Zolo Warming Dome Masturbator | Penisvibrator

02-12-2020

De Zolo Warming Dome Masturbator is er eentje in de categorie masturbators of penisvibrators die ook nog eens “van zichzelf” warm worden. Je piemel in een voorverwarmde masturbator steken is namelijk veel lekkerder dan koud siliconen of TPE. Dus als je daar niet apart een holewarmer voor hoeft te gebruiken is dat alleen maar lekker. Ik kreeg de Zolo Warming Dome Masturbator voor Willie in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

Materiaal: Silicone en ABS Plastic

Bodysafe: Ja!

Functies: Warmte, en pulsatie (volgens de verpakking)

Is het wat? Eerlijk? Voor deze prijs? Nee

Prijs: € 169,- bij Willie.nl

Zolo

Ik heb al eerder eens iets gereviewed van Zolo, de Zolo Cockpit XL, dat vond ik niet zo’n succes, dus ik ben benieuwd of de Zolo Warming Dome Masturbator misschien beter werkt of in ieder geval iets voor mij doet.

Ik heb geprobeerd te achterhalen waar Zolo vandaan komt, wat het merk inhoud, maar dat is bijzonder moeilijk te achterhalen. Wonderlijk eigenlijk, maar mocht jij hier meer over weten, ik ben nieuwsgierig.

Zolo warming dome masturbator vooraanzicht

Zolo Warming Dome Masturbator

Zoals ik in de intro al schreef verwarmd de Zolo Warming Dome Masturbator zichzelf voor en tijdens het gebruik, dat scheelt het gebruik van een hole warmer die bij silicone toys sowieso niet zo goed werkt. Verder onderscheid de Zolo Warming Dome Masturbator zich van andere masturbators (volgens de verpakking) omdat er “gepatenteerde” pulserende technologie gebruikt zou worden. Buiten de verwarmingsfunctie heeft de Zolo Warming Dome Masturbator dus 6 “pulsatie” patronen. De Dome is voorzien van 4 knoppen, een aan (en uit) knop een verwarmings knop en een plus en min knop voor de verschillende standjes.

Zolo Warming Dome Masturbator in de doos

Ik schreef de vorige keer over de Cockpit XL ook al dat ik het zo fijn vond dat er een tasje bij het seksspeeltje zat, dat is nu in het geval van de Zolo Warming Dome Masturbator ook het geval en dat vind ik nog steeds een must voor alle toyproducenten een opbergmedium anders dan de meestal inspiratieloze doos.
Nu moet ik zeggen dat de doos van Zolo Warming Dome Masturbator vrij luxe overkomt, met een magneetsluiting en een sleeve, verder is het niet heel spannend eigenlijk. In de doos vind je dan natuurlijk een USB  oplaadkabel (USB-A naar 2 mm (mono)pin), de masturbator, het zakje en natuurlijk een instructieboekje

Zolo Warming Dome Masturbator getest

Dit seksspeeltje is niet goedkoop, erger nog, voor een vrij onbekend merk is de prijs van € 169 euro aanmerkelijk hoog. Met zo’n prijs kweek je bij mij een heleboel verwachtingen. Ik bedoel, de ArcWave Ion, mijn meest favo speeltje van 2020 is slechts 2 tientjes duurder. Dus als je in die prijscategorie wil meedoen moet je wel heel erg je best doen. Ik verwachte dus een luxe toy, een die gemakkelijk, goed en lekker is. Nou ja lekker, eigenlijk moet een redelijk goed orgasme toch wel een bijna garantie zijn.

Ik deed de Zolo Warming Dome Masturbator dan ook vol verwachting in de oplader, of althans ik besteedde 10 minuten aan het inpluggen van het oplaadpinnetje in het veel te kleine gaatje aan de achterkant van de masturbator. Ik had namelijk wel de handleiding gelezen, doe je dat niet, dan vind je de ingang echt nooit. En zelfs dan, dan is het nog pielen met het pinnetje. Enfin, voelt niet luxe, strike 1.

Na het opladen zette ik de verwarmingsfunctie aan (dat is simpel genoeg) en wachtte tot de Zolo Warming Dome Masturbator was opgeladen. Een kleine 10 minuten ging het lampje uit en deed ik wat glijmiddel in de Zolo Warming Dome Masturbator.

Ik liet mijn stijve penis naar binnen glijden en merkte dat de Zolo Warming Dome Masturbator niet heel erg groot was, erger nog ik moest best wel een beetje duwen en toen hoorde ik een geluid dat ik eerder had gehoord toen ik de Rebel Masturbator getest had, het geluid van een materiaal dat een vacuum veroorzaakt, een “omgekeerde plop”, maar ik besloot dit voor de test even te negeren en mijn kalmte te bewaren.

De Zolo Warming Dome Masturbator was inderdaad lekker warm vanbinnen, die belofte is in ieder geval nagekomen. En dus nu de pulsaties, als het net zo lekker is als de Pulse III dan zou het toch wat zij, lekker warm, te gekke pulsaties, en dus, drukte ik de pulsaties aan en ik voelde een vibratiepatroon, je leest het goed, de eerste “pulsaties” waren een vibratiepatroon dat snel aan uit, aan uit deed.

Nee toch? Niet een voorgelogen functionaliteit? Voor deze prijs? Ik drukte verder, de plus en min knoppen zorgen voor hardere en zachtere, eigenlijk snellere en langzamere versies van het standje, maar op de hoogste stand is het toch echt een heel erg pissige bij en zijn dit dus gewoon keihard buzzy vibraties en in de verste verte geen pulsaties, en ja ik weet echt heel goed het verschil. De standjes zijn op lagere settings wel aangenaam, maar pulsaties, nee, is het gewoon niet, het zijn vibraties die pulsen en dat is ECHT iets heel anders, booh!

Zolo warming dome masturbator een overzicht van de knoppen

Stuck on you

Na het nodige geklooi met standjes en sneller en langzamer wist ik het al wel, hier ging ik niet per se heel lekker van klaarkomen. En toen begonnen de issues pas echt. Want ik wilde mijn nog stijve, edoch diep teleurgestelde penis uit de Zolo Warming Dome Masturbator halen. En dat lieve lezers lukte natuurlijk niet. Ik zat vast, en het probleem daarmee is dat dit soort vacuüm (net zoals een vacuümpomp) zorgt voor een harde stijve penis die niet slapper gaat worden. En dat is op zich heel erg kut.

Het vacuüm was ook gewoon niet te verbreken, althans, wel met een nagel onder je voorhuid, maar dat is categorie pielemuis in de rits, dus liever niet. Ik besloot dat ik gewoon moest klaarkomen, dan zou daarna mijn lichaam het hopelijk overnemen en kon ik mijzelf bevrijden. Maar met een toy die buzzed en niet bijzonder is duurt dat best nog wel lang. Maar na 40 minuten op een relatief okee standje was het dan zover een teleurstellend orgasme diende zich aan, en toen was het wacht op verslapping.

Nou dat gebeurde, deels, als een soort van verkeerd gestopte knakworst had ik een slappe lul met nog een stijf stukje vacuum, en toen moest ik toch die nagel onder mijn voorhuid doen. AU!

En toen wilde ik de Zolo Warming Dome Masturbator eigenlijk gewoon ritueel verbranden, maar ja, dat kon niet. Maar dit is zo zijn geld niet waard, dat het gewoon zeer doet.

Zolo Warming Dome Masturbator schoonmaken

De Zolo Warming Dome Masturbator schoonmaken is dan wel weer heel simpel hij is namelijk helemaal waterdicht, dus je kan ook jezelf vacuümzuigen, eh masturberen onder de douche (yay!)

Schoonmaken met water en zeep is dus ook een mogelijkheid, maar vanwege de elektronica is het niet aan te raden deze toy uit te koken (daar gaat ie echt stuk van).

Conclusie

Ik weet natuurlijk al langer dat mijn pik iets aan de bredere kant is, dat ik niet in alle toys pas, en dat dit soort situaties zich dus soms voordoen, is dat dus waarom ik deze toy niet kan aanraden? Nee eerlijk gezegd niet, elk lichaam is anders, het past niet, soit. Maar dat je een vibrator voordoet als pulsator, jezelf “gepatendeerde technologie” toeschrijft, dat vind ik wel wat, helemaal voor een toy die probeert mee te doen in de categorie “premium en dus duur”. En daarom, om die reden kan ik je deze Zolo Warming Dome Masturbator gewoon niet aanraden. Doe het niet, het is het gewoon niet waard.   

Je koopt de Dome bij Willie.nl voor € 169 euro.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Hoi Jay, ik herken deze toy! Hij lijkt precies op een toy die ik laatst voor mijn vriend heb gekocht; dat is de Teazers Orale Masturbator, gekocht bij Easytoys. Die kost normaal rond de 50 euro; ik kocht hem voor 25 met Black Friday :P. Volgens mij is het dus een whitelabel toy (?). Ik kon ook over het merk Teazers niets online vinden, dus ik moest afgaan op de reviews op Easytoys. Die waren overigens overwegend positief, op een paar klachten na van mensen die er ook niet in pasten.

    Antwoord
    • Ziet er wel verdomd veel uit als exact dezelfde toy ja. Ik heb er helaas geen gedegen bewijs voor, maar ik zou niet raar opkijken als je gelijk hebt. Het is ook wel een verschil of een toy 50 of 169 euro kost, dat maakt de verwachtingen helemaal anders.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.