b-Vibe Rimming & b-Vibe trio

20-06-2018

Toen tess van b-Vibe de snugplug kreeg ontving ik de b-Vibe rimming plug 2 en de b-Vibe trio van Alicia van b-Vibe in ruil voor een eerlijke review.

b-Vibe

Je zal ongetwijfeld de review van tess hebben gelezen, dus de naam b-Vibe zal je wellicht niet vreemd zijn.

Voordat ik de rimming plug 2 en de trio ontving had ik eerlijk gezegd nog nooit van ze gehoord.

Ik had wel al vaker op de instagram accounts van andere toy testers echt walgelijk mooi gemaakt buttplugs gezien, alleen niet echt de link gelegd tussen stijl en merk.

Zoals je snapt vind ik de producten van b-Vibe dan ook mooi, en goed gemaakt.

Eigenlijk is de uitstraling van het hele merk ook gewoon fris en mooi, ja we maken seksspeeltjes, maar we doen dat op een moderne manier, dat soort insteek geeft mij altijd een goed gevoel.

De b-Vibe rimming plug 2 en de b-Vibe trio worden bijvoorbeeld ook geleverd in een redelijk stevig reisetui, waardoor je je plug, de afstandsbediening en alle andere toebehoren

b-Vibe Rimming Plug 2

B-vibe rimming buttplug

Rimmen, daar zegt Wikipedia het volgende over:

“Anilingus, informeel ook rimmen of lotuskus, is het stimuleren van de anus met de tong. De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en heeft een vergelijkbare etymologie als cunnilingus. De term rimmen is afgeleid van het Engelse woord rim, dat rand betekent. Anilingus is zowel anale als orale seks, omdat zowel de mond als de anus erbij betrokken zijn.”

Als je de term intikt in google zal je ook ongetwijfeld een hoop horrorverhalen tegenkomen over hoe naar en vies het allemaal wel niet is.

Ik ben er echter echt enorm fan van, ik bedoel “everything butt” toch?
Enfin, met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen is het relatief (want alles is relatief) veilig, sowieso voor de ontvanger, maar ook zeker voor de gever. Daarbij, vroeger, in die zandbak, toen je klein was, daar ben je ook niet heel erg dood aangegaan hoor.

Maar goed, rimmen dus, en nog beter een seksspeeltje dat en je kont vult en je ook nog eens een rimming gevoel zou moeten geven, Yay, toch?

Nay, helaas niet, hoewel de Rimming Plug 2 afdoende maat heeft, fijn vibreert (maar mijn prostaat niet raakt) en je dus goed vult, vind ik de sensatie van de interne “parels” wel grappig, ook ergens wel lekker, maar echt het gevoel dat iemand met zijn of haar tong mijn “lotus kust”, nee.

Overigens, voor ik de uiterlijke kenmerken vergeet te beschrijven, de Rimming Plug 2 kan je dus in het zwart en in het teal krijgen, ik heb de laatste kleur ontvangen, en hoewel ik het liefst al mijn toys in het zwart heb vind ik dit echt een enorm mooie kleur blauw (dat zeg ik, teal). Hij zit dus in een mooi zwart stevig plastic etui, samen met een handleiding, de guide to anal, de afstandsbediening en een USB oplaad kabel.

In gebruik is de b-Vibe Rimming Plug 2 ook vrij simpel in gebruik, aanzetten, en met de afstandsbediening aan de gang. Ik moet wel zeggen dat het rimmende gedeelte meteen aan ging bij mij en het even duurde voor ik door had hoe ik dat uit kon zetten via de afstandsbediening. De plug inbrengen terwijl hij al aan het “rimmen” is, is namelijk echt niet lekker.

De b-Vibe Rimming Plug 2 heeft 7 rotatie en 6 vibratie patronen die je ook kan variëren in intensiteit, althans de vibraties dan.

Verder moet ook even gemeld worden dat de Rimming Plug 2 niet echt voor de beginnende anale ontdekker is, de plug is vrij fors en ook de basis, waar de parels zeg maar zitten, is ook vrij breed, dus dat moet je wel aan kunnen. Ik begreep overigens ook dat er nu een Rimming Plug petite is, voor als je hem iets kleiner wil maar toch ook je lotus wil laten kussen door je buttplug.

b-Vibe Trio

B-vibe trio

Net zoals als zijn blauwe grote rimmende broer is de b-Vibe trio een mooi gemaakte buttplug. De trio heeft zijn naam gekregen omdat hij, ondanks zijn beperkte grootte en lengte (ideaal dus voor mensen die net beginnen met anale spelletjes) bediend wordt door 3 motoren.

Die van mij is overigens paars, echt heel mooi paars. Je kan hem dus ook in het zwart krijgen.

De 3 motoren zitten in de base, het midden en de punt van de trio. Door zijn 9 patronen en 8 “speed” levels heb je dus echt een hoop variatie. Ook omdat de patronen in de eerste 3 settings de 3 motoren apart van elk aansturen, je kan dus beginnen bij de base, dan het midden en dan de punt. De patronen hierna doen allerlei funky dingen die ook best lekker zijn en je kan de intensiteit daar dus van verhogen en verlagen.

Ik moet zeggen dit ding kan echt best heftig trillen, hoewel de rest van mijn kont danig onder de indruk was, was mijn prostaat duidelijk niet heel erg wakker te porren. Eigenlijk is dat ook wel logisch, een klassiek buttplug ontwerp qua vorm gaat simpelweg mijn prostaat niet raken.

Evengoed is deze plug wel een aanrader, vooral ook omdat de vibraties echt heel ontspannend voelen. En natuurlijk ook gewoon lekker zijn.

Net zoals de b-Vibe Rimming Plug 2 zit deze plug in eenzelfde etui, met al zijn toebehoren, dus je neemt hem makkelijk genoeg mee op reis.

B-vibe rimming & b-vibe trio

Conclusie

Hoewel de b-Vibe rimming plug op het rimming gedeelte voor mij in ieder geval teleurstelllend was is het zeker een goede buttplug, helemaal als je graag wat beter gevuld wil worden is dit een aanrader.

De b-Vibe trio is echt een lekkere buttplug, die ik iedereen kan aanraden. Mooi gemaakt makkelijk te bedienen erg fijn dus.

Wil je net als ik ontspannen of genieten van een fijne beginners buttplug dan koop je de b-Vibe trio bij bol.com voor € 126,24

Wil je toch kijken of de b-Vibe Rimming Plug 2 jou misschien wel kan bekoren dan kan je ook deze mooie buttplug kopen bij bol.com, dit kost je dan € 125,89

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.