You2Toys Schaamlippenspreider

24-06-2018

Sextoy review by Tess: You2Toys Schaamlippenspreider

Kinky sextoys vind ik meestal wel leuk. Daarom leek het me heel leuk om de You2Toys Intimate Spreader Strong, oftewel deze schaamlippenspreider te testen. Toen ik in de webshop van Easytoys het plaatje zag, kon ik me wel een beetje voorstellen hoe deze sextoy zou werken en dat leek me best wel leuk. Megan van Easytoys stuurde me de schaamlippenspreider op in ruil voor een eerlijke review.

De verpakking

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

De verpakking van de schaamlippenspreider vind ik echt heel lelijk. Maar dat vind ik meestal van de sextoys van het merk You2Toys. De verpakkingen doen me altijd terug denken aan begin 2000, toen ik voor het eerst in een sexshop werkte. Toen zagen alle verpakkingen van de toys er zo uit. Sexy blote dame, plaatjes, foto’s, tekst, the works. In die tijd kon dat prima, want het was nu eenmaal zo en we wisten niet beter. Nu in deze tijd kan het gewoon niet meer. Maar goed, You2Toys doet het toch. Dus op deze verpakking zie je inderdaad een blote dame, een foto van de schaamlippenspreider en da nog een plaatje van ik denk een vulva, met de klem er op, Maar ik zie het niet. En ik vraag me ook nog steeds af wat die grote rode cirkel voor moet stellen. Zou dat de clitoris zijn? Maar dat slangetje dan wat er aan zit? Ik snap er niks van.

Schaamlippenspreider en G-spot stimulator in één?

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

Maar waar ik nog meer verbaasd over was, en dat lag ook deels wel aan mij, want ik had dus de productomschrijving ook niet gelezen, was het feit dat er op de verpakking staat dat deze schaamlippenspreider de G-spot bereikt en prikkelt. Mijn eerste gedachte was: Hoe dan?

Ik bekeek de plaatjes op de verpakking en begreep het eigenlijk gewoon nog steeds niet. De schaamlippenspreider bestaat dus uit twee klemmetjes met daartussen een geribbeld stuk dat buigbaar is. Ik ging er vanuit dat het geribbelde stuk gewoon aan de buitenkant van je vagina zou blijven. Hoe en waar dat precies dan zou zitten, had ik niet zo over nagedacht. Maar het bleek dus dat het de bedoeling is dat je dat geribbelde stuk inbrengt in de vagina. Toen ik hier achter kwam, was ik nog niet echt enthousiast. Overigens zit er wel een gebruiksaanwijzing in de verpakking, maar dat is zo’n universele gebruiksaanwijzing, waar dus echt helemaal niks over deze klem in stond.

Lieve klemmen

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

De klemmen van de intimate spreader kan je verstellen. Je kan aan het schroefje draaien, zodat dit tussen de klemmetjes uitsteekt, zodat de klem niet helemaal meer kan sluiten. Hierdoor klemt hij dus minder hard en is het ook minder pijnlijk. De toppen van de klemmen, het paarse deel, voelen echt heel fijn aan. Ze zijn gemaakt van siliconen en best flexibel. De platte stukjes die echt op de huid zitten, voelen vrij zacht aan. Dit zijn echt geen gemene klemmen. En dan kan je ze dus zelfs met de schroefjes nog wat minder gemeen maken. Ik vind dit wel fijn, want het is tenslotte een schaamlippenspreider. En als de klemmen echt heel pijnlijk zouden zijn, dan zouden de meeste mensen het maar erg kort vol kunnen houden.

Hoe werkt het?

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

Maar goed wat ik dus denk dat de bedoeling is, is dat je het geribbelde deel en beetje buigt en dat breng je dan in in de vagina en dan zet je de klemmetjes op de buitenste schaamlippen. Je kan de klemmen dan dus nog wat naar buiten duwen, zodat de schaamlippen wat verder gespreid zijn. Op de verpakking staat ook nog dat de penis nog extra gestimuleerd wordt door de structuur van het geribbelde stuk. Daar zou je dus uit kunnen concluderen dat er ook nog een penis in de vagina zou kunnen, naast dat deel van de spreider. Ik was benieuwd hoe dat zou werken.

De test

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

 

Tijd om te gaan testen. Ik ging er vanuit dat de vorm waarin hij gebogen zat toen hij uit de doos kwam wel prima zou zijn. Ik deed wat glijmiddel op het geribbelde stuk en probeerde het in te brengen. Probeerde ja, want het lukte niet. Het deed echt pijn en, nou ja, het ging gewoon niet. Eerst maar eens de vorm aanpassen dan. Ik maakte de vorm wat smaller door de twee zijkanten zo dicht mogelijk tegen elkaar te drukken. Daarna lukte het wel om ‘m een stukje in te brengen. Maar echt, niet eens in de buurt van mijn G-spot. Ik zou gewoon ook echt niet weten hoe ik het voor elkaar zou moten krijgen om dit wel mijn G-spot te laten raken. Maar ook het idee dat hier dan nog een piemel bij zou moeten. Echt, gewoon niet. No way. Ik heb nog heel voorzichtig geprobeerd of een dunne dildo zou lukken, maar dat ging ook niet, want al heel snel ging het gewoon pijn doen. Die ribbels zijn echt diep en het geheel voelt gewoon echt niet fijn aan.

Maar op de juiste manier gebogen en een klein stukje ingebracht, met verder niks er bij, ging het prima. De klemmen waren makkelijk op mijn schaamlippen vast te maken en bleven ook goed zitten. En de schaamlippenspreider deed precies wat je van een schaamlippenspreider mag verwachten. Hij opent de schaamlippen vrij ver, waardoor ook de clitoris ‘bloot’ komt te liggen. De klemmen deden, zoals ik al had verwacht, niet echt pijn. Na een tijdje wordt het natuurlijk wel wat gevoeliger, maar ik had geen moment dat ik het teveel pijn vond doen.

Leuk alleen of samen

You2toys schaamlippenspreider You2toys schaamlippenspreider

Dit seksspeeltje vind ik zowel leuk om alleen te gebruiken als met een partner. Ik vond het zelf lekker voelen, zeker gecombineerd met bijvoorbeeld de Womanizer Starlet. Je clitoris is echt super makkelijk te bereiken en ik vond het gevoel van de klemmen en het ‘open’ gevoel wel opwindend. Met een partner vind ik deze intimate spreader in een BDSM spel ook heel gaaf. Ik vind het echt super intiem voelen om zo ‘exposed’ te zijn en dat is heel leuk om mee te spelen.

Conclusie

De schaamlippenspreider werkt op zich prima, alleen is het deel wat je moet inbrengen niet zo comfortabel en naar mijn idee zeker niet geschikt om ook nog seks mee te hebben. Het schoonmaken van de ribbels is ook echt lastig. Maar de klemmen voelen heel fijn en het geheel werkt wel heel goed. Ik vind het een leuk seksspeeltje en ga ‘m zeker vaker gebruiken.

Je kan de You2Toys Schaamlippenspreider hier bestellen bij Easytoys voor 29,95.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Vind het er een beetje goedkoop uitzien, Not my cup of tea

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dildo review by Tess: You2Toys Medical Silicone Realistische Dildo | Tess Tesst - […] is dus een merk dat echt allerlei soorten seksspeeltjes maakt, zo heb bijvoorbeeld al een schaamlippenspreider en een hele…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.