistische” kunst kutten, konten en monden kan je inmiddels bijna zo’n beetje iedere pornoster, starlet of hunk wel krijgen. En wederom moet ook wel gezegd worden dat in die lijn er een hoop hetzelfde is, maar juist de kleine details maken dat je toch elke keer wel weer een beetje een ander gevoel krijgt en je dus niet alleen mentaal een verschil voelt.

Fleshlight Turbo Thrust

De Fleshlight Turbo Thrust is dus anders dan een de realistische Fleshlights van weleer. In zoverre, je moet er nog steeds je pik in stoppen, je moet hem nog steeds “met de hand” bedienen, maar qua kleur, materiaal en omhulsel is de Fleshlight Turbo Thrust wel anders dan dat je gewend bent van dit merk.

Waar je voorheen begroet werd door een roze of ander gekleurde placebo vulva in een ondoorzichtige “zaklamp”. Is je lamp nu doorzichtig (hip joh) en is de vulva geen vulva maar meer een soort van hippe koperen verwarmingsbuis. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe ik het anders zou moeten omschrijven, althans als ik niet mee ga in de verkoopriedel van Fleshlight.

Overigens als je liever een blauwe verwarmingsbuis hebt, die is er ook.

Zoals alle Fleshlights krijg je deze Fleshlight Turbo Thrust dus ook in een doos, met venstertje, zodat je al zijn koperen glorie al vanaf afstand kan bekijken.

De Fleshlight is volgens mij ook van een ander materiaal gemaakt, althans, van een andere samenstelling. Het plakt allemaal net wat meer ofzo, maar, voordeel, de welbekende Fleshlight geur (iew) is ook weg, dus dat is wel een voordeel, vind ik dan.

De gimmick van deze Fleshlight is wel, dat ondanks het gebrek aan “mond” je een enorm fijne blowjob sensatie zou moeten krijgen. En nou ja, wie wil er nou niet de pijpsessie van de eeuw meemaken, ook al wordt die door een verwarmingsbuis in een zaklamp veroorzaakt.

Fleshlight Turbo Thrust getest

Na mijn ervaring met de Fleshlight Go was ik wel benieuwd of een brede versie van al dit futuristische gebeuren wel heel lekker was.

Ik had al wat andere reviews bekeken, en de reacties zijn nogal variërend, wat ook wel logisch is, want nou ja iedereen is anders.

Natuurlijk kom ik daar maar op één manier achter, en dus, Fleshlight in de Sleevewarmer, wat trouwens echt een heel goede holewarmer is. Wat meteen eigenlijk opvalt is dat, in tegenstelling tot de andere “gewone” Fleshlights de Fleshlight Turbo Thrust echt eerst van glijmiddel moet worden voorzien, omdat hij anders gewoon niet lekker om de Sleevewarmer heen gaat. Dat geld trouwens ook voor alle andere holewarmers, het materiaal is gewoon te “plakkerig” zonder glijmiddel.

Enfin, met glijmiddel over de Sleevewarmer, en wachten totdat het lampje uitgaat, dan weet ik dat de Sleevewarmer warm is, mijn Fleshlight Turbo Thrust klaar is, en ik dus aan de gang kan.

Fleshlight zelf zegt in hun communicatie over deze koperen verwarmingsbuis het volgende:

“The Fleshlight Turbo™ offers you the most realistic and satisfying alternative to oral sex”

Nou, dat is nogal een boude uitspraak, en maakt dat ik dan ook echt wat verwacht. De nieuwe vorm en het materiaal voelen wel goed aan moet ik zeggen. Op de een of andere manier hebben ze geprobeerd om lippen na te bootsen (op een verwarmingsbuis, hoe dan?), maar dat is meer geprobeerd dan gelukt.

Fleshlight turbo thrust | masturbator review by jay

Heb ik dus de blow job ervaring gehad die ik nog niet had ervaren, of in ieder geval eentje die mijn meest heugelijke blow job in ieder geval nadert, nou, nee.

Is dat helemaal eerlijk om dat te verwachten van een seksspeeltje? Realistisch gezien, nee, maar Fleshlight roept dat soort dingen wel, dus dan word ik eigenlijk extra kritisch.

Is het dan lekkerder dan een “ouderwetse” Fleshlight? Nee eigenlijk ook niet, maar misschien is dat wel meer persoonlijke voorkeur dan wat anders. Hoewel ik natuurlijk helemaal niet vies ben van “niet anatomisch correcte” masturbators, maar ik heb een beetje een “schoenmaker blijf bij je leest
“ gevoel hierbij.

En ja, het werkt allemaal goed, het is ook wel lekker, maar het is niet wereldschokkend, en wat mij betreft dan ook niet echt een must have.

Maar ik bedacht mij dat ik natuurlijk de luxe heb om al meerdere Fleshlights te hebben.

Mocht je er nog niet een hebben en deze willen kopen, dan zou ik zeggen, doe het, want het is wel de kwaliteit die je van Fleshlight mag verwachten, en ik begrijp natuurlijk dat een kunstvulva niet ieders smaak kan zijn. Hoewel dus bijvoorbeeld Tenga echt wel heer en meester is op het gebied van niet anatomisch correcte masturbators.

Fleshlight Turbo Thrust schoonmaken

De schoonmaak is dus zoals oudsher weer heel simpel, vooral omdat je deze Fleshlight ook weer binnenste buiten kan halen en dus goed kan reinigen met milde zeep of sex toy cleaner. Moet wel gezegd worden dat de “lippen” op deze toy vrij dun zijn, dus je moet wel een beetje voorzichtig zijn met binnenstebuiten keren, en natuurlijk weer binnenste binnen doen. Evengoed, schoonmaak blijft een eitje.

Conclusie

Zoals eigenlijk alle Fleshlights is de Fleshlight Turbo Thrust gewoon een goede masturbator, alleen is het gevoel niet helemaal mijn smaak. Het is in ieder geval niet “the most satisfying alternative to oral sex”, verre van eigenlijk, maar dat is mijn mening, misschien is dat voor iemand anders helemaal anders. Je betaalt niet veel meer of minder voor deze Fleshlight Turbo Thrust dan voor een andere Fleshlight of vergelijkbare masturbator, dus dat zit ook wel snor. Enfin, heb je nog geen masturbator en wil je toch de Fleshlight kwaliteit hebben, en niet een nep vulva in je zaklamp hebben, dan zou ik zeggen schaf een Fleshlight Turbo Thrust aan, je valt er zeker geen buil aan.

Je koopt de Fleshlight Turbo Thrust bij Willie.nl in de aanbieding voor € 57,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Visueel pimpen vind ik onzin, zo’n FL moet gewoon goed zitten en zn werk doen. Enige interessante is de misschien vulva zó aantrekkelijk laten ogen en voelen dat je verleidt wordt eraan te likken zuigen en tongen. Voor de rest gewoon de klassieke ervaring – maar wat weet ik, heb er pas één.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.