Dillio Body Dock SE en Dillio Super Eight Dildo

30-10-2023

Ergens op een saaie middag kwam het berichtje van Tess: “Ik heb dus een strap-on liggen die getest moet worden, maar ik heb geen partner die into strap-on dingen is. Hebben jullie toevallig zin om die te testen?” Dat fleurde de saaie werkdag behoorlijk op, want dat willen wij zeker. Wij zijn Daphne en Nova, een vrouwenstel met een groot enthousiasme voor dildo’s en strap-ons. En in deze review lees je of we dat ook over deze strap-on en dildo zijn. Om het een beetje overzichtelijk te houden, bespreken we steeds de strap-on en de dildo apart, maar natuurlijk ook hoe het samen werkt.

Specs

Materiaal: strap-on: siliconen met polyester bandjes / dildo: siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: strap-on: geen standjes, maar wel in grootte verstelbaar
Waterproof: ja
Verkoopprijs: strap-on: 62,99 euro, hier bij SInful / dildo: 41,99 euro, hier te koop bij Sinful
Is ’t wat? AB-SO-LUUT

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de dillio body dock se en dillio super eight. De achterkant van de verpakking van de dillio body dock se en dillio super eight.

De Dillio Super Eight Dildo zit in een kartonnen doos met een plastic venster. De dildo zelf zit in een plastic binnenstukje waar hij dan precies inpast. Het is niet zo spectaculair allemaal. Wel zie je zo direct dat de dildo een geweldig mooi paars pastel kleurtje heeft en hoe zijn vorm is. De verpakking zelf heeft vrolijke belettering, maar het is niet speciaal ofzo. In de doos zit de dildo en daar ging het ook om.

De Dillio Body Dock SE strap-on zit in een kartonnen doos met een foto van de strap-on erop. Het is een hele nette en toegankelijke verpakking met vrolijke belettering en kleine foto’s hoe de strap-on van voor en achter zit en hoe het eruit ziet met de dildo erop. Het is netjes maar niet spectaculair.

Onze eerste indruk van de Dillio Body Dock SE Strap-on en de Dillio Super Eight

De docking plate van de dillio body dock se Dillio super eight naast een lipstick.

De strap-on ziet er goed en veelbelovend uit. Wij zijn beide stevig en rond, er was heel even een kleine twijfel bij één van ons of het allemaal goed zou passen, maar dat kwam helemaal goed. De strap-on heeft een voorstuk wat van stevig plastic is, dit is een zwarte driehoek met afgeronde hoeken. Daarop zit een pastel paarse ronding die een beetje omhoog staat. Dit is de dildo docking plate. Het idee van deze strap-on is dat je een dildo met een zuignap op deze docking plate kan zetten en deze zo handsfree kan gebruiken. De bandjes zijn van polyester en klik je met sluitclips vast. De bandjes zijn stevig maar ook wel wat dun. Op je rug zit een stevig zacht en verdikt stuk, het is dun schuimrubber met een leuk printje erop waar die bandjes dan weer aan vast zitten. Al met al ziet het er goed doordacht uit. De strap-on gaat makkelijk aan. Je kan er als een broekje instappen en dan de bandjes aantrekken zodat hij goed op zijn plek blijft zitten, je kan ook op je rug gaan liggen met de bandjes los en hem dan zo op zijn plek krijgen. Dit was niet onze favoriete manier omdat het dan wel lijkt alsof je jezelf een luier om doet.

De dildo maakt een prima eerste indruk. Hij heeft een gezellig pastel paars kleurtje en is van glad en zacht materiaal. Er zit een flinke ‘kop’ of eikel op met een goede rand. De eerste verwachting is dat het fijne dildo voor je G-spot zou kunnen zijn. De dildo is verder glad en heeft geen ribbels.

De test van de Dillio Body Dock SE en Super Eight

De achterkant van de dillio body dock se Een clipje van de dillio body dock se

Het is echt een ontzettend fijne strap-on, laten we daarmee beginnen. Hij gaat goed en makkelijk aan, daarna kan je hem met de bandjes stevig vast trekken. De dildo bevestig je super makkelijk door hem met de zuignap op de docking-plate te duwen en de dildo zit vervolgens als een huis. Doordat de docking-plate onder een hoek staat, staat de dildo ook goed omhoog. Wat opviel is dat de strap-on wat hoger komt dan andere strapons die we geprobeerd hebben, je bestuurt het geheel echt met de bovenkant van je schaambot.
Voor het gebruik van de dildo hebben we wat glijmiddel gebruikt (we zijn grote Sliquid– fans) op waterbasis omdat dit fijn is met siliconen toys. Deze dildo is wel uitzonderlijk glad en helemaal niet stroef dus een klein beetje was genoeg voor ons. De dildo is vrij lang, wat fijn is bij het gebruik op een strap-on en ook fijn is als je, zoals wij, vol en rond bent. De dildo is niet te lang maar zeker lang genoeg om ook wat slag en stoot ruimte te hebben. Doordat hij stevig op de docking-plate zit en door de hoek ook goed vooruit staat is het (na even inkomen en de goede slag te hebben) goed te besturen. De dildo heeft een goede en stevige kop en rand waardoor wij allebei vonden dat het een fijne en goede stimulatie voor onze g-spot gaf.

Seks hebben met een strap-on is altijd even wennen. Als je een vulva hebt, zoals wij, beweeg je meer van onderuit. Deze strapon staat recht op je schaambot dus je moet dan meer naar voren bewegen. Het voelt als andersom seks hebben. De bandjes van de strap-on zitten in je lies en er blijft genoeg ruimte over om, mocht je dit willen, stimulatie te organiseren bij je vulva of clitoris. Dit hebben we niet gedaan omdat het seks hebben zo genoeg uitdaging bood, maar het kan. De strap-on en de dildo zijn inderdaad waterproof, ook dat is uitgebreid getest. De strap-on moet wel wat langer drogen doordat het schuimrubber achterstuk best wat water kan opnemen.
Ook andere dildo’s kunnen op de docking-plate geplaatst worden, mits ze een goede zuignap hebben. De docking-plate is natuurlijk specifiek afgesteld om de zuignap van de dildo’s van Dillio, maar ook onze dildo’s van IvyToys en Ylva & Ditte bleven goed zitten.

Conclusie

De Dillio Body Dock SE is echt een fijne strap-on. Het is even wennen om hem goed te bedienen maar als het met één dildo en strap-on goed gaat, dan is het met deze. Hij zit op een goede plek, zit goed stevig vast, de dildo is lang genoeg en voelt echt ontzettend prettig. De strap-on zit prettig, stuurt prettig en gaat heel makkelijk aan en uit.  Daarnaast kan je er allerlei stimulatie bij inzetten, bij beide partijen. Dit zijn gewoon twee ontzettend fijne dingen!

Je kan de Dillio Body Dock SE strap-on hier bestellen bij Sinful voor 62,99 euro
Je kan de Dillio Super Eight Dildo hier bestellen bij Sinful voor 41,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.