Sextoy review by Tess: You2Toys Pure Lilac Vibes

17-06-2018

Sextoy review by Tess: You2Toys Pure Lilac Vibes

You2Toys is typisch zo’n merk dat zowel hele toffe als hele foute seksspeeltjes maakt. Eerder testte ik al de You2Toys Clit Stimulation. Zag er vrij cheap uit allemaal, maar werkte echt prima. Deze keer kreeg ik van Sandra van Orion de You2Toys Pure Lilac Vibes. En net als bij de Clit Stimulation, vraag ik me ook nu weer af: waarom deze naam? Waarom niet gewoon Pure Lilac Vibe. Ik snap het niet.

De verpakking

Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes

De verpakking van de Pure Lilac Vibes vind ik echt best wel lelijk. Het ziet er best wel ouderwets uit. Ja het is allemaal paars, past bij de naam en de vibrator (alhoewel, lilac is toch lila en niet paars..) maar nou ja, het kan niet meer vind ik. Maar goed, dit is wat je krijgt. Een ouderwets ogende doos met daarop (heel kort) de gebruiksaanwijzing van de vibrator. Wat ik wel weer super netjes vind, er staat op de doos dat de Pure Lilac Vibes gemaakt is van siliconen, met een polyurethaan coating. Volgens mij hebben best wel veel sextoys van siliconen zo’n coating, maar dat wordt dus bijna nooit genoemd.

Bodysafe sextoys

Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes

Siliconen is een heel veilig materiaal voor sextoys. Het is niet toxisch en niet poreus. Want die twee dingen wil je niet voor je sextoy. Als het materiaal toxisch is, is dat gelijk al heel slecht en misschien zelfs gevaarlijk voor je lichaam, zeker wanneer je de toy inwendig gebruikt. Wanneer een materiaal poreus is, betekent dat dat er van alles in kan gaan zitten. Glijmiddelen, vaginaal vocht en wie weet wat nog meer. Dit kan je nooit helemaal schoon maken, ook niet met een toycleaner of antibacterieel middel. In je seksspeeltje kunnen dan bacteriën en schimmels gaan groeien, en de volgende keer dat je ‘m dan weer gebruikt, komt dat in jouw lichaam. Wil je niet dus. Daarom vinden zoveel mensen sextoys van siliconen (maar ook bijvoorbeeld rvs, glas of ABS plastic) zo fijn. Het is gewoon veilig en hygienisch. Maar zo’n PU-coating, wat voor invloed heeft dat nu eigenlijk op het siliconen? Het is niet helemaal duidelijk, maar van wat ik begrepen heb, is zo’n coating, wanneer het goed gemaakt is en dik genoeg op de toy zit, ook niet poreus. Of dit bij een seksspeeltje ook daadwerkelijk het geval is, daar moet je dan eigenlijk maar gewoon op vertrouwen. Of niet. Want voor zover ik weet, is er geen manier om dat te testen. Wat wel een voordeel is van zo’n PU-coating: je sextoy trekt geen stof aan, zoals bij alleen siliconen vaak wel het geval is.

Oplaadbaar, met moeite

Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes

De Pure Lilac Vibes is oplaadbaar. Je krijgt er een USB oplaadkabeltje bij. Net zoals bij veel andere sextoys, moet je het plugje door het siliconen heen duwen op de aangegeven plek. Normaal gaat dit heel makkelijk, maar bij deze vibrator ging het best lastig. Op zich niet er in duwen niet, maar hij maakte echt niet zo makkelijk contact. Ik moest echt wel een tijdje rommelen met het snoertje en dan weer wat harder drukken of juist iets er uit trekken voor hij echt op ging laden. En dan op letten dat hij ook zo lag dat hij niet kon bewegen, want anders was het contact soms weer weg. Lastig!

De vorm van de Pure Lilac Vibes

Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes

De vorm van deze Pure vibrator sprak me wel erg aan. Het is anders dan anders en dat vind ik altijd leuk om uit te proberen. De onderkand is een zuignap. In de praktijk maak ik daar echt zo goed als nooit gebruik van, maar het is wel een leuk extraatje en de zuignap werkt ook prima.

Ik was dus heel benieuwd hoe de vorm zou aanvoelen en dan met name de top. Dat ziet er bijna uit als een eitje. Maar bij het gebruik, vond ik juist de dikker wordende schacht het apartst voelen. Na het eitje/de top, word de vibrator even wat smaller en daarna wordt ‘ie juist gelijk weer dikker. Zo’n vorm kom je eigenlijk niet vaak tegen, en dat voelde met inbrengen (en met stoten) echt heel lekker en apart. Verrassend zelfs.

Hoe voelt ‘ie?

Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes Sextoy review by tess: you2toys pure lilac vibes

De vibraties verrasten me ook. Die zijn echt best wel krachtig en redelijk diep. Gelijk het eerste standje is al vrij heftig. Dit is ook gelijk het standje met de meest diepe vibraties. Bij de hogere standjes wordt het iets minder diep. Er zijn drie steady standjes en dan nog zeven vibratiepatronen. Die patronen zijn trouwens best wel leuk bij deze vibrator. Ze zijn net even wat anders dan wat je meestal tegen komt en dat vind ik leuk. Er is één patroon wat zachtjes begint en dan steeds harder gaat. Dat is een gewoon escalerend patroon en dat hebben de meeste vibrators wel. Maar bij de Pure Lilac Vibes is het net even anders. Want wanneer het patroon op z’n hardst is, houdt ‘ie dat net even wat langer vast. Klinkt als een heel klein verschil, maar omdat ik echt wat anders gewend ben en dus ook echt iets anders verwachtte, geeft dat een heel leuk effect. Ik denk dat dat sowieso het leuke is van vibratiepatronen. Je verwacht gewoon iets, en als dat niet komt, geeft dat bijna een soort schokje, of soms juist een heel verlangend gevoel. Het kan best wel leuk zijn om daar even wat mee te spelen. En dan daarna gewoon weer door naar de steady standjes. Voor mij dan. Want dat vind ik het fijnst en het makkelijkst om mee klaar te komen.

Klaarkomen lukt voor mij met deze Pure Lilac Vibes als ik hem tegen mijn clitoris aan hou. De vibraties zijn echt super lekker, dus ik had er geen moeite mee. Als gewoon inwendige vibrator vind ik ‘m ook lekker. De vorm is echt wel leuk en lekker. En anders. Met veel moeite kan ‘ie zelfs mijn G-spot nog net raken, maar niet op een makkelijke/comfortabele manier. Volgens de productomschrijving zou dit een G-spot vibrator zijn, maar zo voelt ‘ie voor mij zeker niet. Hij heeft ook niet de vorm die een G-spot vibrator normaal gesproken zou hebben. Dus gewoon de inwendige vibraties vind ik wel oké, maar bij mij doet dat nooit heel veel. Maar ik vind het leuk dat hij dus qua vorm wel heel lekker is, want ik vind het wel lekker om stoten (met of zonder vibratie) af te wisselen met vibraties tegen mijn clitoris.

Conclusie

De vorm van deze Pure Lilac Vibes is inderdaad echt wel anders dan anders, maar vooral het dikke gedeelte in de schacht vind ik erg lekker. De vibraties zijn echt heel goed en op het zachtste standje ook echt wel heel diep. De patronen zijn leuk en net even wat anders dan normaal. Het opladen vond ik wel erg lastig gaan en de verpakking is ook iets om gelijk weg te gooien. Ik vind deze vibrator lekker, maar ik zou dit zeker geen G-spot vibrator noemen.

Je kan de You2Toys Pure Lilac Vibes hier bestellen bij Orion voor 49,95
Of als je liever gewoon in Nederland besteld, dan vind je ‘m hier bij Easytoys voor 52,95 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.