You2Toys Fabulous Duovibrator

21-06-2024

Een duovibrator, of tarzanvibrator of rabbitvibrator, net hoe je het wil noemen, is natuurlijk al lang geen nieuw concept meer. Maar toen ik deze You2Toys Fabulous Duovibrator zag, vond ik dat toch helemaal leuk, omdat ie er echt anders dan anders uitziet. Het deel wat je inbrengt heeft een bol en een open stukje. De clitorisstimulator heeft dat ook. Ik was heel benieuwd of dit nieuwe design fijn zou voelen. Ik kreeg ‘m van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen, PU, ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 79,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Deels wel!

De look van de You2Toys Fabulous Duovibrator

De You2Toys Fabulous serie bestaat uit drie toys, die ik alle drie heb gekregen, dus over die andere twee lees je hier binnenkort ook! De kleurtjes zijn ook echt fabulous, van die lieve pastelkleurtjes. Ik hou daar echt heel erg van. Verder is de look van deze Fabulous duovibrator best wel uniek. Er staat me bij dat ik dit idee met zo’n opening naast een bol/ei wel eens gezien heb, maar ik kom er ook echt niet op welke toy dat dan geweest zou zijn. Maar goed, vrij uniek dus in elk geval. Een stukje onder de clitorisstimulator vind je twee kopjes. Het bovenste knopje is het powerknopje en met het onderste knopje klik je door de twaalf standjes heen.

Een knopje voor twee motoren

Ik was wel een beetje verbaasd dat deze duovibrator maar één knopje heeft. Want hij heeft toch echt twee motoren: een in het inwendige deel en een in de clitorisstimulator. Dat betekent dus dat je deze twee motoren niet los van elkaar kan bedienen. En dat je door al die standjes heen moet klikken als je eigenlijk het vorige standje toch terug wil. Ik vind dat wel jammer, zeker gezien deze vibrator toch (bijna) tachtig euro kost. Dat is op dit moment niet heel duur voor een seksspeeltje, maar ik vind het toch best een hoop geld. Ik had daar liever iets meer gebruiksgemak voor gezien dan ook.

Glijmiddel

Omdat deze You2Toys Fabulous Duovibrator van siliconen gemaakt is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Dat kan je toy aantasten, dat het dan ineens lijkt alsof hij gesmolten is, bijvoorbeeld. Een goed waterbasisglijmiddel is dus aan te raden. Veel mensen denken dat hun lichaam niet compatible is met glijmiddel, omdat ze er een geïrriteerde vagina door krijgen. Vaak komt dat door de ingrediënten glycerine en parabenen. Als je een glijmiddel zonder deze twee ingrediënten gebruikt, heb je hoogstwaarschijnlijk nergens last van en wel een hoop extra plezier. Ik kan je (alles van) Sliquid aanraden, of Pjur Woman Nude of YesForLove Natural Lubricant.

De vorm van de You2Toys Fabulous Duovibrator

Het leuke van dat ei met die opening er naast is dat het de vibrator op een andere manier flexibel maakt. Je kan het ei heel makkelijk tegen de opening aandrukken, waardoor de vibrator dan smaller wordt. Met het inbrengen is dit erg makkelijk en fijn. Maar het wordt nog fijner als hij eenmaal ingebracht is, want dan worden de twee delen vanzelf weer (zachtjes) uit elkaar gedrukt, tegen de vaginawand aan. Dit geeft voor mij een heel lekker vol gevoel. Ik vind dit zelf altijd een beetje viezig klinken, net zoals ‘lekker gevuld’, maar hee, dan weet je in elk geval wat ik bedoel. Omdat dit uitzetten vanzelf gebeurd, maar echt niet met kracht, zoals bijvoorbeeld bij een opblaasbare toy, is het eigenlijk altijd zo dat deze vibrator precies past en je precies dat fijne gevoel geeft. Ik vind dit echt heel goed bedacht.

En het is niet alleen goed bedacht, maar het werkt ook echt. Ook als ik de Fabulous Duovibrator wat beweeg, voelt dit anders dan bij een normaal gevormde vibrator. Die extra flexibiliteit voegt voor mij echt wat toe.

Te flexibele clitorisstimulator

Maar ook de clitorisstimulator heeft extra flexibiliteit. Niet alleen bij de opening, maar ook op het punt waar hij vast zit aan de vibrator. Nu wil ik bij een duovibrator ook altijd dat de clitorisstimulator flexibel is. Hij moet bij iedereen de clitoris goed kunnen raken, en daarvoor heb je dus zeker wat flexibiliteit nodig. Maar in het geval van de Fabulous Duovibrator is er echt te veel flexibiliteit voor mij. Ik heb wel wat druk nodig bij de clitorisstimulator en dat geeft deze Fabulous eigenlijk zo goed als niet. Nu heeft elke vulva een eigen vorm en heeft iedereen z’n eigen voorkeuren, maar voor mij werkt dit gewoon niet zo fijn. De vibratie van de clitorisstimulator is ook niet echt geweldig en zonder druk blijft er voor mij dan een beetje gekietel over.

Bij de standjes waar de inwendige vibrator en de clitorisstimulator tegelijk vibreren zijn de vibraties best oké. Ik ben er niet heel enthousiast over, het had echt wel beter gekund. Er zijn ook standjes waarbij beide motoren om en om trillen. Ik hou heel erg van zulke standjes, maar bij zo’n standje wordt wel gelijk duidelijk wat elke motor in z’n eentje kan. En dat valt hier, zeker voor de clitorisstimulator, toch wel tegen.

Conclusie

Ik denk dat er twee grote verbeterpunten zijn voor de Fabulous Duovibrator: de clitorisstimulator moet wat minder flexibel worden en de vibratie van beide motoren moet beter. Als dit zou gebeuren, zou dit écht een hele toffe sextoy zijn. Maar nu vind ik vooral de vorm van het inwendige deel heel goed. Dat hele concept is gewoon supergoed én voelt echt heel fijn.

Je kan de You2Toys Fabulous Duovibrator hier bestellen bij Orion voor 79,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.