You2Toys The Hammer

27-11-2020

Nou laten we even eerlijk zijn. Als een sextoy ‘The Hammer’ heet, dan wil ik die wel gelijk hebben. En als het dan ook nog eens een grote, stotende duovibrator is, dan is dat natuurlijk helemaal interessant. Gelukkig waren de mensen van Sextoyland zo lief om de You2Toys The Hammer naar mij op te sturen zodat ik kon uittesten of hij zijn naam waar maakt.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Nee, hij werkt op 4 AA batterijen
Standjes: 3 stootstandjes en 7 vibratiestandjes waarvan 3 steady
Waterproof: Ik geloof het niet
Verkoopprijs: Nu in de aanbieding voro 69,95, hier te koop bij Sextoyland
Is ’t wat? Mja, ik weet ’t niet…

Verpakking en de inhoud

De you2toys the hammer ligt op de doos. Op de doos zie je een foto van de toy met daar achter een bijna blote vrouw die sexy kijkt. De verpakking is open geklapt. Aan de ene kant zie je de blote sexy mevrouw en aan de andere kant zie je een doorkijkje, waardoor je de toy al ziet, en daaromheen is de doze roze met polkadots.

Oké mensen. Kijk naar deze verpakking en besef je even dat dit is hoe alle verpakkingen er uit zagen toen ik voor het eerst in een sexshop ging werken, zo’n twintig jaar geleden. Lekker retro, zouden we nu kunnen zeggen. Maar om eerlijk te zijn, het is gewoon lelijk. Deze vibrator koop je duidelijk niet om de verpakking. Wat ik dan wel weer heel opvallend vind, als je het klepje van de voorkant open doet, dat je dan aan de binnenkant aan de ene kant een blote babe ziet die geil kijkt, en aan de andere kant schattige polka dots. Hoe dan? Wie verzint dit? Maar goed, de verpakking is ouderwets en lelijk dus.

Nog even extra aandacht voor de tekst op de zijkant van de verpakking: “Een geweldig gereedschap… Laat u door deze vibrator met zijn prikkelstructuur, de verdikte punt en de clitorisprikkelarm in haasvorm de hemel der lusten in stoten.” Dus, dat je dat nog even meeneemt.

In de verpakking vind je de You2Toys The Hammer zelf en een algemene gebruiksaanwijzing waar je vrij weinig aan hebt.

Mijn eerste indruk van de You2Toys The Hammer

De you2toys the hammer staat naast een lipstick. De lipstick is net zo groot als de onderkant, het bedieningsdeel, van de toy. De vibrator zelf ziet er lang en dik uit. De you2toys the hammer in mijn hand. Mijn vingers passen niet helemaal om de omvang van de vibrator.

Wat is ‘ie groot! Dat was mijn eerste uitroep toen ik The Hammer uit z’n lelijke verpakking haalde. Natuurlijk staan de afmetingen netjes vermeld op de Sextoyland website, maar als je mijn reviews vaker leest, weet je misschien dat ik niet zo goed ben met maten inschatten. Ik was aangenaam verrast, want ik vind een wat groter formaat dan gemiddeld juist fijn. De meeste duovibrators zijn normaal tot klein qua formaat, dus een grote is ook een fijne afwisseling. Hij voelt ook best zwaar. Met batterijen er in weegt ‘ie 570 gram.

Verder is deze You2Toys The Hammer erg roze. Niet zo’n originele kleur voor sextoys, maar ik vind het toch wel mooi. Onderop heb je het bedieningspanel, met bovenop een power knopje. Daar gelijk onder zit een knopje voor de vibraties en onderaan heb je een omhoog en omlaag knopje voor het stoten, die je dus zowel harder als zachter kan zetten. Best een aparte keuze, want de stootfunctie heeft maar drie standjes en krijgt daar twee knoppen voor, terwijl er zeven vibratiestandjes zijn en die moet je met één knopje bedienen.

De test van de You2Toys The Hammer

Close-up van de you2toys the hammer. Je ziet het konijntje goed en een stuk van de verpakking waar je ziet staan 'new technology, developed in germany'. De you2toys the hammer naast een flesje sliquid sea, wat er nu opeens heel klein uit ziet.

In theorie klinkt dit precies als een sextoy voor mij. Ik hou van dit formaat. Ook vind ik een stotende of bewegende toy in mijn vagina veel lekkerder dan een vibrerende toy. Maar mijn clitoris houdt wel van vibraties en dat doet het konijntje natuurlijk. Klinkt helemaal goed. Maar hoe voelt ‘ie?

Met een beetje Sliquid Sea, een super fijn, niet irriterend glijmiddel op waterbasis (gebruik geen siliconenbasis glijmiddel bij seksspeetjes van siliconen) kon het testen beginnen. Ik kan je sowieso aanraden om altijd glijmiddel bij seksspeeltjes te gebruiken. Ook als je denkt dat je het niet nodig hebt, het maakt het echt lekkerder. Maar bij bewegende speeltjes is het echt nodig dat ze makkelijk de beweging kunnen maken en daar helpt glijmiddel dus zeker bij.

Stotende seksspeeltjes

Zoals verwacht vond ik het formaat helemaal goed voelen. De kop heeft ook net even een kromming en een ribbel en dat vind ik ook altijd fijn, want dan wordt mijn G-spot ook nog gestimuleerd. Ik besloot om eerst even alleen het stoten te proberen. Er zijn twee soorten stotende toys. Toys die echt uitschuiven, die hebben dan ergens een soort harmonica-achtige plooien of ze zitten op bijvoorbeeld een fuckmachine die ze heen en weer beweegt. Maar er zijn ook stotende toys die in de binnenkant iets hebben wat heen en weer stoot. Dat heeft deze You2Toys The Hammer. Bij toys uit de eerste categorie gaat het stoten heel gelijkmatig. Er ligt geen nadruk op het in- of uitstoten. Maar bij toys zoals The Hammer ligt de nadruk heel erg op het naar binnen stoten. Ik vind dat zelf lekkerder voelen. Maar de uitslag, dus hoe ver hij heen en weer beweegt, is wel veel korter. Het zijn korte, felle stootjes.

Het stoten voelt heel lekker, ik vind het heel opwindend voelen. Maar ik had wel graag iets meer power gehad. Misschien is dat ook wel teveel verwacht van een seksspeeltje op vier AA batterijen, maar ik wilde zo graag meer. Hoewel het stoten echt wel lekker en opwindend voelt, kan ik van het stoten alleen niet klaarkomen. Mijn G-spot heeft toch wel krachtige stimulatie nodig, en daar gaat dit simpelweg niet hard genoeg voor.

De clitorisstimulator van de You2Toys The Hammer

Je ziet de onderkant van de you2toys the hammer, het batterijvakje is open. Het batterijcompartiment met de batterijen er in ligt naast de toy. Je ziet de you2toys the hammer van onderaf, je ziet vooral het bedieningspaneel goed. Bovenaan een power knopje, daar onder een knopje met een golfje, voor de vibraties. Onderop zie je twee knopjes met een pijltje omhoog en een pijltje naar beneden, met daar naast lampjes.

Maar dan is er natuurlijk ook nog het konijntje, de clitorisstimulator. Inwendige stimulatie gecombineerd met stimulatie van de clitoris vind ik over het algemeen awesome, dus tijd om het konijntje aan te zetten. Op mijn hand leken de vibraties wel oké, maar zo tegen mijn clitoris vond ik het een beetje tegenvallen. Of nou ja, tegen mijn clitoris, ik kreeg het konijntje helemaal niet echt goed geplaatst. De meeste duovibrators hebben een vrij flexibele clitorisstimulator. Je kan deze dan makkelijk buigen, zodat hij automatisch jouw juiste plekjes raakt. Wat helaas ook niet altijd zo is, maar dat is weer een ander verhaal.

Maar het konijntje van The Hammer is bijna helemaal niet flexibel. De oortjes wel, maar die moet ik eerst heel raar buigen willen ze in de buurt van mijn clitoris kunnen komen. Maar juist omdat die oortjes lang en flexibel zijn, geven ze de vibratie niet zo heel lekker door. Ik wil liever het konijntje zelf tegen mijn clitoris voelen. De combinatie van de stimulator die niet goed aansluit en de niet zo indrukwekkende vibraties zorgen ervoor dat deze sextoy bijna niks doet voor mijn clitoris, helaas. En ik kan er ook geen andere minivibrator, zoals de We-Vibe Tango, bij gebruiken, want daarvoor zit die clitorisstimulator wel teveel in de weg. Zo jammer!

Conclusie

Als deze vibrator bij jouw vulva wel perfect past, is ‘ie denk ik best fijn. Maar meer dan best fijn wordt het denk ik niet. Het stoten is lekker, maar er zijn betere stotende toys, zoals de Mae B Pulse One, waar ik laatst over schreef.
De vibratie valt toch ook wel wat tegen. En dan werkt ‘ie ook nog op batterijen. Dat is toch wel ouderwets. Maar vooral de gok of ‘ie zal passen of niet, het is toch een anticlimax als een vibrator niet goed aansluit en daardoor niet genoeg voor je doet. Wat mij betreft niet echt aan aanrader deze You2Toys The Hammer.

Je kan de You2Toys The Hammer hier bestellen bij Sextoyland, nu in de aanbieding voor 69,95 (normaal 89,95)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.