Vlog: Zalo Hero en Zalo Queen review

07-07-2019

Vlog: Zalo Hero en Zalo Queen review

De dildomaand is weer voorbij, dus tijd voor vibrators, oscillators, pulsators, en meer van dat!
Onlangs testte ik de Zalo Queen en de Zalo Hero. Beiden echt wel innovatieve toys. Ze kunnen allebei echt speciale dingen. De Zalo Hero heeft twee functies en de Zalo Queen wel drie!

In deze vlog laat ik zien wat deze twee Zalo toys allemaal kunnen en hoe het werkt. Maar ook vertel ik je hoe het voelt en wat ik er van vind.

Om de vlog te bekijken, klik je op de afbeelding hieronder.

Vlog: zalo hero en zalo queen review

Ben je al geabonneerd op mijn vlog? Als dat nog niet het geval is, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is.

Help Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Als je een vibrator, een oscillator, een pulsewave toy, een seksspeeltje, glijmiddel, een kinky tool of sexy lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou je me echt heel erg helpen als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan.

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.