Your New Favourite Licking Vibrator

18-08-2023

Your New Favourite is zowel een grappige als onhandige merknaam. Eerder schreef ik al over de Your New Favourite Wand Massager, die overigens ook echt รฉรฉn van m’n favorieten is. Deze vibrator had ook zo’n lekker geel kleurtje. Net zoals de Your New Favourite Licking Vibrator. Vibrators met ‘flapjes’ zijn eventjes helemaal hip geweest, maar dat lijkt nu wel weer een beetje voorbij te zijn. Toch was ik heel benieuwd naar deze gele vibrator. Ik kreeg ‘m van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 5 steady
Waterproof:
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Orionย 
Is โ€™t wat? Ik vind ‘m grappig en lekker.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de your new favourite licking vibrator. De achterkant van de verpakking van de your new favourite licking vibrator.

De verpakking van de Your New Favourite Licking Vibrator is zwart met gele details. De foto van de gele vibrator knalt er lekker uit. Het karton is een beetje dun dus de doos is niet heel geschikt om lang te bewaren. Op de achterkant van de verpakking zie je eigenlijk een korte gebruiksaanwijzing. Een uitleg hoe de knopjes werken en daar moet je het mee doen. Nu is deze vibrator ook wel makkelijk te bedienen, dus meer is er ook niet nodig.

In de verpakking vind je natuurlijk de Your New Favourite Licking Vibrator zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Your New Favourite Licking Vibrator

De your new favourite licking vibrator naast een lipstick, van boven gezien. De your new favourite licking vibrator op mijn hand.

Ik hou heel erg van gele toys. Niet omdat geel m’n lievelingskleur is (want dat is niet zo), maar omdat je gewoon niet zoveel sextoys in het geel hebt. Het is lekker apart en dat vind ik leuk. De Your New Favourite Licking Vibrator ziet er best wel grappig uit. Het doet me een beetje aan een gekke eend denken, door de kleur natuurlijk, maar ook omdat de flapjes een beetje op een rare snavel lijken. Er zijn drie flapjes en die gaan van groot naar klein.

De Licking Vibrator is gemaakt van siilconen, en voelt daardoor lekker aan. De flapjes zijn flexibel en voelen glad. Op de onderkant van de vibrator zie je nog wat gouden details, wat ik mooi vind kleuren bij het geel.

De vibrator heeft drie knopjes. Een powerknopje en dan nog een plus- en een minknopje. Daar kan je mee door de tien standjes klikken.

De test van de Your New Favourite Licking Vibrator

De your new favourite licking vibrator naast een flesje sliquid sassy. Close-up van de flapjes van de your new favourite licking vibrator.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasisglijmiddel. Ik koos voor Sliquid Sassy, mijn favoriete glijmiddel, zonder irriterende ingrediรซnten voor de vagina. Deze vibrator heeft flapjes en wanneer je de vibratie aanzet, gaat die flapjes daardoor bewegen. Bij seksspeeltjes die bewegen, vind ik het altijd extra belangrijk om glijmiddel te gebruiken. Een vagina produceert zelf ook vocht, maar een beetje extra maakt het alleen maar beter en lekkerder. Het zorgt er ook voor dat de flapjes ook makkelijker kunnen bewegen en de beweging voelt dan ook prettiger bij je vulva.

De vibraties van de Your New Favourite Licking Vibrator voelen echt heel goed. Ze zijn diep en gaan van lekker zacht tot lekker hard. In de hele range blijft de vibratie wel diep. De twee grootste flapjes bewegen flink mee door de vibratie, bij het kleinste flapje merk je dit niet zo erg. Maar ik moet zeggen dat ik toch ook vooral het grootste flapje voelde. Het tweede flapje voegt net een heel klein beetje wat toe, maar dat is niet schokkend. Een flapje had het voor mij ook prima gedaan.

Het gevoel van het flapje wat tegen mijn vulva trilt en beweegt, vind ik erg lekker voelen. Als ik met de Your New Favourite Licking Vibrator heen en weer over mijn vulvalippen beweeg, voelt dit echt heel goed. Hoe minder hard je drukt, hoe meer je er van voelt. Maar de grote flap is ook geschikt om je clitoris direct mee te stimuleren. Voor mij zijn deze vibraties echt goed genoeg om van klaar te komen. Ik vind deze gele vibrator echt wel een goed ding!

Het schoonmaken is wel wat gepriegel, want je moet ook tussen de flapjes en bij de inhammen aan de zijkanten goed schoonmaken. Een oude tandenborstel kan hierbij wat hulp bieden.

Conclusie

Ik vind de Your New Favourite Licking Vibrator een superleuke vibrator. De vibraties zijn diep en gaan van zacht tot echt wel hard. De flapjes voelen heel fijn als je weinig druk uitoefent, dan bewegen ze echt tegen je vulva. Wat voor mij overigens niet voelt als likken. Ook directere stimulatie gaat heel goed met de grootste flap. Hij ligt lekker in de hand en hij is makkelijk te bedienen en de prijs lijkt me dan ook heel redelijk voor zo’n leuke toy.

Je kan de Your New Favourite Licking Vibrator hier bestellen bij Orion voor 69,95 euro

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.