You2Toys Rechargeable G-spot Deep Vibrating Vibe

22-03-2019

Seksspeeltjes review door Tess: You2Toys Rechargeable G-spot Deep Vibrating Vibe

Zoals je vast wel weet ondertussen, hou ik erg van vibrators met diepe vibraties. Dus wanneer een seksspeeltje in de naam Deep Vibrating Vibe heeft, ben ik natuurlijk gelijk nieuwsgierig. Van Sandra van Orion kreeg ik deze You2Toys Rechargeable G-spot Deep Vibrating Vibe (omg, wat een naam) opgestuurd in ruil voor mijn review.

Gooi batterijen niet in het vuur en andere nuttige tips

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Ik heb wel eerder seks toys getest van het merk You2Toys https://www.tesstesst.nl/?s=you2toys en soms werd ik daar heel blij van, maar zeker niet altijd. Het is dus altijd een beetje een verrassing wat het gaat worden. De verpakking zag er gewoon heel simpel uit, niks speciaals. Wat ik wel jammer vond, is dat er geen aparte gebruiksaanwijzing in de verpakking zit. Je moet het doen met wat korte aanwijzingen op de verpakking. Er zat trouwens wel zo’n algemene gebruiksaanwijzing in de doos, maar daar heb je niks aan. Tenzij je behoefte hebt aan tips als “Gooi batterijen niet in het vuur.” en “Gebruik de vibro-lovetoy uitsluitend tijdens het gezamenlijke voorspel als massage- of stimulatietoestel, voor zelfbevrediging of als begeleiding bij het geslachtsverkeer, en enkel en alleen voor deze doeleinden.” Ja, dus als je gedacht had om samen met een ander persoon deze vibrator te gebruiken gewoon als main act van de seks en dus niet als voorspel of begeleiding van het neuken, doe het niet, want dat mag niet. Dus.

PU-coating

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Verder vind je, naast de vibrator, ook nog het USB oplaadkabeltje in de doos. De deep vibrating vibe is splash-proof. Deze G-spot vibrator is gemaakt van siliconen en heeft een PU coating. Het is erg moeilijk om informatie te vinden over de PU coating en tegenwoordig zit deze coating over een heleboel toys (ook al wordt het lang niet altijd op de verpakking vermeld). Voor zover ik weet, is dit bodysafe. Zodra ik hier meer, of andere informatie over heb, zal ik hier nog wat meer over schrijven.

Fijne vorm

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Meestal als een sextoy zo’n PU coating heeft, voelt hij eigenlijk fijner aan dan gewoon siliconen. Ook trekt de toy dan meestal minder stof aan. Bij deze G-spot deep vibrating vibe is dat niet echt het geval. Hij trekt alsnog wel stof aan en het materiaal voelt ook een beetje trekkerig. Dat je gelijk het gevoel hebt dat je er beter (waterbasis) glijmiddel bij kan gebruiken zeg maar. Ik gebruikte natuurlijk mijn favoriete glijmiddel.
Het formaat en de vorm van de vibrator vind ik er gelijk al aantrekkelijk uitzien. De lengte en de dikte lijken me precies goed. G-spot vibrators zijn vaak wat dunner, terwijl ik zelf iets dikker juist fijner vind. Ik vind het er ook leuk uitzien dat de onderkant van de vibrator lichtroze is en een geschulpt randje heeft.

Twee knopjes, hoe moeilijk kan het zijn?

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Er zitten maar twee knopjes op de G-spot deep vibrating vibe. Je kan beide knopjes gebruiken om ‘m aan of uit te zetten door er lang op te drukken. Er zitten twee motoren in de vibrator en nu zou je, volgens de uitleg op de verpakking, beide motoren apart van elkaar moeten kunnen bedienen. Of dat zo is? Ik kan het je niet vertellen. Het zijn maar twee knopjes, dus hoe moeilijk kan het zijn, zou je denken. Nou, best wel dus, bleek maar weer.

Ik dacht dat je met het onderste knopje de onderste motor aan en uit zou kunnen zetten, en met het bovenste knopje de bovenste motor. Maar dat is dus niet zo. Het maakt niet uit welk knopje ik lang indruk, de vibrator gaat gewoon aan, met beide motoren. Zelfde geldt voor het uitzetten. Wanneer twee motoren tegelijk trillen, elk in een eigen patroon, en je schakelt over naar een ander patroon, en dat doe je dan nog een keer, dan weet je eigenlijk al niet meer wat de vorige patronen waren. Dus om dan nog de logica te ontdekken, om er achter te komen of beide knopjes nu eigenlijk hetzelfde doen, of niet, is vrij onmogelijk. Voor mij in elk geval. En voor Jay ook, want die kon het ook niet. Ik heb het idee dat het niet uit maakt op welk knopje je drukt, maar misschien is dat niet zo. Sorry, ik weet het gewoon niet.

Diepe vibraties

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Wat ik wel weet, is dat wanneer je twee motoren hebt, die vrij dicht bij elkaar zitten, ze elkaar versterken. Dat gebeurt ook bij deze G-spot deep vibrating vibe. De naam is dus niet zomaar gekozen, nee, dit is ook echt wat je krijgt. Hele diepe vibraties. Diepe, harde vibraties. Echt indrukwekkende vibraties. I love it!

De G-spot deep vibrating vibe weet mijn G-spot heel goed te raken en die diepe vibraties die alle kanten op gaan (nou ja, zo voelt het) zijn echt awesome. Ik krijg het niet voor elkaar om dit seksspeeltje gewoon steady te laten trillen, maar inwendig en tegen mijn G-spot zijn al deze variaties echt heerlijk. Ik kan er echt van genieten, het voelt echt mega intens. Als ik tussendoor nog een paar keer op een knopje druk (welke maakt echt niet uit) en de patronen veranderen, dan gebeurt er echt van alles met mij. Dit is allemaal zo onvoorspelbaar en zo heftig, ik vind het super koel.

Orgasme-frustratie

You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe You2toys rechargeable g-spot deep vibrating vibe

Alleen kan ik dus niet klaarkomen van inwendige vibraties. Ik kan echt genieten van een goede G-spot vibrator, maar op een gegeven moment ben ik heel opgewonden en dan wil ik gewoon vibraties tegen mijn clitoris en een orgasme. Maar mijn clitoris wil gewoon steady vibraties. En hoe vaak ik ook op die twee knopjes drukte, ik kreeg het niet voor elkaar om gewoon steady vibraties te krijgen. Dat is best wel frustrerend als dat nu precies is wat je nodig hebt om klaar te komen.

Ja, natuurlijk zijn er nog andere manieren om klaar te komen. En heb ik nog weet ik veel hoeveel andere toys die dat wel kunnen. Maar als ik met één toy bezig ben, dan wil ik gewoon graag dat ik ook kan klaarkomen van die toy. Ik wil sowieso weten of het lukt, of het kan. Maar nee, ik kan dus niet klaarkomen met deze G-spot deep vibrating vibe.

Dat maakt mijn gevoel over deze sextoy heel dubbel. Want als G-spot vibrator is ‘ie echt wel awesome. De vibraties zijn zo goed en die patronen zijn met de twee motoren echt heel gaaf. En dan ben ik niet eens iemand die echt van patronen houdt. Maar dit is gewoon indrukwekkend. Maar het ontbreken van een gewoon steady standje (oké, eigenlijk wil ik daar niet één van, maar in elk geval wel drie) is wel echt een gemis.

Conclusie

Dus ja, wat is dan mijn conclusie over deze toy? De vibraties zijn geweldig, de vorm is prima. Maar hoe je ‘m bedient is een beetje vaag en als je, net als ik, toch zeker wel een steady standje op een vibrator wil hebben, dan is deze vibrator niet voor jou.

Wanneer je interesse hebt in geweldige, verrassende, indrukwekkende, onvoorspelbare inwendige stimulatie, dan kan ik je deze G-spot deep vibrating vibe zeker aanraden. Als vibrator voor erbij is ‘ie ook zeker geschikt. Deze vibrator gecombineerd met bijvoorbeeld de Satisfyer Penguin of een goede mini vibrator, daar word je wel blij van. Ik in elk geval wel.

Je kan de You2Toys G-spot deep vibrating vibe hier bestellen bij Orion en hij is nu in de aanbieding voor 49,95. 

Wil je lezen wat mijn favoriete G-spot stimulators zijn? (Die overigens niet vibreren) Check dan deze post over de Tantus G Force of deze post over de Njoy Pure Wand.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.