Zalo Rosalie Duovibrator

31-08-2018

Sextoy review by Tess: Zalo Rosalie Duovibrator

Voor ik deze Zalo Rosalie kreeg, dacht ik dat ik nog nooit een sextoy van dit merk gezien had. Tot ik de prachtige doos zag. Die had ik wel eens vaker in sexshops zien liggen. De verpakking is zo anders dan alle andere verpakkingen, dat hij gelijk opvalt. Ik wist alleen dus niet dat deze mooie verpakkingen bij het merk Zalo hoorden, want de naam valt dan weer niet zo erg op, op de verpakking. De Rosalie is een duovibrator en komt uit de Versailles collectie van Zalo.

De verpakking

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

Zoals ik dus al zei, is de verpakking van de Zalo Rosalie echt heel opvallend. Het is een vrij grote lichtblauwe doos met daarop bloemen en allerlei gouden tierlantijntjes. Het is typisch zo’n doos die ik bij mijn oma in huis zou tegenkomen, met sierraden er in of andere spulletjes die ze graag bewaarde. Hij is zo tuttig dat ik het gewoon weer helemaal leuk vind. Het geeft ook gelijk wel een luxe gevoel. De Zalo Rosalie is ook zeker geen goedkope vibrator, maar dat gevoel krijg ik ook zeker niet.

Als je de doos open maakt, ziet het er ook weer allemaal heel mooi en luxe uit. Er ligt een wit karton, ook weer versierd met hetzelfde gouden patroontje, en een mooi lintje. Onder het lintje vind je een zilverkleurig bewaarzakje, de lader en een garantiekaartje. Het lintje werkt als een soort handvat, dus je kan zo het karton optillen en dan zie je de vibrator zelf.

De looks van de Zalo Rosalie

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

De Rosalie Zalo ligt heel netjes en goed verpakt in de doos. Om de vibrator zit een papieren bandje met daarop het logo. Dat deed me een beetje denken aan een dure sigaar, maar dan wel op een goede manier. Aan de onderkant zit een gouden kettinkje met een soort Zalo muntje er aan. De vibrator zelf is gemaakt van siliconen en de onderkant is voorzien van een laagje echt goud. Ik heb het idee dat er over het siliconen ook wel een coating zit, want de vibrator trekt eigenlijk geen stof aan, terwijl siliconen dat wel doet. Op de onderkant van het siliconen zie je ook weer het patroontje en zelfs de knopjes zijn heel mooi en fancy. De bovenkant van de vibrator doet me een beetje aan een bloem denken. En ook een beetje aan de Lelo Iris die er echt uit ziet als een mooie bloem.

Qua looks zit het dus helemaal goed met deze duovibrator. Ik denk dat dit qua uitstraling wel het meest luxe seksspeeltje is dat ik getest heb. Aan alle details is echt gedacht. Als je een vibrator in deze prijsklasse verkoopt, moet dat denk ik ook wel. Want bijna 180 euro is voor een seksspeeltje toch echt wel veel geld.

De specs van de Zalo Rosalie

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

De Zalo Rosalie is dus bodysafe, hij is oplaadbaar en splashproof. Je kan ‘m dus niet helemaal in water onderdompelen, maar om hem schoon te maken kan je ‘m wel gewoon makkelijk afspoelen. Om hem op te laden moet je eerst aan de onderkant dat kettinkje er af draaien. Dat zit dus in het gaatje waar de USB lader in moet. Je kan deze vibrator ook met de Zalo app gebruiken.

Zalo app

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

Bij de app kan je een taal kiezen, Nederlands stond er niet bij, dus ik koos voor Engels. Helaas is niet alles vertaald, dus ik kwam nog best wel veel Chinese tekens tegen. Via bluetooth maakt de Rosalie verbinding met de app. Je moet dan het powerknopje enkele seconden ingedrukt houden en dan zou hij vanzelf moeten connecten. Soms ging dat echt super snel goed en soms lukte het gewoon helemaal niet. Geen idee waar dat aan ligt. Ik heb ook twee keer gehad dat de app helemaal bleef hangen. In de app kan je verschillende opties kiezen. In de Classic mode heb je gewoon de verschillende vibratiestanden. Bij de music mode reageert de vibrator op muziek die op je telefoon staat. In de scene mode staan een aantal voorgeprogrammeerde vibratiepatronen, maar je kan ook zelf drie vibratiepatronen maken en opslaan. En dan heb je als laatste de tease mode, daar kan je door met je vinger over het scherm te bewegen de vibrator harder of zachter laten vibreren en dus eigenlijk live je eigen patroon tekenen. Wanneer de app verbonden was met de Rosalie, werkte al deze standen prima. Alleen bij de muziekfunctie vroeg ik me soms af of het vibreren wel echt reageerde op de muziek.

Hoe voelt ‘ie?

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

Ik vond het zelf fijner om de vibrator gewoon met de knopjes te gebruiken dan dat ik mijn telefoon er de hele tijd bij moest houden. Ik moest even wennen, want de knopjes van deze duovibrator zitten dus eigenlijk precies goed, terwijl knopjes juist vaak verkeerd om zitten. Maar als je ‘m gebruikt, zit dus echt het harder knopje boven en het zachter knopje onder. Het powerknopje in het midden is ook het knopje om door de verschillende vibratiepatronen te klikken. Er zijn acht verschillende standen, waarvan één steady, maar elk standje kan je zelf ook nog harder en zachter zetten. Helemaal goed dus.

Flexibiliteit

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

De vorm en de dikte van het inwendige gedeelte vind ik helemaal goed. De clitorisstimulator is wel flexibel, maar toch net wat te stijf naar mijn zin. Hij deed me erg denken aan die van de Lelo Ina Wave, maar gelukkig was ‘ie wel wat flexibeler, want bij die Lelo deed het gewoon pijn. Maar bij de Rosalie had ik toch wel wat moeite om de clitorisstimulator precies de goede plek te laten raken. Elke vulva is anders, en bij mij past dit model dus niet zo heel lekker.

Stimulate ALL the spots

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

Volgens de omschrijving zou deze vibrator tegelijkertijd je C-spot, A-spot én G-spot stimuleren. Dat klinkt toch indrukwekkend. Je C-spot is, voor zover ik begrijp, gewoon je clitoris. De G-spot is denk ik ook wel bekend bij iedereen en de A-spot schijnt net een stukje dieper dan je G-spot te liggen. Nu moet ik zeggen dat ik volgens mij mijn A-spot nog niet echt ontdekt heb, maar ook na het gebruik van de Zalo Rosalie is dat dus niet veranderd. Voor mij werden alleen mijn clitoris en G-spot (een beetje) gestimuleerd.

De vibraties

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

De vibraties waren wel echt super fijn. Ze zijn lekker diep en ook best wel krachtig, zowel in de schacht als in de clitorisstimulator. Ik vond het echt super fijn dat ik bij elk standje zelf kon bepalen hoe hard het ging. Ik hou van harde vibraties, dus fijn dat ik dat zelf zo kon instellen. De standjes waarbij de schacht en de clitorisstimulator om en om trilden, vond ik heel lekker. Maar om klaar te komen, vond ik het eigenlijk toch het fijnst om de vibrator uitwendig te gebruiken en de schacht tegen mijn clitoris te houden. Deze vibraties zijn toch wat krachtiger dan die in de clitorisstimulator.

Conclusie

Zalo rosalie duovibrator Zalo rosalie duovibrator

Ik vind de Zalo Rosalie echt prachtig. Als je iemand een mooi en luxe kado wilt geven, is dit echt wel heel tof. De verpakking en de vibrator zelf, het ziet er allemaal zo luxe en mooi afgewerkt uit, dat is gewoon perfect. Maar, voor een vibrator van bijna 180 euro, verwacht ik ook dat ‘ie echt perfect werkt. En als ik dan naar de app kijk, met best wel veel Chinese tekens die ik dus echt niet begrijp en dat het gewoon niet altijd gelijk werkt, dan vind ik dat toch wel jammer. Ook de vorm en de flexibiliteit van de clitorisstimulator zijn voor mijn vulva niet perfect. En dan is 172 euro toch wel een hoop geld.

Je kan de Zalo Rosalie hier bestellen voor 171,99.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Deze ziet er wel erg luxueus uit! Ik vind de verpakking ook echt prachtig en er is inderdaad veel aandacht besteed aan details van het uiterlijk. Jammer genoeg is deze wel iets te duur om zelf aan te schaffen!

    Antwoord
  2. Er zijn wel nog een aantal van Zalo die er leuk uitzien (queen, desire en hero), hopelijk mag je die ook testen (en wij lezen :))..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.