You2Toys Thrusting Anal Vibe | Vibrator review

17-06-2020

Voordat ik deze review over de You2Toys Thrusting Anal Vibe ga beginnen wilde ik even zeggen dat ik hoop dat het goed met jullie gaat trouwe lezers van onze site.

Ik (Jay) ben persoonlijk heel blij met alle complimenten die wij krijgen, de leuke dingen die wij mogen doen voor jullie en nou ja, gewoon deze site.

Dat gezegd hebbende ga ik jullie vandaag “trakteren” op een review van mijn eerste daadwerkelijk stotende seksspeeltje, de You2Toys Thrusting Anal Vibe die ik van Orion kreeg in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

 • Materiaal: ABS plastic en silicone met een PU coating.
 • Oplaadbaar: Nee, hij werkt op 3 AAA batterijen (ja echt)
 • Standjes: 7 vibratie patronen en drie stoot snelheden
 • Waterproof: Spatwaterdicht, je kan hem wel onder de kraan houden, maar niet te lang
 • Verkoopprijs: € 54,95 bij Bol.com
 • Is het wat? Uh, neh

Do it to me!

Dat met jezelf spelen is natuurlijk heel leuk, jezelf bevredigen met de hand is ook zeer zeker lekker. Maar het gevoel dat je iets “handsfree” voor elkaar krijgt is toch ook best wel lekker.

Dus ik was echt heel blij verrast toen ik de You2Toys Thrusting Anal Vibe voor het eerst op de website van Orion.de zag staan. Ik werd nog blijer toen Orion zei dat ik hem ook nog mocht reviewen.

De You2Toys Thrusting Anal Vibe is namelijk een stodende en vibrerende anaalvibrator. Nu is het concept van stotende toys niet nieuw, althans zeker niet voor vaginaal gebruik. Voorbeelden als de Stronic Drei, of de Mia Maxx Hand-Held thruster.

Maar voor anaal, dat was wel nieuw, en aangezien ik echt wel van anale dingen ben, nou ja, je snapt het. Let wel op, want de Thrusting Anal Vibe heeft geen brede basis. Hij loopt aan de onderkant wel wat breder uit, maar qua vorm is dit niet de meest veilige optie. Een brede basis voorkomt dat een anale toy naar binnen kan ‘glippen’.

You2toys thrusting anal vibe featured

You2Toys Thrusting Anal Vibe

De You2Toys Thrusting Anal Vibe is dus een vibrator die ook kan stoten. Gemaakt van ABS plastic (bediening en batterijhouder) en silicone met een PU-coating.

De stroomvoorziening wordt dus verzorgd door 3 AAA batterijen, maar omdat het batterijcompartiment gesealed is met een rubber ring, is hij in ieder geval spatwaterdicht.

Voorzien van 7 vibratiepatronen en 3 stootsnelheden kan je in potentie dus 21 verschillende “standjes” realiseren.

Verder is de You2Toys Thrusting Anal Vibe 23,5 cm lang, met een inbrenglengte van ongeveer 15,5 cm, is de diameter op het dikste gedeelte 4,4 cm en op het smalste gedeelte 2,5 cm.

Dit seksspeeltje heeft 3 knoppen, een voor aan en uit, een voor het stoten en je raadt het natuurlijk al een om de vibratiepatronen te regelen.

You2Toys Thrusting Anal Vibe in de doos

De You2Toys Thrusting Anal Vibe wordt geleverd in een zwarte doos met een plaatje van het seksspeeltje zelf erop, en natuurlijk de nodige reclame en waarschuwingen.

In de doos zit de vibrator, met een garantieboekje en een korte uitleg, en daarmee hebben we toch wel alles uitgelegd. Oh ja, mocht je dit ding bestellen, er zitten dus geen batterijen bij. Dus als je hem koopt moet je ook nog wel zelf even wat AAA-batterijen regelen.

You2toys thrusting anal vibe featured

You2Toys Thrusting Anal Vibe getest

Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, misschien ben ik te kritisch, maar als je inmiddels door de voorgaande 500+ woorden heb geworsteld hopende op een jubelreview. Helaas pindakaas.

Maar eerst even de positieve kanten belichten. De You2Toys Thrusting Anal Vibe voelt stevig aan en de knopjes zijn goed te bedienen, ook met glibberige handjes en “van achter”.

Het silicone met de PU coating voelt ook zijdezacht aan, en ondanks dat het best een stevige vibrator is, glijd de You2Toys Thrusting Anal Vibe mits je genoeg waterbasis(!) glijmiddel gebruikt makkelijk naar binnen.

Maar toen was de koek meteen wel een beetje op.

Zoals ik al zei, ik denk dat ik te veel hoop had op een geweldige ervaring, maar het bleef allemaal een beetje uit, de vibraties zijn buzzy, heel erg buzzy, en de patronen dermate standaard dat ik het alleen maar als saai kan omschrijven.

Maar voor de vibraties had ik deze toy natuurlijk ook niet gekozen, ik wilde het stoten voelen, het idee hebben dat ik “genomen” werd.

Maar na het inbrengen en het testen van de vibraties dacht ik dat ik per ongeluk weer op de vibratiestand had gedrukt, helaas bleek dat niet het geval. Maar de motor van de You2Toys Thrusting Anal Vibe trok het allemaal zo slecht (al in de eerste versnelling niet) dat ik alleen een hoog zoemgeluid hoorde en verder een beetje hortend en stotend apparaat voelde. Geen stootbeweging, meer een massage van een reumatische masseur zonder kracht in zijn handen, die het ook niet meer ziet zitten.

Ik dacht, nou ja dan stand 2 en 3 maar, maar nee, het zoemen ging dieper, de toy kreunde van ellende, maar er gebeurde niets.

Ook niet na meer glijmiddel, terwijl het apparaat buiten mijn anus echt gewoon dapper aan het stoten bleef. Maar na inbrengen was de koek duidelijk op. Of nou ja op, er was geen koek, niet eens een spoor van bloem of boter ofzo, het was gewoon helemaal niets.

En dus, nou ja, teleurstelling. De toy is niet stuk, zoals ik wel eens met andere toys heb meegemaakt, het is in alles heel duidelijk dat de motor het stoten gewoon niet trekt.

En dat is vreemd, want ik zag op de site van Orion best wat jubel reviews. Maar ja, misschien is mijn anus te strak, kan ik er eigenlijk walnoten mee kraken of dingen met watermeloenen mee doen? Ik weet het niet.

Schoonmaak

Mocht jouw anus niet zo van staal zijn als die van mij, dan is het goede nieuws ook dat je de You2Toys Thrusting Anal Vibe goed kan schoonmaken, zoals ik al zei het is allemaal spatwaterdicht om goed schoon te kunnen maken, dus met water en zeep kom je een heel eind, daarna kan je hem ook nog even in je PureSan UV-C sterilisator doen en klaar is kees.  Drogen gaat goed met een pluisvrije doek.

Conclusie

Misschien komt het door mijn grote teleurstelling, maar ik kan je deze toy niet met een strak gezicht aanraden. Zeker niet omdat hij ANAAL vibrator heet, maar het ANAAL niet zo heel goed doet, althans zeker niet het stootgedeelte.

Misschien dat er vaginaal meer mee te doen is, maar dan zijn er veel meer en leukere opties beschikbaar.

Kortom, moet je hem kopen? Nee ik denk van niet. Maar heb jij andere ervaringen met deze vibrator? Drop dat dan in de comments, want ik ben altijd benieuwd naar andere ervaringen!

Mocht je de You2Toys Thrusting Anal Vibe toch willen kopen dan kan dat bij bol.com voor € 54,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Ik hoop dat het met jou / jullie ook goed gaat. En het is ook een leuke site dus complimenten zijn altijd terecht.
  Dat gezegd hebbende…..
  …………………………………….
  Ik denk dat het lang stil blijft hier, en er geen jubelende ervaringen komen.
  Je review was wel erg leuk om te lezen maar ik stop iets anders in mijn kont.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.