Electrastim Kix

21-01-2022

E-stim, ik heb er nog niet zo veel ervaring mee. Toen ik de Electrastim Kix zag, leek me dat super geschikt voor mij, want de Kix is speciaal voor beginners. Ik kreeg ‘m van Electrastim.

Specs

Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 modes, die je elk in verschillende intensiteiten kan instellen
Waterproof: nee
Verkoopprijs: Rond de 60 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, super spannend!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de electrastim kix De inhoud van de verpakking van de electrastim kix

Een zwart doosje met een foto van de Kix. Het is een prima verpakking, niet heel spannend maar ook weinig mis mee. Wat is wel tof vind, is dat er in het buitenste doosje nog een ander doosje zit. Een stevig zwart doosje met het Kix logo er op. Dit is een prima doosje om de Electrastim Kix in te bewaren.

In die doos vind je dus de Kix zelf, een USB-oplaadkabeltje, twee elektropads, een stekkertje, een gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje. Lekker compleet dus!

Electroseks

De achterkant van de verpakking van de electrastim kix De electrastim kix naast een lipstick

Ik heb wel vaker met elektro gespeeld, maar meestal deed iemand dat dan bij mij. Met uitzondering van de een paar e-stim vibrators. Maar echt met zo’n kastje, met van die pads, dat had ik nog nooit zelf gedaan. Ik vond het super spannend om het te gaan proberen, dus ik las me eerst even in. Al snel las ik over mensen die geweldige orgasmes kregen, alleen van de elektrostimulatie. Dat maakte het minder eng, en zo kreeg ik er ook veel meer zin in.

De test van de Electrastim Kix

De electrastim kix met de stekkertjes De electrastim kix en de pads

Ik plakte de pads eerst op mijn been, omdat ik gewoon even wilde proberen hoe het kastje werkt. En het leek me handiger om dat niet op hele gevoelige delen van mijn lichaam te gaan proberen. De pads zijn enorm plakkerig en ik was een beetje bang dat ik bij het verwijderen de haartjes van mijn bovenbeen mee zou trekken, maar dat was dus niet het geval. Ik heb geen idee hoe dit kan, wat voor wonderspul dit is, maar het gaat makkelijk en pijnloos. En de pads blijven dus ook heel goed plakken.

Al snel was ik er achter dat de Electrastim Kix vrij simpel werkt. Je zet ‘m aan en dan kan je met datzelfde knopje door de verschillende standjes heen klikken. Al is het eerste standje me nog niet helemaal duidelijk, maar het tweede standje is gewoon steady stimulatie en daarna volgen er nog wat patronen.

Met het plus en minknopje kan je ‘m harder of zachter zetten. Je kan het plusknopje ook ingedrukt houden, dan gaat ‘ie langzaam steeds harder. Het rondje bovenop laat met kleuren zien hoe hard ‘ie staat. Dat vind ik dus echt een heel leuk idee, maar ik onthoud steeds niet wat de volgorde van de kleuren is. Als het nou gewoon de volgorde van de kleuren van de regenboog zou zijn, zou het handiger geweest zijn. Of liever nog gewoon nummertjes.

Op mijn been ging het allemaal makkelijk. Toen ik ‘m net aangezet had, voelde ik nog niks, maar al vrij snel voelde ik de tintelingen. Bij het steady standje voelt dat een beetje als iets tussen vibraties en het gevoel van een slapende hand in.

E-stim voor de vulva

De electrastim kix met het oplaadkabeltje De electrastim kix in mijn hand

Ik had opgezocht waar mensen met een vulva de pads het beste konden plakken. Daar zijn verschillende tips over, maar ik begon met de binnenkant van mijn bovenbenen, net naast mijn buitenste vulvalippen. Ik vond het super spannend en ik was heel benieuwd of ik ook geweldige orgasmes zou krijgen.

Maar dat bleek nog niet zo simpel. Wat ik van anderen las, is er dus een bepaald moment waarop je de elektrostimulatie niet alleen onder de pads voelt, maar dat je het van de ene pad naar de andere pad voelt lopen. En als dat dan dus door je vulva heen gaat, dan zou dat super lekker moeten voelen. Maar bij mij bleef het gevoel echt onder die pads zitten. Wat best lekker was, trouwens, maar niet waar ik op hoopte.

De pads zijn dus gelukkig heel makkelijk en pijnloos los te halen, dus zo kon ik makkelijk verschillende plekken proberen. Uiteindelijk vond ik het het fijnst voelen als ik ze allebei op één vulvalip plakte. Daar zou ik, denk ik, beter langwerpige pads voor kunnen gebruiken, maar ik had alleen deze vierkante.

Het was echt even zoeken met verschillende standen en intensiteiten, maar uiteindelijk voelde het inderdaad anders. Het prikkelende gevoel bleef niet alleen onder de pads, maar verspreide zich door mijn vulva. Het was niet zo intens als wat ik van anderen las, maar ik vond het wel heel fijn voelen. Het was heel stimulerend en opwindend. Voor mij werkt het het beste als ik een patroon gebruik, het steady standje gaat snel irriteren. Maar ik kon er niet van klaarkomen.

E-stim orgasmes

De electrastim kix en het boekje waar de kleurtjes in staan. De electrastim kix, het lampje brandt roze.

Dus daarvoor pakte ik mijn We-Vibe Melt er bij. Ik vond het een beetje eng, maar van wat ik gelezen had, zou je prima nog een sextoy bij e-stim moeten kunnen gebruiken. Wat gelukkig ook zo bleek te zijn. En wow! Dit is ook wel echt een geweldige combinatie. Ik kon langzamerhand ook de Electrastim Kix steeds harder zetten. Hoe meer opgewonden ik werd, hoe harder de Kix kon. En dat orgasme wat ik toen kreeg, dat was echt bizar goed. Echt zo’n orgasme wat zo lang door gaat en je daarna moet bijkomen en je afvraagt wat de fuck er toch net gebeurd is. Wow.

Dit was echt een hele bijzondere ervaring. Ik kijk er naar uit om nog veel meer te experimenteren met de Electrastim Kix. Want hoewel dit dus een electrostimulatiekastje voor beginners is, vind ik ‘m behoorlijk veelzijdig. Maar ik ben natuurlijk ook nog een beginner op het gebied van e-stim.

Conclusie

De Electrastim Kix is echt super tof om mee te experimenteren. Ik denk niet eens alleen voor beginners, want je kan veel met dit kastje. Als ik wat zou mogen verbeteren, zou het dat systeem met die kleurtjes zijn. Het lampje schijnt zo fel, dat is best irritant. En ik onthoud dus niet wat de volgorde van de kleurtjes is, want het is niet gewoon de volgorde van de regenboog. Het ziet er wel leuk uit (zeker als het lampje minder fel zou schijnen), maar zeker voor een beginner is een schermpje met gewoon getalletjes denk ik toch handiger. Saaier, maar handiger. Maar al met al denk ik dat de Electrastim Kix zeker z’n geld waard is en dat je er een hoop spannende dingen mee kan ontdekken.

Je kan de Electrastim Kix hier bestellen bij bol.com voor rond de 60 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.