Zalo King Vibrating Thruster

11-06-2021

Zalo blijft een wonderlijk merk. De ene keer komen ze met een super toffe toy en de andere keer valt het toch wel tegen. Ik kreeg van Rimba de Zalo King. Een imposante stotende vibrator. En ik was heel benieuwd of dit weer zo’n toffe Zalo sextoy zou zijn.

Specs

Materiaal: Siliconen
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 8 stootstandjes (waarvan 6 steady) en 4 vibratiestandjes, waarvan 2 steady
Waterproof: Spatwaterdicht (Ipx4)
Verkoopprijs: 139 euro, hier te koop bij Bol 
Is ’t wat? Whoah, ja!

1,2,3 steady 4 patroon 5 6 7 steady 8 patroon

Steady patroon steady patroon

De verpakking en de inhoud

De zalo king ligt voor de verpakking. Die is zwart en er staat een gouden lijnentekening op van een oud-egyptisch figuur. De zalo king, de oplader, de zakjes glijmiddel en de gebruiksaanwijzing.

Zalo doet het leuk met de verpakkingen, je herkent hun stijl gelijk. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik het mooi vind of niet. Ik verbaas me vooral over het feit dat je aan de verpakking helemaal niet kan zien wat er in zit. Of dat het überhaupt om een sextoy gaat. Maar misschien is dat juist een keuze voor discretie. Ik ben op sextoygebied natuurlijk niet zo discreet, dus wellicht dat het mij daarom ontgaat.

In de verpakking vind je natuurlijk de Zalo King zelf, een gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje en twee zakjes glijmiddel. Er zit wel glycerine in dat glijmiddel, dus als jouw vagina daar gevoelig voor is, gebruik je dat beter niet.

Mijn eerste indruk van de Zalo King

De zalo king naast een lipstick De zalo king in mijn hand.

Ik was een beetje onder de indruk van het formaat in de eerste instantie. Maar toen ik wat beter keek, zag ik dat het allemaal wel meevalt. De totale lengte lijkt indrukwekkend, maar een groot deel is het handvat. Dat handvat is ook nog eens best wel dik. Dus dat maakt dat het in de eerste instantie een nogal imposante sextoy lijkt. Maar het deel wat je inbrengt, heeft eigenlijk een vrij gemiddeld maatje.

Op de onderkant van het handvat zit weer een deel van goud ABS-plastic. Dit hebben alle Zalo toys uit deze serie. Het is puur voor de sier. Want er boven zitten de knopjes, gewoon in het siliconen. Er is een powerknopje, waarmee je ook door de vibratiestandjes kan klikken, en dan zijn er nog twee standjes waarmee je door de stootstandjes kan klikken.

Siliconen toys trekken altijd wel wat stof aan. Zo ook de Zalo King. Dus even afspoelen voor gebruik is aan te raden. (Na gebruik natuurlijk ook!)

Wat heel apart is, of voor Zalo best normaal, is dat de standjes raar door elkaar staan. De vibratiestandjes beginnen met een steady standje, daarna een patroon, dan weer steady (maar harder) en dan weer een patroon. De stootstandjes hebben eerst drie steady stootstanden, dan een patroon, dan weer drie steady standen en dan nog een patroon. Ik zou het echt fijn vinden als Zalo hier mee op hield, want ik vind het vervelend.

De Test van de Zalo King

De zalo king met daar voor een flesje sliquid sea De zalo king in mijn hand. Je ziet ook de knopjes.

Ik zeg het altijd, maar zeker met bewegende toys: gebruik glijmiddel! Wel goed glijmiddel natuurlijk, want je wilt geen geïrriteerde vagina. Omdat de Zalo King van siliconen is, kan je er beter geen siliconen glijmiddel bij gebruiken.

Met stotende sextoys is het altijd even afwachten, dus ik was benieuwd hoe het met deze Zalo King zou zijn. Soms stoten toys meer naar buiten dan naar binnen. Ik heb geen idee hoe dat komt, maar het is zo. Maar de Zalo King had daar geen last van. Deze sextoy heeft me echt verrast.

Wanneer je op het powerknopje drukt, gebeurt er verder nog niks. Pas als je op het omhoog knopje drukt, begint ‘ie te stoten. En hoe. Het eerste standje vind ik al vrij pittig. Maar in vergelijking met de volgende standjes, valt dat nog wel mee.

Wanneer je even doorklikt, kom je al snel bij standje drilboor. Of nou ja, daar deed het me aan denken. Want holy fuck, dit voelt echt heel heftig! Het geluid daarentegen, vond ik nog wel meevallen. Stotende toys maken natuurlijk altijd wel duidelijk hoorbaar geluid, maar ik vind dit geluid zeker niet too much of storend.

De Zalo King kan niet alleen stoten, maar ook vibreren. Wanneer je nog een keer op het powerknopje drukt, zet je de vibratiefunctie aan. Je kan met het powerknopje door de verschillende vibratiestandjes klikken. De vibraties zijn best wel buzzy, maar alsnog wel redelijk te voelen naast het stoten. Ik vind het zelf alleen niet heel veel toevoegen. Het stoten is zo krachtig en heftig dat dan zo’n buzzy vibratie gewoon niet zoveel extra’s biedt.

De King stoot dus echt super. Ik vind het gevoel van een bewegende toy eigenlijk altijd lekkerder dan een toy die alleen inwendig vibreert. Bij de King had ik nog wel aparte stimulatie van mijn clitoris nodig. Ik kan wel vrij makkelijk klaarkomen van stimulatie van mijn G-spot, maar met de Zalo King lukte dat niet. Ik denk dat de vorm daar net niet helemaal goed voor is. De kromming is er wel, maar vrij licht. De top van de vibrator is wel gewoon helemaal glad. Er zit geen ribbel bijvoorbeeld. Ik denk dat voor mij óf de kromming meer moet zijn, of dat er iets van een ribbel is. Maar ook zonder G-spot orgasme vond ik het gevoel wel echt heel lekker. En intens. De King gecombineerd met m’n We-Vibe Melt of We-Vibe Tango X vond ik helemaal geweldig!

Zalo King met app

Je kan de Zalo King ook met de Zalo app gebruiken. Ik heb dit niet getest omdat ik de app een beetje dubieus er uit vond zien, maar ik denk dat iedereen dat voor zichzelf moet bepalen. Toen ik ‘m voor het eerst aanzette, vroeg hij toestemming om geluidsopnamen te maken. Dat wilde ik niet, want ik zag het al voor me hoe de mensen op het Zalo kantoor mijn kreungeluiden zouden gaan terugluisteren. En daarna kreeg ik een vraag, maar in het Chinees. En nu kan ik toevallig geen Chinees lezen, dus de twee opties waar ik uit kon kiezen om te antwoorden, waren ook vrij lastig. Ik heb de app toen maar weer verwijderd. Ik weet ook niet zeker of ik heel veel toegevoegde waarde zie aan een app bij een toy zoals deze. Ik hoef bijvoorbeeld niet per se mijn eigen patronen te maken, want ik vind de Zalo King al lekker zoals ‘ie is.

Conclusie

De Zalo King is echt een hele goede, stotende toy. Voor de vibraties hoef je ‘m niet te kopen, want die vallen best wel in ’t niet bij al dat stoot-geweld. Maar als je op zoek bent naar een heftige, bewegende toy, dan heb je ‘m nu gevonden.

Je kan de Zalo King hier bestellen bij Bol, voor 139 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.