Easy Choice Thrusting Masturbator | Review

10-08-2022

De Easy Choice Thrusting Masturbator is het tweede seksspeeltje wat ik kreeg van Easytoys dat ik deze maand voor jullie mocht reviewen. Ik krijg de laatste tijd veel vragen over stotende seksspeeltjes voor de penis, dus ik dacht, mooi moment om deze betaalbare masturbator te reviewen.

SPECS

  • Materiaal: ABS, TPE
  • Waterdicht? Spatwaterdicht
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Lengte: 27,5 cm
  • Interne lengte: 10cm
  • Breedte: 7,9 cm
  • Standjes: 4
  • Prijs: € 59,99 bij Easytoys

Easy Choice

Als je Easy Choice een paar keer snel achterelkaar uitspreekt dan merk je al snel dat je misschien EasyToys aan het zeggen bent. Het merk Easy Choice is dan ook het huismerk van Easytoys en het merk beslaat eigenlijk allerlei soorten seksspeeltjes die redelijk goed betaalbaar zijn, en dan niet alleen voor de penis, maar voor zo’n beetje alle soorten menselijke hardware die er bestaat.

In totaal zijn er op de website van Easytoys zo’n 11 verschillende producten beschikbaar van het Easychoice label, variërend van een buttplug/prostaatstimulator tot een bulletvibrator.

Wat opvalt is dat alle Easychoice producten een zogenaamde set zijn, waarbij je de toy krijgt en een flesje glijmiddel van het merk Easyglide, wat natuurlijk ook al een easytoys merk is.

Wat je noemt goed uitgedachte marketing. Maar dat kan je sowieso wel aan Easytoys overlaten.

Easy choice thrusting masturbator

Easy Choice Thrusting Masturbator

De Easy Choice Thrusting Masturbator is een huismerk masturbator van Easytoys. Wat zoveel wil zeggen als dat ze deze masturbator op de markt brengen onder hun eigen merknaam.

Zoals de naam van de Easy Choice Thrusting Masturbator al doet vermoeden kenmerkt deze masturbator zich omdat dit seksspeeltje de sensatie geeft van iemand die heen en weer beweegt. Dit wordt veroorzaakt door de manier waarop de sleeve heen en weer bewogen wordt.

Deze masturbator (of is het eigenlijk een seksmachine?) is te bedienen met 3 knoppen. De eerste knop is de aan en uit knop, de tweede knop navigeert door de 4 standen (langzaam, sneller, nog sneller, snelst) en de bovenste knop activeert een vrouwenstem die volgens de omschrijving geil met je meekreunt.

Easy Choice Thrusting Masturbator in de doos

De doos van de Easy Choice Thrusting Masturbator is voorzien van een typische Easytoys styling, roze met witte letters en de nodige uitleg en marketingteksten. Wat opvalt is dat de doos het hier heeft over een ware set. De set bevat in dit geval de Easy Choice Thrusting Masturbator en een waterbasis glijmiddel van het merk Easyglide.

Verder krijg je in de doos de oplaadkabel en een instructieboekje.

Easy choice thrusting masturbator | review

Easy Choice Thrusting Masturbator getest

Toen ik de Easy Choice Thrusting Masturbator binnenkreeg was ik wel gecharmeerd van de uitstraling van deze “set”. Het ziet er allemaal redelijk degelijk uit en je ziet ook meteen wat je krijgt.

Na het uitpakken en het lezen van de handleiding kon deze masturbator aan de oplader en na enige tijd wachten kon ik al aan de slag om te gaan testen.

De Easy Choice Thrusting Masturbator ligt door zijn vorm goed in de hand, met wat glijmiddel in de tunnel en op mijn pik kon ik ook al snel aan de slag, maar als snel merkte ik dat ook deze masturbator misschien een beetje te klein is voor mij. In dit geval kreeg ik mijn pik er bijna niet in omdat er zoveel tegendruk ontstond dat na het insteken de druk ervoor zorgde dat ik er met een natte plop weer uitschoot.

Met wat gefriemel en gedoe kon ik de overtollige lucht gelukkig uit de sleeve krijgen (hoewel je de scheetgeluiden wellicht zelf kan bedenken) en kon ik verder met testen.

De sleeve zit wel erg strak, maar met aardig wat glijmiddel ging het net op het randje.

Ik zet de masturbator aan met de eerste knop en druk op de tweede knop om in standje 1 terecht te komen. Helaas is alles blijkbaar toch te strak, want de motor trekt het eigenlijk allemaal net niet.

Soms helpt het dan om een hoger standje te nemen (andere versnelling immers) maar ook hier bleef het allemaal vrij minimiem qua “thrust” en moet ik tot de conclusie komen dat dit hem voor mij weer eens niet gaat worden.

Een probleem dat voorkomen had kunnen worden (in mijn optiek) als een mogelijkheid was om de sleeve te ontluchten waardoor het vacuüm niet ontstaat en de sleeve gewoon langs mijn pik kan bewegen.

Ik vind het oprecht jammer, want als ik mijn vinger gebruik, voel ik wel degelijk de beweging en de textuur van de sleeve. En ik denk dat die in potentie echt heel erg lekker kunnen zijn, maar ja, wat ik niet voel, daar kan ik geen oordeel over geven, dus nou ja, jammer, maar helaas.

Wel probeerde ik nog even de “echte vrouwenstem” optie van de Easy Choice Thrusting Masturbator. Wat mij meteen opvalt, is dat dit gewoon een klein audiofragmentje is van een kreunende “vrouw”, en wat ik dus stom vind, is dat ze niet eens in het ritme van de thruster kreunt. Dat is wel echt een gemiste kans, tegelijkertijd is het denk ik niet te verwachten van een seksspeeltje in deze prijsklasse.

Easy choice thrusting masturbator

Easy Choice Thrusting Masturbator schoonmaken

Na het spelen is het schoonmaken van de Easy Choice Thrusting Masturbator niet zo makkelijk als je zou hopen.

Eerst moet je de onderste ring losdraaien, dat gaat vrij stroef.

Daarna moet je het blauwe doorzichtige venstertje loslaten om toegang te krijgen tot de aanhechting van de sleeve aan de motor.

Daar moet je een handeltje naar beneden halen en dan de sleeve er af halen. De handleiding is niet heel duidelijk en het handeltje is enorm priegelig. Maar dat komt ook misschien vanwege mijn grote handen, dat zou kunnen.

Enfin, als de sleeve los is kan je die uitspoelen en aan de lucht drogen, en dan begint het (sorry Easytoys) geklooi weer van voor af aan, maar in omgekeerde volgorde.

Niet heel erg snel voor elkaar dus, en voor mij buiten het hele one size fits small gedoetje hier echt een enorme afknapper.

Conclusie

De Easy Choice Thrusting Masturbator is als je een niet al te grote penis hebt een leuke instap seksmachine of bewegende masturbator. Mocht je daaraan twijfelen, dan neem duidelijk een andere masturbator want ik denk dat deze wel al vrij snel te smal is, en dat gepriegel met schoonmaken maakt het ook niet heel veel leuker.

Je koopt de Easy Choice Thrusting Masturbator bij Easytoys voor € 59,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.