Zalo Queen G-spot PulseWave Vibrator

13-05-2019

Sextoy review by Tess: Zalo Queen G-spot PulseWave Vibrator

Toen ik de Zalo Queen voor het eerst zag, wist ik gelijk: die móet ik testen! Een vibrator, pulsator én een luchtdruktoy in één, hoe awesome is dat. Oh, en hij kan ook nog opwarmen! Daar gaat mijn sextoyhart sneller van kloppen hoor. Dus toen ik van Willie een exemplaar opgestuurd kreeg om te reviewen, was ik erg blij en kon ik niet wachten om ‘m te testen. Dat dit al een tijdje geleden was, heeft een reden, maar dat vertel ik je zo.

De looks van de Zalo Queen

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

De Zalo Queen voelt voor mij een beetje als een op z’n kop vibrator. De meeste vibrator ontwerpen bekijk je met het handvat naar beneden en het gedeelte dat je inbrengt omhoog. Maar de Zalo Queen moet je dus andersom bekijken en dan is het een soort Cleopatra. Ik vind ‘m wel echt prachtig. De verpakking is ook helemaal in stijl gedecoreerd, ik hou er van. In de verpakking vind je een zilverkleurig bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing, een garantiekaartje en de magnetische USB oplaadkabel. Op het kabeltje staat heel subtiel het Zalo logo. Super handig als je net als ik teveel oplaadkabeltjes hebt rondslingeren. Natuurlijk vind je in de verpakking ook de Zalo Queen zelf en de sleeve om ‘m om te bouwen tot luchtdruktoy. Het ziet er allemaal prima uit.

De specs van de Zalo Queen

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

De vibrator en de sleeve zijn gemaakt van siliconen, helemaal bodysafe dus. Let wel op dat je alleen waterbasis glijmiddel gebruikt bij siliconen toys. Deze Queen is dus echt multifunctioneel. Hij kan vibreren, de bovenkant kan pulseren of oscilleren (hij schudt eigenlijk gewoon op en neer) en dan kan je ‘m dus ook nog als luchtdruk toy gebruiken. Hoera voor deze veelzijdigheid. Er zijn acht vibratiestandjes, waarvan twee steady en zes patronen. De pulsator heeft acht standjes, waarvan vier steady en vier patronen. De Zalo Queen heeft drie knopjes, die alle drie een beetje verstopt zijn. Helemaal onderop heb je een knopje om de opwarmfunctie van de vibrator aan te zetten. En dan zijn er nog twee knopjes verstopt in de bochtjes van de gouden ‘ketting’. Het ene knopje is voor de vibraties en het andere knopje voor de pulsator. Je moet even weten welk knopje waarvoor is, maar dan werkt het best makkelijk. Je kan deze sekstoy ook nog met de Zalo app bedienen, maar dat heb ik zelf niet gedaan. Voor gebruik in mijn eentje zie ik daar geen meerwaarde in.

Hoge verwachtingen

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Nou, dit klinkt allemaal echt geweldig toch? Ik denk dat als ik zelf een seksspeeltje zou gaan ontwerpen, dat ik ook voor zoiets gegaan was. Gewoon één toy die alles kan. Dus ik ging deze toy der toys natuurlijk gelijk testen. Opwarm functie aan, want serieus, een goede opwarmfunctie is echt heerlijk. Tot nu toe heeft alleen de Svakom Adonis me nog maar dat geweldige gevoel kunnen geven, qua vibrators dan. Dildo’s van bijvoorbeeld glas zijn makkelijk zelf naar wens op te warmen. Maar goed, van deze Zalo Queen verwachtte ik gewoon veel goeds. Toen het opwarmlichtje niet meer knipperde, voelde hij in m’n hand ook best wel lekker warm. Veelbelovend in elk geval. Bij het inbrengen, met wat Sliquid glijmiddel natuurlijk, voelde het ook even lekker, maar al veel te snel was het warme gevoel verdwenen. Het is maar een heel klein stukje van de vibrator wat warm wordt en dat is blijkbaar niet genoeg. Het is het stukje net onder de top, misschien ook niet de best gekozen plaats als ‘ie dan echt niet helemaal warm kan worden. Jammer!

De Zalo Queen als vibrator

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Tijd om de vibraties te testen. Het was even zoeken naar het juiste knopje, want wanneer je dat niet meer kan zien, is het toch iets ingewikkelder. Maar toen de vibraties aanstonden, had ik ook hier zo’n ‘is dit het?’-gevoel. Deze vibraties zijn niet indrukwekkend te noemen. En sowieso, twee steady standjes? Dan moeten die twee standjes echt wel heel goed zijn, wil je daar indruk mee maken. De vibratiepatronen vond ik zelf eigenlijk helemaal niks aan. Zowel inwendig als tegen mijn clitoris vond ik de vibratiefunctie van de Zalo Queen niet bijzonder.

Geen wow gevoel

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Maar goed, ik had nog hoop. Het pulseren en de luchtdrukfunctie konden deze vibrator zeker nog awesome maken. Dat zijn toch wel wat bijzondere dingen, dus compensatie is nog een optie. Maar nee, de pulsator (of oscillator) gaf mij ook al geen wow-gevoel. Het was wel lekker, maar meer ook niet. Niet tegen mijn G-spot en niet tegen mijn clitoris.

De sleeve struggle

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Tijd om de sleeve om de Zalo Queen te doen en te kijken of dit dan een kick-ass luchtdruk toy is. Luchtdruk met patronen is wel iets wat ik super fijn vind en dat kom je niet vaak tegen. Om de sleeve om de Queen te krijgen, moet je glijmiddel gebruiken. En dan is het alsnog best lastig. Het is echt even duwen en trekken voor ‘ie zit. En bij mij zit er dan overal glijmiddel. Ik heb zo’n ding dat ik niet hou van glijmiddel aan mijn handen, tenzij het echt een functie heeft. Maar als ik met een seksspeeltje bezig ben, dan hoeft er dus geen glijmiddel op m’n handen te zitten. Vind ik dus irritant, maar goed, dat is mijn rare dingetje. Maar het zat niet alleen op mijn handen, maar waar ik de sleeve om de Queen heen had gedaan, daar lag elke keer ook weer glijmiddel. Misschien ben ik onhandig, was mijn glijmiddel te dun, of misschien werkt dit gewoon niet heel erg handig. Ik laat het in het midden. Maar als de sleeve zit, dan zit ‘ie ook goed. Klaar voor gebruik.

De Zalo Queen als luchtdruk sextoy

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Het tuutje van de sleeve is wel wat klein. Ik heb een mini clitoris, dus bij mij ging dat prima, al is het echt wel lastiger om ‘m precies goed te plaatsen. Met een wat groter tuutje zit je natuurlijk al sneller goed. Maar als je een wat grotere clitoris hebt, zal het denk ik niet makkelijk zijn om dit tuutje er omheen te krijgen.

Om het luchtdruk effect te krijgen, moet je de pulsator aanzetten. Door het schudden van de top en de manier waarop de sleeve zit, krijg je dan dus een soort luchtdruk effect. Hoe dat precies werkt, vraag het me niet, want ik snap eigenlijk al niet eens hoe een normale luchtdruk seks toy werkt. Maar het werkt. En de Zalo Queen geeft inderdaad een soortgelijk gevoel. Maar ook hier mis ik toch weer een heleboel power. Het blijft allemaal maar zo zachtjes.

Ik moet zeggen dat het wel lekker voelt. Zacht, maar lekker. Zeker de patronen vind ik echt heel fijn. Ik zit echt te wachten tot Womanizer een keer met patronen (in de luchtdruk) komt. Maar voor mij is deze stimulatie gewoon te zacht. Dus na een tijdje frustreert dat me dan alleen maar, terwijl het gevoel op zich dus wel lekker is.

Conclusie

Zalo queen g-spot pulsewave vibrator Zalo queen g-spot pulsewave vibrator

Dus ja, deze Zalo Queen, ik vind het echt een awesome poging van Zalo. Ik heb bewondering voor dit idee. Eén sextoy met zoveel functies, dat is gewoon tof. Ik heb echt nog niet eerder een vibrator gezien die je kon ombouwen tot luchtdruksextoy. Het ontwerp is ook echt prachtig. Ik zie echt wel potentie in dit seksspeeltje en kijk enorm uit naar de Zalo Queen 2.0. Maar nu op dit moment kan ik deze toy niet echt aanraden. Want veel meer dan een super goed idee is het nog niet. Het werkt allemaal gewoon net niet goed genoeg. Dat vind ik echt super jammer, maar ik heb goede hoop voor de toekomst.

Je kan de Zalo Queen hier bestellen bij Willie voor 139,95 

Maar zelf zou ik dan eerder bijvoorbeeld gewoon een Satisfyer Penguin  en een Satisfyer Master  of Noje G Slim kopen. Dan heb je wel twee losse toys, maar wel twee toys die allebei gewoon echt goed presteren. En dan ben je nog minder geld kwijt ook. (Zelfs als je ze alle 3 zou kopen!)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Oef, deze stond op het lijstje ‘misschien’, gelukkig op tijd jouw review gelezen 🙂

  Antwoord
  • Oohh gelukkig! Wat een timing! Het klinkt zoooo goed he?? Anticlimax geval helaas.

   Antwoord
   • Nu aan het wachten op een review van die kip en de moxie 🙂 Altijd leuk een eerlijke review te lezen. Ik heb geen vertrouwen in een tester die alles ‘amazing’ vindt (zelfs de dingen die andere testers slecht vinden)..

    Antwoord
    • Oh ja, ik snap niet zo goed waarom sommigen dat doen ja… Apart!
     De Moxie is op dit moment onderweg naar mij, en als ‘ie er is, ga ik ‘m sowieso snel testen. En de review over de KIP komt deze maand nog 😀

     Antwoord
     • Super!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.