You2Toys Peachy! Mini G-spot Vibrator

17-04-2023

G-spot vibrators vind ik meestal erg leuk. Ze zijn qua vorm goed voor G-spot stimulatie, maar je kan ‘m natuurlijk ook gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Als de vibraties dan ook nog goed zijn, is het helemaal feest. Ik kreeg deze You2Toys Peachy! Mini G-spot vibrator van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 39,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Ja, hij is cute en lekker.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de peachy! Mini g-spot vibrator De achterkant van de verpakking van de peachy! Mini g-spot vibrator, met daarnaast de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Ik denk dat de verpakking van de Peachy! Mini G-spot vibrator een goed voorbeeld is van hoe een eenvoudige verpakking ook gewoon heel leuk kan zijn. Zowel de vibrator als het doosje hebben een perzikkleur. Leuk passend bij de naam. Op de onderkant van de doos zit een soort bladprintje wat net wat meer shiny is dan de rest van de verpakking. En natuurlijk zien we ook een foto van de toy op de voorkant. Op de zij- en achterkant vind je wat informatie over de toy. Prima verpakking.

In de verpakking vind je natuurlijk de Peachy! Mini G-spot vibrator zelf, het USB-oplaadkabeltje en zo’n algemene gebruiksaanwijzing waar je eigenlijk niks aan hebt. Maar dit is ook niet per se een vibrator waar je, denk ik, een gebruiksaanwijzing bij nodig hebt.

Mijn eerste indruk van de Peachy! Mini G-spot vibrator

De peachy! Mini g-spot vibrator naast een lipstick. De peachy! Mini g-spot vibrator in mijn hand.

Deze vibrator ziet er echt wel cute uit. Ik vind dit perzikkleurtje eigenlijk leuker dan ik had gedacht. Het onderkantje van de Peachy! is zilverkleurig plastic. Was nog mooier geweest als dat rosegold was geweest, maar goed, het is maar een klein stukje. Onderaan vind je ook de twee knopjes om deze G-spot vibrator mee te bedienen. Door lang te drukken op één van de knopjes (maakt niet uit welke) zet je ‘m aan en dan kan je ‘m dus zowel harder als zachter zetten. Daar word ik blij van, want bij minivibrators zie je vaak maar één knopje en dat is behoorlijk lastig met tien standjes.

Dit is dus, volgens de naam, een minivibrator, maar ik vind de Peachy! niet heel klein. Hij is wel net wat kleiner dan de gemiddelde vibrator, maar echt mini is ‘ie niet. Wel klein genoeg om nog schattig en niet te intimiderend over te komen. Dat maakt ‘m ook best geschikt als eerste sextoy.

Het siliconen voelt lekker aan. Ik denk dat de meeste siliconen toys zo’n PU-coating hebben, alleen staat dat meestal niet vermeld op de verpakking. Zo’n coating zorgt er voor dat het siliconen wat gladder aanvoelt en minder stof aantrekt.

De test van de Peachy! Mini G-spot vibrator

De peachy! Mini g-spot vibrator naast een flesje glijmiddel. (sliquid sassy) De knopjes van de peachy! Mini g-spot vibrator.

Hoewel het siliconen wat gladder aanvoelt door de coating, is het nog steeds zo dat siliconen toys toch wat minder makkelijk glijden. Daarom (en omdat het sowieso veel lekkerder voelt mét) is het handig om glijmiddel te gebruiken. Bij een toy van siliconen kan je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken. Wellicht handig om er op te letten dat je glijmiddel geen glycerine of parabenen bevat. Bijvoorbeeld Pjur Woman Nude, dat is een heel fijn glijmiddel en het irriteert de vagina niet.

De Peachy! is een G-spot vibrator, maar ik gebruikte ‘m eerst als clitorisvibrator. Ik vind het vaak fijn om eerst mijn clitoris te stimuleren en dan pas wat in te brengen. De vibraties van de Peachy! voelen echt heel goed. Ze zijn diep en krachtig. Indrukwekkend voor een toch vrij kleine vibrator. Ik hou erg van dit type vibraties, omdat het zo lekker diep doordringt. Dit stimuleert voor mij echt het beste. Dit zijn zeker vibraties waar ik van kan klaarkomen. Als clitorisvibrator is de Peachy! zeker geslaagd.

Maar ook met de G-spot stimulatie doet de Peachy! Mini G-spot Vibrator het goed. Hij weet mijn G-spot goed te raken en de diepe trillingen voelen daar ook echt wel fijn. Zelf kan ik niet klaarkomen van vibraties tegen mijn G-spot en daar was de Peachy! geen uitzondering in. Wrijving tegen mijn G-spot doet het wél heel goed en dat lukt ook met deze kleine vibrator. Het is nóg fijner als een G-spot sextoy een ribbel heeft bij de kromming, maar ook zonder ribbel lukte het me om G-spot orgasmes te krijgen met de Peachy!. Ik zal niet zeggen dat dit dé G-spot stimulator is, mijn G-spot is met wrijving gewoon best makkelijk, maar het is zeker geen slechte. Wanneer je een niet al te kieskeurige G-spot hebt, denk ik dat je hier best wel plezier aan kan beleven.

Conclusie

Ik vind de You2Toys Peachy! Mini G-spot Vibrator echt een hele toffe vibrator voor een hele redelijke prijs. Hij ziet er schattig uit, maar de vibraties zijn echt heel goed. Je kan ‘m goed gebruiken als clitorisvibrator én als G-spot vibrator. De vorm is ook echt geschikt voor G-spot stimulatie en de knopjes werken handig en makkelijk. Prima vibrator dit, zowel als eerste vibrator als wanneer je er al een paar hebt.

Je kan de You2Toys Peachy! Mini G-spot Vibrator hier bestellen bij Orion voor 39,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.