You2Toys Rechargeable Double Vibrator – Gast review

31-08-2020

Als je een stel bent, bestaande uit twee vrouwen, en je houdt allebei van penetratie tijdens de seks, dan wil je met alle liefde een dubbele vibrator uitproberen in ruil voor een review. Dus toen Tess ons, Sanne en Carlijn, vroeg of ze de You2Toys Double Vibrator kon opsturen, riepen wij direct: “Ja! Natuurlijk, graag, hier met dat ding!” en woorden van gelijke strekking.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 10 vibratiepatronen
Waterproof: Nee
Verkoopprijs: Rond de 30 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Dat ligt er aan wat je er mee doet. Voor gebruik tegelijkertijd? Nee.

De verpakking van de You2Toys Double Vibrator

De you2toys dubbele vibrator in de verpakking De you2toys rechargeable double vibrator met het oplaadkabeltje er in

Over de verpakking kunnen we echt heel kort zijn, daar moet je ‘m zo snel mogelijk uithalen. De doos, die geen doos is, bestaat uit een grotendeels doorschijnende plastic huls. Niet chic, zeer basic. Er zit ook geen bewaarzakje bij, maar voor deze  prijs verwachten wij dat ook niet. In de doos zit alleen de dubbele vibrator en het oplaadkabeltje.

De eerste indruk van de You2Toys Double Vibrator

Close-up van de knopjes van de you2toys rechargeable double vibrator Close-up van het ene uiteinde van de you2toys rechargeable double vibrator

De eerste indruk van deze dubbele vibrator zorgde voor een hele reeks filmpjes die we met Tess hebben uitgewisseld over “hoe te scharen”. Deze vibrator is niet buigzaam dus als je hem tegelijk wil gebruiken, is de enige optie die je hebt om te scharen. Voor degene die hier geen beeld bij hebben, leggen we dit met liefde even uit. Je gaat om en om liggen met je hoofd bij de voeten van de ander. Je schuift in elkaar met je benen zodat je met je vulva tegen de vulva van je vriendin duwt. Hier past dan de vibrator tussen, met allebei een deel in je vagina. Technisch gezien is dit een prima standje maar het is wel eenzaam daar bij die voeten. We kijken allebei liever naar elkaar. Scharen als standje is bij ons niet favoriet. Natuurlijk kan je bij het scharen wel meer met je bovenlijf naar elkaar buiten en zo meer contact met elkaar maken. Deze vibrator werkt hier alleen niet zo aan mee.

Maar goed, de verdere eerste indruk. De trillingen zijn een beetje buzzy, niet heel diep. Dat is jammer. De vorm lijkt wel heel geschikt voor G-spot stimulatie. Beide kanten hebben een ander patroontje in het siliconen. Het is met de toppen van je vingers amper te voelen en we hebben beiden niet het idee dat dit voor je vulva, clitoris of G-spot enig verschil gaat maken.

In het midden van de dubbele vibrator zit een rondje van hard plastic met daarin twee knopjes en het oplaadpunt. Eén knop is voor het aan en uit doen van de vibrator en met de andere knop scroll je door de 10 vibratiepatronen. De vibrator voelt fijn aan, zacht en glad, en trekt geen stof aan.

De test van de dubbele vibrator

De you2toys rechargeable double vibrator met daarnaast een lipstick De you2toys ligt zodat je de kromming goed kan zien.

De vibrator is met een beetje glijmiddel goed in te brengen en met een beetje kunst en vliegwerk (doe je been eens omhoog, hou jij hem nu even vast, wacht even, ik heb hem nog niet, oh… nu is hij er uit) zit hij tussen ons in. Ik probeer wat omhoog te kijken om mijn lief in haar ogen te kijken maar dit lukt niet. De vibrator houdt ons allebei op onze plek gepind. Ik kan me tegen haar been aan vlijen voor wat intimiteit maar verder geeft hij geen ruimte. We klooien wat aan om de vibrator aan te krijgen. De knopjes zijn niet heel goed te voelen in de siliconen. Het ABS randje geeft een indicatie waar je moet zijn, maar verder is het gokken. We krijgen hem aan en één van ons scrolt door het vibratieprogramma. De patronen keuren we allebei af en we gaan terug naar de steady standjes. Gelukkig willen we allebei dezelfde sterkte proberen want de beide kanten zijn niet apart te bedienen qua patroon of sterkte. Jammer! En dan is het tijd om te bewegen…..

Het leek zo leuk…

De you2toys dubbele vibrator balanceert op mijn hand. Je ziet de achterkant van de double vibrator met het you2toys logo. Close-up van het andere uiteinde van de dubbele vibrator van you2toys

Lieve mensen, het leek zo’n leuk en geil idee. Een dubbele vibrator waar je, door tegen elkaar aan te stoten een orgasme van zou kunnen krijgen. Een speeltje dat ons beiden penetreert en wat we dan ook beiden voelen. Bij dat voelen gaat het mis. Want het lukt niet om tegelijk te stoten, het is gewoonweg niet mogelijk. Het is niet mogelijk om beiden met je vagina over de toy te glijden. Het lukt niet als je de vibrator ‘los’ tussen elkaar in hebt, het lukt ook niet als één van beiden hem vasthoudt. Misschien zou het werken als er een derde persoon in de kamer was om hem vast te houden (en gelijk de knopjes te bedienen, en ons van cocktails voorzien) maar die was er dus niet. Het was een deceptie, een dikke fail. Ook de vibraties voegden niks toe en gingen irriteren.

Was het seksspeeltje daarmee afgeschreven? Nee! Dat zeker niet. Het was namelijk wel heel leuk toen de één de vibrator tegen haar clitoris trillen en de ander hem als inwendig gebruikte. Het werd nog veel leuker toen de één de ander met de dubbele vibrator (zonder de trillingen) neukte want er zit een enorm goede G-spot knik in. Echt een hele goede!  Doordat hij lekker lang is kan je hem als gevende partij ook heel prettig en goed vasthouden en er goed mee sturen.

Conclusie

Als dubbele vibrator werkt deze You2Toys Rechargeable Double Vibrator niet fijn. De vibraties zijn ook best wel buzzy. Maar, hij is niet alleen maar slecht, zeker niet gezien de prijs. Het vroeg alleen iets meer creativiteit. Maar we hebben zeker manieren ontdekt waarop deze dubbele vibrator voor ons werkt. En misschien is hij fenomenaal tijdens een trio. Laat het ons weten!

Je kan de You2Toys Rechargeable Double Vibrator hier bestellen bij Bol.com, voor rond de 30 euro. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.