You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo – review

04-09-2020

Dildo’s, ik hou er van! Nog niet zo heel lang, mijn dildo-liefde heb ik pas een paar jaar geleden ontdekt. Daar voor dacht ik nog dat dildo’s maar saaie seksspeeltjes waren die niks kunnen. Maar nu weet ik beter! Van Orion kreeg ik de You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo om te reviewen.

Specs

Materiaal: Siliconen
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: n.v.t.
Waterproof: Yep
Verkoopprijs: 33 euro, hier te koop bij Bol.comΒ 
Is ’t wat? Ja!

De verpakking van de You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo

De you2toys glow in the dark silicone dildo in de verpakking Een stukje van de gebruiksaanwijzing met wat waarschuwingen

Voor de verpakking hoef je het niet te doen. Een praktische maar vrij lelijke plastic blisterverpakking. Op de voorkant vind je nog wat informatie over de dildo, in het Duits, op de achterkant staat diezelfde informatie in het Engels. Ook vind je nog een algemene gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Bodysafe sextoys

De dildo staand naast een lipstick. De dildo is een heel stuk langer en dikker. De glow in the dark dildo liggend naast een lipstick, die duidelijk veel kleiner is.

Ik heb het wel vaker over hoe belangrijk ik het vind dat sextoys echt bodysafe zijn. Maar nu is het ook nog steeds zo dat er geen regels zijn over het vermelden van het materiaal. Zo kan het dus zijn dat op de verpakking staat dat een toy van siliconen is, terwijl hij dat eigenlijk niet is. Bij veel webshops zie je ook ten onrechte staan dat een seksspeeltje bodysafe is, omdat het geen weekmakers bevat. Maar weekmakers zijn niet het enige waar je op moet letten als je een bodysafe seksspeeltje wilt. Je wilt dan ook een niet-poreus materiaal. Zoals dus bijvoorbeeld siliconen.

Nu heb ik al vaker aangegeven dat sextoys van siliconen over het algemeen niet doorzichtig zijn. Doorzichtig siliconen bestaat wel, maar is vrij zeldzaam. En nu heb ik hier dan toch een siliconen dildo, van transparant siliconen. Ik moet zeggen dat ik wel wat twijfels had over of dit echt siliconen was. Want deze dildo is ook nog eens vrij goedkoop.

Dildo in de fik

De you2toys glow in the dark silicone dildo in mijn hand. Ik heb mijn vingers er omheen. Close-up van het stukje siliconen dat een beetje raar uitsteekt onder de ballen van de you2toys glow in the dark silicone dildo

Om dat te testen, heb ik een stukje van de dildo geflametest. Oftewel, ik heb geprobeerd β€˜m in de fik te steken. Siliconen brandt niet (nou ja, uiteindelijk wel, maar dat duurt wel lang, als je niet een dun stukje siliconen hebt) en het geeft grijze rook en grijs as. Dat was ook precies wat er gebeurde bij de ballen van deze You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo. De flametest is niet 100% betrouwbaar, dus ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat deze dildo inderdaad van siliconen is, maar het lijkt er wel op. Hij is ook helemaal geurloos, dat was hij al gelijk toen hij uit de verpakking kwam. Dus afgezien van het feit dat het siliconen transparant is, zijn er verder geen dingen waardoor ik zou denken dat dit niet echt siliconen is. Er zit trouwens wel een klein uitsteekseltje onder de ballen. Dus de afwerking is niet perfect.

Mijn eerste indruk van de You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo?

Ik buig de dildo om te laten zien hoe flexibel hij is De you2toys glow in the dark silicone dildo in het donker. Je ziet hoe hij fel blauw licht geeft.

Het siliconen voelt ook vrij zacht en flexibel, maar het blauwe deel wat er in zit, is iets steviger. Wel nog steeds heel buigbaar. Andere merken zouden dit dual density noemen, maar Glow In The Dark Dual Density Silicone Dildo was misschien een iets te lange naam? De dildo voelt in elk geval lekker aan. Hij trekt wel veel stof aan en dit is ook het soort siliconen waar je echt wel (waterbasis) glijmiddel bij wilt gebruiken, want hij glijdt van zichzelf niet echt lekker.

Ik was natuurlijk ook heel benieuwd naar de glow in the darks skills van deze dildo. De eerste keer dat ik dat ging bekijken, was best wel een anticlimax. Ik ging er vanuit dat het glow in the dark materiaal wel genoeg opgeladen was door het licht in de huiskamer. Maar dat was niet zo. Er kwam een heel klein beetje een blauwe gloed vanaf, en dat was het. Maar nadat ik β€˜m even onder een felle lamp gehouden had, was het resultaat een stuk indrukwekkender. Ik vind het er echt super koel uitzien. Ik hou heel erg van dit soort gimicks. Je hebt er vrij weinig aan, al kan ik wel wat situaties bedenken waarin het ook handig zou kunnen zijn, maar ik vind het echt heel leuk. Ik zou er speciaal het licht voor uit doen in elk geval.

De Test

De you2toys glow in the dark silicone dildo naast een flesje sliquid sea De you2toys glow in the dark silicone dildo in mijn hand

Maar hoe tof deze dildo er ook uitziet in het donker, het gaat er natuurlijk vooral om hoe hij voelt. Het is een vrij eenvoudige realistisch ogende dildo (qua vorm dan, ik heb nog geen echte glow in the dark piemels gezien) met ballen. Er zitten zelfs rimpels op de ballen en aders op de schacht.

Met een beetje Sliquid Sea, alleen al omdat het flesje zo mooi kleurt bij de dildo (nou ja, eigenlijk is het gewoon een van mijn favoriete glijmiddelen!), ging ik aan de slag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel van deze dildo had verwacht, ik wilde β€˜m vooral vanwege het glow in the dark ding hebben. Zo ben ik nu eenmaal, no shame! Maar deze dildo heeft meer dan een toffe look. Ik vond β€˜m ook echt heel fijn voelen.

Hij is lekker flexibel en buigt lekker mee, wat ik altijd wel comfortabel vind voelen. Dan hoef ik ook niet zo voorzichtig te doen, want ik hoef niet bang te zijn om ineens heel hard een verkeerd plekje te raken. Hij is niet tΓ© flexibel, want dat vind ik juist vervelend, als β€˜ie alle kanten op zwiept, behalve de goede. De flexibiliteit is voor mij precies goed.

Wat ik erg fijn vind, is de ribbel van de eikel. Ik ben echt wel fan van een goede ribbel op die plek. Deze dildo heeft geen kromming, maar door die ribbel voelde het voor mij alsnog super goed en vooral heel stimulerend.

De zuignap van de You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo werkt ook heel goed. Het is een stevige zuignap die vrij lang goed vast blijft zitten op gladde oppervlakken. Eigenlijk vind ik alles fijn aan deze dildo. Het is een vrij basic dildo, maar wel een hele goede basic dildo. Ik hou er van.

Conclusie

Close-up van de ballen van de you2toys glow in the dark silicone dildo Close-up van de aders op de schacht van de you2toys glow in the dark silicone dildo

De You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo is gewoon echt een hele fijne dildo. Hij voelt fijn, hij is precies flexibel genoeg, hij heeft een hele fijne ribbel en een goede zuignap. En hij geeft licht in het donker, wat het wel echt extra koel maakt. Oh, en hij is niet duur!

Je kan de You2Toys Glow In The Dark Silicone Dildo hier bestellen bij Bol.com voor 33 euroΒ 
Of hier bij Amazon.nl, waar ‘ie nog wat goedkoper is.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

  1. Goed om te weten dat het een fijne dildo is en dat de leuke extra GitD-functie niet ten koste gaat van iets anders. Wel hoop ik, als man, dat anderen niet je tip overnemen de ballen in de fik te steken om de echtheid te testen

    Antwoord
    • Als je twijfelt, fik er in, meer kan ik er niet van maken hoor πŸ˜› Geef ze geen reden tot twijfelen dan maar? πŸ˜‰

      Antwoord
  2. Uhm…. ik denk ook nog steeds dat een dildo en saai ding is die niet veel kan om eerlijk te zijn. Ik heb er dan ook geen in mijn speelgoedla liggen. . Veel meer dan erin/ eruit of ergens op tikken ermee kan je toch niet? Ik bedoel. .Waarom zou je voor een dildo kiezen als een vibrator allerlei kunstjes kan zoals trillen en draaien en stuiteren. Wat maakt een dildo speciaal op z’n evt. Gave looks na?

    Ps.1 the glow in the dark is wel gaaf! Ik ben ook zo’n lampjes en glow in the dark fand πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    Ps.2 Fierce hahaπŸ˜‚, no worries. De ballen van mijn man zijn veilig πŸ˜‰

    Antwoord
      • Ik zie je reactie heel toevallig nu pas ( ik krijg er geen meldingen van als je reageert. .), maar die video zal ik van de week zeker eens op gaan zoeken. Thanks!

        Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.