You2Toys Hot ‘n Cold Vibrator

12-04-2024

Een vibrator die warm kan worden zie ik wel vaker. Niet heel vaak, maar het is niet superbijzonder. Maar een vibrator die ook kan koelen, dat is gelijk een stuk zeldzamer. Deze You2Toys Hot ‘n Cold vibrator kan het allebei. Warm รฉn koud worden. Niet tegelijk natuurlijk, maar het is wel vrij bijzonder. Ik kreeg deze speciale vibrator van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs:ย  49,95 euro, hier te koop bij Orion
Is โ€™t wat? Ik vind ‘m wel leuk.

Multifunctionele vibrator

Het fijne van deze You2Toys Hot ‘n Cold Vibrator is dat je ‘m op verschillende manieren kan gebruiken. Qua vorm lijkt ie me geschikt voor G-spot stimulatie, maar je kan ‘m natuurlijk ook gebruiken als clitorisvibrator. En dan heb je nog de verwarmfunctie รฉn de koelfunctie. Mogelijkheden genoeg, en dat is wat ik leuk vind in een sextoy. Je kan dan zelf ook een beetje ontdekken wat je allemaal fijn vindt.

De look en de knopjes van de You 2Toys Hot ‘n Cold Vibrator

De Hot ‘n Cold vibrator heeft een lekker kleurtje. Ik vind het gouden randje ook wel tof qua look, al is het wel weer een extra lastige plek om schoon te maken, maar omdat het zo laag op de toy zit, is dat meestal niet zo’n probleem. Bovenaan de vibrator zie je een schildje, of plaatje, of verhard stukje, net hoe je het wil noemen. Dit is het deel van de vibrator dat warm en koud kan worden. Omdat dit schildje van een ander materiaal is, heb je dus een overgang met een riggeltje rondom. Dit is wel een plek die lastig schoon te maken is, dus iets waar je even op moet letten en extra aandacht aan moet besteden.

Onderop vind je vier knopjes. Een powerknopje met daar recht onder het knopje om door de vibratiestandjes te klikken. Aan de linkerkant zit het knopje om de verwarmfunctie aan te zetten en rechts het knopje voor het koelen. Zowel het verwarmen als het verkoelen gebeurt heel snel. Zelfs van warm naar koud kost maar zo’n 20 seconden, dat vind ik best indrukwekkend. Het koelen stopt vanzelf na twee minuten, terwijl het verwarmen door blijft gaan tot je het uit zet. Waarom dit verschil er is, is me niet duidelijk.

Hoe hot is de Hot ‘n Cold vibrator?

De You 2Toys Hot ‘n Cold Vibrator verwarmt tot 43 graden. Nu is dat wel een stukje warmer dan je lichaamstemperatuur, qua gevoel is het net lekker, al had ie van mij nog best iets warmer mogen zijn. Ik vind dit vooral fijn voelen bij mijn vulva. Met een beetje fijn waterbasisglijmiddel is het echt fijn om met (het schildje van) de vibrator mijn vulvalippen en clitoris te stimuleren. Zelfs zonder de vibratie aan voelt dit al heel fijn, maar met vibratie natuurlijk extra stimulerend. Ik vind het echt bijna weldadig voelen, zo’n warme vibrator over mijn vulva. Het geeft me altijd een heel luxe en ontspannen gevoel en dat is een heel fijn uitgangspunt voor sexy times.

In mijn vagina voel ik de warmte ook, zeker in het begin, maar het is net wat minder opvallend of indrukwekkend dan bij mijn vulva. Het voelt in elk geval wel ook anders dan bij een normale vibrator, die in het begin toch altijd wat koud aanvoelt.

Koel

De koelfunctie vind ik รณรณk heel leuk. Het is misschien wat minder voor de hand liggend, omdat warm toch sneller met sexy geassocieerd wordt dan koud. Maar ik vind verschillende sensaties echt heel leuk bij masturbatie en seks in het algemeen. En de You 2Toys Hot ‘n Cold Vibrator is echt niet overdreven koud, maar gewoon lekker fris, wat dus ook echt verfrissend voelt. Het koude/frisse gevoel vind ik ook weer het best bij stimulatie van mijn vulva, met wat glijmiddel. In mijn vagina is het in het begin ook lekker, maar al snel neemt de vibrator dan toch de temperatuur van mijn vagina over, of zo lijkt dat qua gevoel in elk geval voor mij.

De vibratie en de vorm

De vibratie van de Hot ‘n Cold vibrator is okรฉ. Ik was blijer geweest als de vibratie dieper en krachtiger was geweest. Dit is gewoon gemiddelde vibratie en dat zal voor veel mensen prima zijn, maar ik wil altijd graag toch wat meer power. De vorm vind ik heel fijn. Hij kan mijn (makkelijke) G-spot goed stimuleren. Ik vind dit persoonlijk wel echt een lekkere vorm voor G-spot stimulatie.

Conclusie

Ik ben niet laaiend enthousiast, maar ik vind dit wel een leuke toy, voor ook een leuke prijs. Deze You 2Toys Hot ‘n Cold Vibrator is echt geschikt als je lekker een beetje wil ontdekken wat jij nou lekker vindt op sextoy- en masturbatiegebied. Je kan ‘m goed gebruiken om je vulva en clitoris te stimuleren, maar ook voor vaginale en G-spot stimulatie is hij goed te gebruiken. De verwarm- en verkoelfunctie zijn allebei heel leuk om verschillende sensaties te ervaren. De vibraties zijn gemiddeld, voor deze prijs zal ik daar echt niet over klagen. Kortom, een leuke multifunctionele sextoy.

Je kan de You 2Toys Hot ‘n Cold Vibrator hier bestellen bij Orion voor 49,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.