You2Toys Medical Silicone Realistische Dildo

05-08-2018

Dildo review by Tess: You2Toys Medical Silicone Dildo

Realistische dildo’s, het is echt een ding. Voor mij niet per sé, want ik heb er niet heel veel mee, maar ik heb er ook echt niks tegen. Ik hou gewoon van kleurtjes en glitter, dus als een dildo dat heeft, vind ik het nog veel toffer. Maar er zijn zat mensen die dus wel graag willen dat hun seksspeeltje er zo realistisch mogelijk uit ziet. Dus ging ik op zoek naar een realistische dildo en gelukkig vond ik de You2Toys Medical Silicone Dildo  bij Orion en was Sandra van Orion zo lief om ‘m naar mij op te sturen in ruil voor mijn review.

De zoektocht naar een realistische dildo

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

Dat ik deze realistische dildo vond, klinkt super simpel, maar zo simpel was het dus helemaal niet. Het is dus best wel lastig om een realistische dildo te vinden van een bodysafe materiaal. Ik wilde gewoon siliconen en geen rubber, pvc, jelly of UR3 (whatever that may be). Ik snap best dat als je een realistische dildo wil, dat je dan ook wil dat ‘ie een beetje realistisch voelt. Dus lekker zacht, een beetje zoals echte huid, en siliconen voelt (over het algemeen) natuurlijk niet zo. Maar zo’n super zacht materiaal is dus meestal wel poreus. En in sommige gevallen misschien zelfs wel toxisch. Persoonlijk wil ik dat echt niet in mijn lichaam hebben, zeker niet gezien het feit dat een condoom ook lang niet altijd bescherming biedt bij dit soort materialen. Dus ik was erg blij dat ik deze Medical Silicone Dildo vond.

De verpakking van de Medical Silicone Dildo

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

You2Toys is dus een merk dat echt allerlei soorten seksspeeltjes maakt, zo heb bijvoorbeeld al een schaamlippenspreider en een hele fijne clitorisstimulator van dit merk getest. Het gaat echt alle kanten op en ook de verpakkingen zien er elke keer heel anders uit. Door de verpakking van deze medical silicone dildo had ik in de eerste instantie ook echt niet door dat dit een seksspeeltje van You2Toys was, want de eerdere verpakkingen die ik had gezien, waren wel een beetje ‘tacky’. En bij deze dildo is de verpakking bijna net zo medisch als de naam. Ik vind het niet lelijk, maar het is ook niet helemaal wat ik verwacht bij een sextoy. Een beetje saai. Maar verder niks mis mee dus, de doos is stevig, een bewaarzakje was wel leuk geweest maar zat er helaas niet bij. Misschien past deze look wel goed bij een realistische dildo. Als ik mezelf afvraag hoe ik de verpakking van zo’n sextoy zou maken, weet ik het eigenlijk ook niet zo goed.

De looks van de You2Toys Medical Silcione Dildo

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

Hoewel realistische dildo’s dus niet per se mijn ding zijn, moet ik zeggen dat ik deze dildo er toch echt wel tof uit vind zien. Misschien omdat dat realistische ook gewoon echt heel goed gelukt is. Ik bedoel, het is wel een groot exemplaar (hij is er ook nog in andere, kleinere maten!) en dus niet heel representatief voor de gemiddelde piemel, maar verder is het toch wel gewoon indrukwekkend. De details van alle adertjes, de rimpels op de ballen, de rimpels achter de eikel. Ik vind het gewoon echt wel geslaagd. De eikel zelf is wel wat te roze en wat te glad/shiny, maar verder vind ik het echt wel heel koel en vooral heel knap.

Aan de onderkant is ‘ie ook nog voorzien van een zuignap. Dat is iets waarvan ik altijd in de eerste instantie denk: oh leuk en handig! Maar in de praktijk gebruik ik dat dus echt bijna nooit. Ik heb gewoon nog nooit een comfortabele en fijne manier gevonden om zo’n toy ergens op vast te ‘plakken’ en dat het dan echt goed werkte. Alleen voor in een strap-on harnas vind ik het wel handig, maar dan heb ik toch liever gewoon een platte basis, omdat dat over het algemeen nog wat steviger zit dan een zuignap. Ik vraag me nu ook af of er nou eigenlijk veel mensen zijn die wel echt gebruik maken van die zuignappen, aangezien het toch zo vaak voor komt. Dus als jij wel gebruik maakt van die zuignap, laat het even weten in de reacties, ik ben nu heel benieuwd!

De Test

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

Met de looks zat het dus allemaal wel goed bij deze realistische dildo. Maar nu was ik toch wel benieuwd hoe ‘ie zou voelen. Ik heb al best wel wat super fijne dildo’s getest, die er echt voor gezorgd hebben dat ik dildo’s veel meer ben gaan waarderen. Maar dit is de eerste realistische dildo die ik ging testen (oké, ik beken, toen ik een jaar of 10 was, heb ik ook een keer een realistische dildo gekocht). Ik zou mezelf nog steeds niet als een size queen omschrijven denk ik, want er zijn ook zat kleine dildo’s die ik lekker vind, maar bij een dildo met een wat meer basic vorm, vind ik een beetje formaat toch wel fijn. En dat zat dus bij deze Medical Silicone dildo ook wel goed. De maat voelde voor mij echt heel fijn. En wat me opviel, is dat de ribbels, of aders, echt super goed voelbaar zijn. Dat vond ik echt wel een opvallend iets, want hoewel het wel dikke aders zijn, vind ik ze voor echte ribbels toch wel klein en meestal voel ik daar ook niet heel veel van, of is het in elk geval niet stimulerend. Maar in dit geval dus wel.

Grab ‘m by the balls!

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

Ik had echt het gevoel dat alle details echt super goed voelbaar waren en dat maakt deze realistische dildo dus echt heel stimulerend. Dan heb je ook nog de grote ribbel bij het gedeelte waar de eikel ophoudt, en dat is gewoon echt een hele fijne en lekkere ribbel, precies wat ik fijn vind voor een dildo. Zo’n grote ribbel op precies die plek, raakt bij mij ook altijd heel veel fijne plekjes.
Er zitten natuurlijk ook nog ballen aan deze dildo en die werken dus eigenlijk perfect als handvat. Verder heb je er niks aan, behalve dan dat het de realistische look natuurlijk wel afmaakt, maar zo zijn ze dus nog erg praktisch. Grab ‘m by the balls!

Omdat dit seksspeeltje vrij flexibel is, lukte het me met een beetje moeite wel om mijn G-spot te stimuleren, maar omdat ‘ie verder geen kromming heeft, is ‘ie daar niet super geschikt voor. Ik vind dat zelf bij dildo’s altijd wel het fijnst, als ‘ie wel echt mijn G-spot stimuleert. Maar ondanks dat dat dus niet echt het geval was, vind ik dit wel echt een lekkere dildo. Ik was eigenlijk gewoon een beetje verbaasd over dat ik ‘m zo lekker vond.

Conclusie

You2toys medical silicone realistische dildo You2toys medical silicone realistische dildo

Als je op zoek bent naar een realistische dildo is dit echt wel een fijn seksspeeltje voor jou. Hij is gemaakt van veilig materiaal, hij is lekker groot, de realistische look is heel goed gelukt en hij voelt echt heel fijn. Ik kan me voorstellen dat voor in een strap-on dit ook een hele fijne dildo is, als je dus wat meer voor het realistische beeld wil gaan. Ja, deze dildo heeft me wel echt verrast.

Je kan de You2Toys Medical Silicone dildo hier kopen bij Orion voor 44,95 (excl. verzendkosten) 
of als je liever bij een Nederlandse shop koopt, kan je ‘m hier bestellen bij Euphoria voor 49,90 (incl. verzendkosten). 

En hier vind je de kleinere maten bij Euphoria.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wat een joekel!

    Antwoord
  2. Deze zuignap werkt niet goed tegen/op een verticale tegelmuur. Hij glijdt bij mij telkens naar beneden. Op de tegelvloer heeft hij beter houvast.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.