CaveGirl Rock Hard Stenen Dildo

02-01-2018

Dildo review by Tess: Cavegirl Rock Hard Stenen Dildo

Cavegirl rock hard stenen dildo

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Almea’s speelgoed met de vraag of ik misschien een dildo wilde reviewen. Almea’s speelgoed verkoopt spelletjes van het merk TingleTouch en stenen dildo’s van hun eigen merk CaveGirl. CaveGirl is ontstaan omdat de eigenaresse van Almea’s speelgoed en haar zus het er samen over hadden dat ze behoefte hadden aan toys van steen. Nu laten ze de stenen toys nog maken, maar de bedoeling is dat ze straks ook zelf de stenen gaat slijpen.

Mijn minivlog over de CaveGirl Rock Hard zie je hier, voor mijn geschreven review, scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/EEexJG4gy8o[/youtube]

Rock Hard in een schapenvachtje

Cavegirl rock hard stenen dildoAlle toys worden dus echt met de hand gemaakt. Er zijn verschillende steensoorten waar je uit kan kiezen en ook verschillende modellen dildo’s en buttplugs. Ik koos het model Rock Hard om te testen. Een dildo in een realistische penisvorm. De Rock Hard die ik kreeg, is gemaakt van sodaliet. Een super mooie donkerblauwe steen, met daarin ook nog verschillende tinten lichtblauw en wit. De verschillende steensoorten hebben ook verschillende werkingen. Sodaliet zou helpen bij zelfvertrouwen en uiten van meningen en gevoelens. Ik heb zelf niet zoveel verstand van edelstenen en de werking daarvan, maar als je dat interessant vind, kan je daar bij je keus dus ook nog rekening mee houden. Hier kan je nog een korte uitleg per steensoort lezen.

Ik had al eens eerder een stenen dildo getest, de Laid D.1, en die beviel me echt heel erg goed, dus ik keek er echt naar uit om deze Rock Hard te gaan testen.

De dildo zat super grappig ingepakt in een soort (nep)schapenvachtje met daarom heen een leren veter. Helemaal het CaveGirl gevoel dus, super leuk bedacht! Je kan de dildo hier natuurlijk ook veilig in bewaren, want hoewel het steen echt heel hard is en niet zomaar stuk gaat, zou het natuurlijk wel kunnen gebeuren dat hij beschadigd. Dus zo’n zacht vachtje voor er omheen is echt wel handig. Zelf heb ik ‘m ook nog in een plastic zakje, want omdat de onderkant van het vachtje gewoon open is, ben ik bang dat ik hem verkeerd vastpak en de dildo er dan zo uit valt. Dat zou echt zonde zijn!

Sexy kunstwerkje

Cavegirl rock hard stenen dildoIk vind de CaveGirl Rock Hard echt zo mooi. Het is gewoon net een (sexy) kunstwerkje. De steensoort is echt prachtig en ook de vorm vind ik echt heel mooi. De details bij bijvoorbeeld de eikel, maar ook dat de penis niet zoals de meeste dildo’s gewoon rond is, maar echt een vorm heeft zoals een echte penis, vind ik echt heel gaaf. Afgezien van dat hij natuurlijk heel hard en koud aanvoelt, voelt het echt net als een echte penis. Ook qua formaat is hij voor mij prima, niet te klein en niet te groot. Gewoon een comfortabele maat. Het enige vervelende vond ik dat gleufje aan de onderkant van de eikel (boven het toompje, heeft dat eigenlijk een naam?) en de gleuf tussen de ballen. Dat zijn beiden vrij diepe en smalle gleufjes, waar dus heel makkelijk glijmiddel en ander vocht in gaat zitten. Met schoonmaken is dat gewoon echt lastig. Als in dat je daar gewoon echt niet goed bij komt en je dus echt bijvoorbeeld met een oude tandenborstel of iets aan de slag moet. En daar word ik dan weer niet zo blij van. Wat trouwens nog een grappig detail is, aan de onderkant van de dildo zit een afdruk van een handje. Ik weet niet zeker of dat misschien het logo is, maar het ziet er wel super grappig uit.

Warm en koud

Cavegirl rock hard stenen dildoOmdat de dildo van steen is, voelt hij dus van zichzelf vrij koud aan. Ik vind dat zelf wel lekker en omdat hij niet heel koud was, vond ik het dus ook prima om hem zo te gebruiken. Maar steen neemt vrij snel een andere temperatuur aan, dus als je nou niet van koud houdt, dan kan je ‘m even een paar minuten in een bakje met warm water leggen. Wel even op de binnenkant van je pols proberen of hij niet te heet geworden is. Met je handen kan je dit niet zo goed voelen. Dit is trouwens een tip die in de gebruiksaanwijzing stond die ik er bij kreeg. En een erg goede tip ook, want mij is het met een glazen dildo ook wel eens overkomen dat ik in mijn handen dacht dat hij gewoon lekker warm was, maar mijn kutje dacht daar toch echt héél anders over.

Oh, en als je wel van koud houdt, of als het straks in de zomer weer super heet is en je wilt lekker afkoelen, dan kan je ‘m natuurlijk ook even in een bakje ijswater leggen!

Smooth

Cavegirl rock hard stenen dildoDe Rock Hard voelt echt heel lekker glad aan, maar ik vind het toch altijd lekker om er toch glijmiddel bij te gebruiken. Het voelt dan ook super lekker om gewoon met de dildo je vulva te stimuleren. Gewoon lekker er langs glijden en kijken wat lekker voelt. Ik vond het lekker om met de eikel over mijn clitoris te glijden. Zo kan je leuk een beetje experimenteren met deze sextoy. Het is wel een dildo, maar je hoeft ‘m natuurlijk niet gelijk inwendig te gebruiken. Je kan een toy natuurlijk precies zo gebruiken zoals jij het zelf lekker vind (als dat ook veilig is natuurlijk).

Bevredigend

Cavegirl rock hard stenen dildoInwendig vond ik deze dildo echt zo ontzettend lekker. Ik heb de laatste tijd best wel wat dildo’s getest, maar deze sprong er voor mij wel uit. Omdat hij van steen is, zit er ook best wel wat gewicht in. En dat gecombineerd met de gladheid van het materiaal voelde echt heel goed. De vorm is ook net wat gebogen, waardoor hij mijn G-spot ook heel goed raakte. G-spot stimulatie moet bij mij altijd wel stevig zijn, en met dit gewicht van het steen voelde het gewoon echt heel erg goed.

Meestal gebruik ik nog wel een mini vibrator bij een dildo, maar daar had ik bij deze CaveGirl echt helemaal niet eens behoefte aan. Gewoon het stoten met deze dildo voelde echt super bevredigend en ik had echt niks meer nodig. Ik wilde gewoon maar door blijven gaan. Ik had de dildo dus van tevoren niet opgewarmd, maar merkte na een paar minuten al dat hij gewoon mijn lichaamstemperatuur aannam.

Hard maar lekker

Cavegirl rock hard stenen dildoWat ook apart is, steen is natuurlijk een heel hard materiaal, dus dan zou je denken dat je dat ook echt voelt en dat het misschien dus niet zo lief is voor je kutje. Maar dat is dus echt helemaal niet het geval. Steen voelt dus echt super lekker in je kutje en helemaal niet raar of (te) hard. Ik denk omdat de vorm zo lekker glad is. Maar het voelt dus écht heel erg goed.

Als je ‘m samen met een partner gebruikt, moet je wel even uitkijken dat die niet ineens hard tegen een gevoelig deel stoot natuurlijk, dan moet je wel iets voorzichtiger zijn, in elk geval om mee te beginnen. Maar als ik ‘m gewoon zelf gebruik, gaat het echt zo goed en fijn. Steen is echt een goed materiaal voor sextoys. Geslepen steen is vrijwel niet poreus en allergie of overgevoeligheid voor steen komt echt super weinig voor. En je kan elk soort glijmiddel er bij gebruiken. Allemaal voordelen dus! De CaveGirl Rock Hard is niet heel goedkoop, maar dan heb je dus wel super mooi edelsteen en een handgemaakt exemplaar. Dus ik denk dat dat wel een hele redelijke prijs is.

Je kan de CaveGirl Rock Hard hier bestellen bij Almea’s speelgoed 

De rest van de collectie vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Sextoy die het meest op een kunstwerk lijkt: Cavegirl Rock Hard […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.