Zalo Kyro Best Wand Vibrator

04-02-2022

Wand vibrators zijn awesome! Tenminste, als ze goed werken natuurlijk. Wand vibrators staan vooral bekend om hun krachtige vibraties. En dan is deze Zalo Kyro Best Wand ook nog eens heel mooi. Ik kreeg โ€˜m van Eropartner en ik was benieuwd of โ€˜ie net zo lekker als mooi zou zijn.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 6 standen en 4 patronen (die je elk ook harder en zachter kan zetten)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 118,90 euro, hier te koop bij bol.com
Is โ€™t wat? Ja, super lekker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de zalo kyro best wand De zalo kyro best wand en de opzetstukken in de doos.

Zalo heeft een hele serie met verpakkingen in deze stijl. Deze wand heet ook de Zalo Kyro, wat je uitspreekt als Cairo, wat helemaal passend is bij dit thema natuurlijk. De zwarte doos met de tekst en tekeningen in het goud, helemaal in Egyptische stijl, ik vind het tof. En heel herkenbaar.

In de verpakking vind je natuurlijk de Zalo Kyro Best Wand zelf, twee opzetstukken, een bewaarzakje, een garantiekaartje, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. Het bewaarzakje is zilverkleurig met gouden details. Ook net even anders dan de bewaarzakjes die je veel tegenkomt bij sextoys. Vind ik ook leuk, ik hou van originele dingen.

Mijn eerste indruk van de Zalo Kyro Best Wand

De zalo kyro best wand naast een lipstick. De zalo kyro best wand in mijn hand.

Ik vind dit een hele mooie wand. De blauwgroene kleur vind ik heel tof, maar de details maken echt deze wand. Qua vorm doet โ€˜ie me een beetje denken aan de Nomi Tang Wand, alleen heeft deze Zalo Kyro Best Wand een andere afwerking. En fijnere knopjes.

Midden op het handvat van de Kyro zitten drie knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje en dit knopje gebruik je ook om door de patronen heen te klikken. Het bovenste en onderste knopje zijn de plus- en minknopjes. De knopjes zijn ook goed voelbaar, waardoor ze ook makkelijk te bedienen zijn als je ze niet ziet.

Aan de bovenkant van het handvat is de wand afgewerkt met een gouden randje met reliรซf. Ook in de wand zelf zit reliรซf, wat dan weer mooi met dat randje mee loop. Onder de kop zit ook nog een gouden randje, het ziet er allemaal fancy uit.

Dan zijn er nog twee opzetstukken. Eentje met twee flapjes, die ziet er een beetje uit als de bek van een vogel. De andere heeft de vorm van een duovibrator. Opvallend is dat het deel wat je inbrengt hol is.

De test van de Zalo Kyro Best Wand

Zalo kyro best wand vibrator Close-up van de hals van de zalo kyro best wand

Ook al breng je een wand vibrator (zonder opzetstuk) niet in, glijmiddel is alsnog fijn om te gebruiken. Kies een glijmiddel op waterbasis, het liefst zonder glycerine en parabenen zodat je geen irritaties krijgt.

Het eerste standje van de Kyro trilt al best stevig. Vooral heel lekker diep ook. Ik vind het gelijk al lekker voelen, maar ik hou van krachtige stimulatie, dus ik klik al snel door naar de hardere standjes. Er zijn zes steady standen, wat echt helemaal goed is.

De vibraties begonnen al best stevig en bij standje zes is het gewoon echt wel lekkere, krachtige, maar nog steeds diepe stimulatie. Precies waar ik van hou!

De โ€˜nekโ€™ van de wand vibrator is flexibel. Dus wanneer je drukt met de kop, dan buigt โ€˜ie mee. Hij is voor mij precies flexibel genoeg. Ik kan nog steeds druk zetten en het is fijn dat โ€˜ie dan een beetje mee beweegt.

Dit is echt een prima wand vibrator, ik word hier zeker blij van. Maar ik was natuurlijk ook benieuwd naar de opzetstukken!

De opzetstukken van de Zalo Kyro Best Wand

De opzetstukken van de zalo kyro best wand Het opzetstuk met de flapjes.

Ik begon met het opzetstuk met de flapjes. Het doet me echt denken aan de bek van een eend. Maar bij eendenbek denken we allemaal natuurlijk aan weer iets anders. De flapjes staan best een stukje uit elkaar, mijn wijsvinger past er tussen zonder dat ze bewegen. Ik had het leuker gevonden als ze wat dichter bij elkaar gestaan hadden, zodat ze misschien aan beide kanten van mijn clitoris hadden kunnen trillen. Mijn clitoris is een heel stuk kleiner dan het topje van mijn wijsvinger.

Met sextoys met zulk soort vormen is het altijd een beetje zoeken naar hoe je het kan gebruiken. Wat lekker voelt voor jou. Wanneer je de Zalo Kyro Best Wand aanzet, beginnen de flapjes gelijk te flapperen. Ik vond het het lekkerst om รฉรฉn flapje te gebruiken en die dan zachtjes tegen mijn clitoris aan te laten trillen.

Wat ik ook fijn vond, was om met weinig druk het flapje over mijn schaamlippen te laten gaan. Hoe meer druk je zet, hoe minder zoโ€™n flapje kan bewegen en dan wordt het gevoel dus ook minder.

De Zalo Kyro Best Wand als duovibrator

Het duovibrator opzetstuk van de zalo kyro best wand Ik knijp in het opzetstuk van de zalo kyro best wand om te laten zien dat hij hol is van binnen.

Het andere opzetstuk lijkt op een duovibrator. Het lange deel breng je in in de vagina en het kortere deel trilt dan (hopelijk) tegen je clitoris. Bij mij paste het gelukkig goed. Ik merkte er eigenlijk niks van dat het inwendige deel hol is. De dubbele stimulatie voelde voor mij heel lekker. De vibraties werden goed doorgegeven en ik vind het heel fijn wanneer mijn G-spot en clitoris tegelijkertijd gestimuleerd worden. Omdat deze vibraties ook zo diep en krachtig zijn, voelt het allemaal heftig en goed. Dit was mijn favoriete manier om de Zalo Kyro te gebruiken.

Conclusie

De Zalo Kyro Best Wand is echt een hele goede wandvibrator. Hij doet het op zichzelf al heel erg goed, met diepe, krachtige vibraties. Maar de opzetstukken maken het helemaal af. Die zijn allebei echt heel leuk en super veelzijdig. Je hebt hier echt een set waar je je veel en goed mee kan plezieren. En hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Een blijvertje dus wat mij betreft.

Je kan de Zalo Kyro Best Wand hier bestellen bij bol.com voor 118,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.