Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps

19-05-2023

Vibrerende tepelklemmen proberen misschien een beetje een comeback te maken. Een tijdje terug schreef ik al over de Lovense Gemini vibrerende tepelklemmen, en vandaag ga ik je vertellen over de Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps. Ik had de hoop dat deze me beter zouden bevallen dan die van Lovense. Ik kreeg deze trillende klemmetjes van Eropartner.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: de klemmetjes wel, de afstandsbediening heeft een batterijtje
Standjes: 8, waarvan 3 steady
Waterproof: splash-proof (de afstandsbediening niet)
Verkoopprijs:  81,90 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Haha. Nee.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de zalo nave. De verpakking en de inhoud.

De Zalo verpakkingen hebben altijd zo’n oud Egyptische stijl. Ik begrijp nooit helemaal waarom, maar ik vind het wel mooi. Dat zwart met goud maakt het sowieso al snel wat chiquer. De achterkant van de doos heeft alleen een grote illustratie. Helemaal leuk en weer eens wat anders, want normaal vind je hier altijd informatie over de sextoy. Die informatie vind je nu op de zijkanten van de verpakking, waar dat ook prima past.

In de verpakking vind je de Zalo Nave tepelklemmen, twee setjes opzetstukjes voor de klemmetjes, een afstandsbediening, een bewaarzakje, een gebruiksaanwijzing en een garantiekaartje. Het oplaadkabeltje is gesplit zodat je beide klemmetjes tegelijk kan opladen. In de afstandsbediening gaat een batterijtje. Zo eentje die altijd wat lastiger te vinden is, 23A 12v staat er op.

Mijn eerste indruk van de Zalo Nave

De zalo nave en een lipstick De zalo nave met de opzetstukjes.

Deze klemmetjes zien er wel echt schattig uit. Voor tepelklemmen zijn ze natuurlijk wel een beetje groot, omdat er ook nog een motortje in moet zitten, maar ze voelen wel licht aan. De klemmetjes hebben vrij dikke pootjes. Om ze te openen, druk je onderop in de zijkanten van de klem. Je  moet vrij hard drukken om de pootjes te openen. Op beide klemmetjes vind je een powerknopje om ze aan te zetten.

Op de afstandsbediening lijkt het middelste knopje een powerknopje, maar volgens mij is dat het niet. Je moet op één van de andere knopjes drukken om de klemmetjes te laten trillen. Denk ik. Want ik druk elke keer eerst meerdere keren op het middelste knopje en dan vraag ik me af wat er toch mis gaat. Het is een beetje onhandig en niet echt intuïtief. Maar uiteindelijk heb ik de afstandsbediening niet eens echt gebruikt, maar daar kom ik zo op terug. Je kan deze Zalo Nave trouwens ook met de Zalo app bedienen.

De test van de Zalo Nave

Het oplaadkabeltje van de zalo nave. Je ziet ook de afstandsbediening met daarin de batterij. Ik knijp de zalo nave open en hij klemt om de andere klem heem.

Zoals ik vertelde, heeft de Zalo Nave ook nog twee opzetstukjes. Met één setje maak je de pootjes vooral dikker, waardoor ze dus strakker zullen klemmen. Met het andere setje maak je de pootjes iets dikker en die hebben ook een beetje reliëf aan de binnenkant. Hierdoor zullen de klemmetjes misschien wat minder snel afglijden. Volgens de gebruiksaanwijzing is het eerste setje voor mensen met kleine tepels en het tweede setje voor senioren. Ja. Voor senioren. Ik heb geen idee waarom senioren dit nodig hebben. Ik moet zeggen dat ik ook niet zeker weet of en hoe tepels veranderen als je ouder wordt. Tenminste, ik neem aan dat het gaat om senioren qua leeftijd, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een senior gebruiker bent, en dus heel veel ervaring met tepelklemmen hebt. Hoe dan ook, ik vind het maar vaag.

Zelf heb ik echt wel kleine tepels, maar ik vond de Zalo Nave zonder opzetstukjes echt al lastig genoeg om op mijn tepels te krijgen. De pootjes kunnen niet zo heel ver van elkaar, en met opzetstukje is dat nog minder.

Het was even pielen om de klemmetjes goed op te krijgen, maar als ze zitten, zitten ze ook wel gewoon goed. Ze blijven goed hangen, ze zijn vrij licht en ze klemmen niet zo hard dat het echt pijn doet. Maar, het gaat natuurlijk vooral om het vibreren.

Vol verwachting zette ik de vibratie aan. En dat dat gelukt was, kon ik wel horen. Dat, of er waren twee bijen in mijn huis, want zo klonk het een beetje. Zo fluisterstil zijn deze Zalo vibrerende tepelklemmen nou ook weer niet, dus. Maar, afgezien van dat ik het kon horen, gebeurde er verder niks. Of nou ja, mijn verbazing over waarom ik niks voelde was weer aanwezig, net zoals bij de Lovense Gemini vibrerende tepelklemmen. Ik begrijp hier eigenlijk helemaal niks van, hoe dit kan. Maar ik voel deze vibraties dus gewoon niet. Bij standjes waar het patroon aan-uit-aan-uit gaat, voel ik het wel een heel klein beetje. De verandering tussen geen vibratie en wel vibratie dan, maar het is zó minimaal. Het ligt niet alleen aan mijn tepels, want ik heb ze ook door twee andere mensen laten proberen, en die voelden het ook zo goed als niet.

Ik vind dit echt een anticlimax. Het had zo leuk kunnen zijn, vibrerende tepelklemmen, fluisterstil, te besturen met app op (lange) afstand. Het leek me allemaal zo spannend, maar zo ver is het allemaal niet gekomen, want ik zou het niet eens merken als een partner ze op afstand ineens aan zet. Zo jammer.

Conclusie

Ik begrijp er niks van, maar ook deze Zalo Nave vibrerende tepelklemmen zijn nauwelijks voelbaar, net zoals de Lovense Gemini tepelklemmen. Ze zien er wel cute uit, ze klemmen en dragen best wel goed. Maar die vibratie, ik voel het (bijna) niet. Zo jammer.

Je kan de Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps hier bestellen bij bol.com voor 81,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.