You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Moving Rings

09-02-2024

Eén van de leuke dingen van mijn werk vind ik dat er elke keer weer nieuwe toys uitkomen. Natuurlijk is het vaak ook gewoon meer van hetzelfde. Maar gelukkig komen er ook originele sextoys uit die net even anders dan anders zijn. Zo ook deze You2Toys Rabbit Vibrator with 3 moving rings. Op het eerste gezicht lijkt dit een normale duovibrator, maar hij heeft, zoals de naam al zegt, die bewegende ringen. En daar word ik wel gelijk nieuwsgierig van. Gelukkig kreeg ik een exemplaar van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS(bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 vibratiestandjes en 3 standjes voor de ringen
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 79,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Ja, maar nee.

Duovibrators, tarzanvibrators, rabbitvibrators

Ik hou van duovibrators. De dubbele stimulatie, in mijn vagina en tegen mijn clitoris, tegelijkertijd, vind ik echt heel fijn. Maar het moet natuurlijk wel een goede duovibrator zijn. Hij moet een goede vorm hebben en flexibel zijn, zodat ‘ie wel goed aansluit bij mijn (en ieders) lichaam. De vibratie moet zowel inwendig als bij de clitoris goed zijn en hij moet makkelijk te bedienen zijn. En als ‘ie dan ook nog een extra kunstje kan en dat ook goed doet, ja, dan ben ik wel blij.

Duovibrators worden ook wel tarzanvibrators genoemd, omdat de eerste duovibrator ‘De Tarzan’ was. De originele Tarzan had ook nog een aapje met staartje die de anus stimuleerde. Later hadden veel duovibrators een dolfijntje als clitorisstimulator en nog wat later konijntjes. Met van die lange oren. Ik vraag me nu af of dat eigenlijk niet een haas is in plaats van een konijn door die lange oren, maar dat klinkt natuurlijk gelijk minder schattig. Maar goed, konijntjes dus, vandaar dat je ook de naam rabbit vibrator wel eens hoort voor zo’n duovibrator.

Deze You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings lijkt op het eerste gezicht een hele standaard duovibrator. Qua formaat is ‘ie heel gemiddeld en dat konijntje zie je dus ook veel vaker. Maar die drie bewegende ringen, dat had ik nog niet eerder gezien. Toen ik deze vibrator op Erofame zag, wist ik gelijk dat ik ‘m wilde testen. Als ik de schacht van de vibrator in mijn hand hou en ik laat de ringen bewegen, dan voelt dat al heel lekker. Dat maakte me dan extra nieuwsgierig om ‘m te proberen.

Natuurlijk gebruikte ik wat waterbasis glijmiddel. Ik gebruikte Yes For Love Natural Lubricant with Seaweed. Dit is een superfijn glijmiddel zonder irriterende ingrediënten voor je vagina, zoals glycerine en parabenen. En het zit vol goede ingrediënten die je vagina hydrateren en er voor zorgen dat een siliconen speeltje makkelijker ingebracht wordt en lekkerder voelt.

De You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings heeft drie knopjes. Een powerknopje, een knopje voor de vibratie en een knopje voor de drie ringen. Als je de power aanzet, gebeurt er nog niks. Je moet dan eerst nog op een van de andere knopjes drukken. Als ik de ringen aanzet, hoor ik gelijk dat mechanische geluid wat de meeste bewegende toys gebruiken. Het geluid is niet heel subtiel, maar ook niet overdreven hard. Als je gevoelig bent voor (rare) geluidjes uit een sextoy, dan sla je deze beter over. De vibratie zit op twee punten: in het konijntje en in de top van de vibrator.

De ringen van de You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings

Ik was natuurlijk het meest nieuwsgierig naar de ringen, hoe die zouden voelen. Dus ik heb de vibrator eerst alleen met de bewegende ringen, zonder de vibratie getest. Ik heb wat dubbele gevoelens over de ringen. Want op zich vind ik ze heel lekker voelen, die beweging, maar ik snap niet helemaal waarom ze op deze plek zitten. De onderste ring zit echt heel laag op de schacht. Dit deel van de vibrator zit bij mij niet in mijn vagina. Die ring raakt dus een beetje mijn buitenste vulvalippen, maar ook niet altijd en ook niet op een hele stimulerende manier. Dus eigenlijk heb je maar twee bewegende ringen waar je wat aan hebt en dat vind ik dan toch jammer. Ik vind het wel grappig dat de onderste twee ringen precies tegengesteld bewegen aan de bovenste ring. Hierdoor geeft de beweging toch een wat verrassender gevoel.

Ik hou zelf heel erg van het gevoel van beweging in mijn vagina, dat vind ik meestal meer stimulerend dan vibratie. De stimulatie van de twee ringen vind ik lekker, maar voor mij zou het wel wat intenser mogen. Als de ringen wat dikker zouden zijn (en de onderste ring ook echt meedeed) zou ik dat nog fijner vinden. Maar gelukkig was er ook nog de vibratie om wat extra stimulatie toe te voegen.

De vibratie van de You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings

Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd over de vibratie. Ik had er niet zulke hoge verwachtingen van, maar de trillingen zijn diep en krachtig. Leuke verrassing. Vooral in mijn vagina vond ik dit heel fijn voelen, zeker in combinatie met de bewegende ringen. Maar het konijntje deed het gewoon niet helemaal voor me. Elke vulva is anders gevormd natuurlijk maar bij mijn vulva werkt dit konijn niet zo goed. De oortjes trillen heel goed als ze heel licht tegen je lichaam aankomen. Maar bij mij werden ze meer tegen mijn vulva aangedrukt en dan verdwijnt een groot deel van de vibratie. Als het neusje van het konijntje tegen mijn clitoris was gekomen, was het beter geweest, want daar zit wél weer veel voelbare vibratie. Maar het wilde gewoon steeds net niet lukken. Er zit wel wat flexibiliteit in de clitorisstimulator, maar niet superveel en op de een of andere manier werkte het gewoon niet zo goed samen met mijn lichaam. Ik had deze vibrator fijner gevonden als enkele vibrator zodat ik er zelf nog een toy of vingers bij kon gebruiken voor mijn clitoris. Oh, en dikkere ringen dus. Dus ik hoop gewoon op een nieuwe versie van deze You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings.

Conclusie

Het idee van de You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings vind ik superleuk, maar er zijn nog wat verbeterpunten voor de uitvoering. De ringen mogen wat mij betreft wat hoger geplaatst worden, ook zouden ze wat dikker mogen zijn. De vibratie is helemaal goed, diep en krachtig. Maar de vorm van de clitorisstimulator werkt voor mij niet zo goed bij mijn lichaam.

Je kan de You2Toys Rabbit Vibrator With 3 Rings hier bestellen bij Orion voor 79,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.