You2Toys Cuties Mini Vibrator

22-05-2023

Een paar jaar terug schreef ik een review over drie Cuties mini vibrators. Inmiddels is er een nieuwe serie Cuties uit. Ik kreeg deze You2Toys Cuties Mini Vibrator van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  39,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Oh wow, ja!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de you2toys cuties mini vibrator. De verpakking en de inhoud.

Met zo’n naam kan het ook niet anders dan dat deze verpakking een cute kleurtje heeft. Een roze doos met daarop een foto van de gele Cuties vibrator. De foto is trouwens wel echt een stuk groter dan het daadwerkelijke formaat van deze minivibrator.

Op de andere kanten van de verpakking vind je wat informatie over deze kleine, gele vibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de You2Toys Cuties Mini Vibrator zelf, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de You2Toys Cuties Mini Vibrator

De you2toys cuties mini vibrator in mijn hand. De you2toys cuties mini vibrator naast een lipstick.

Ik hou van gele vibrators. Vooral omdat je ze niet zo vaak ziet. Dit is wel echt een pastel geel kleurtje, niet fel geel, dat is wel jammer. Maar ik snap de keuze voor lieve pastelkleurtjes wel bij een merknaam als deze.

Het is wel een minivibrator, maar héél mini is ‘ie nou ook weer niet. De vorm ziet er leuk uit en de bobbeltjes op de bovenzijde van de vibrator vind ik er leuk uitzien en ik vraag me ook gelijk af hoe dat zal voelen.

Op de onderkant heeft de Cuties Mini Vibrator één knopje waarmee je door de tien standjes kan klikken.

De test van de You2Toys Cuties Mini Vibrator

De cuties mini vibrator en een flesje sliquid. Het knopje van de cuties mini vibrator.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasis glijmiddel. Bij een vibrator van siliconen kan je beter geen siliconenglijmiddel gebruiken, want dat kan de toy aantasten. Ik gebruikt zelf Sliquid Sassy, want dat is mijn favoriete glijmiddel, maar alles van Sliquid is goed. Het bevat geen irriterende ingrediënten zoals glycerine en parabenen, waardoor je vagina er ook blij van wordt en blijft.

Toen ik de Cuties aanzette, was ik gelijk onder de indruk van de vibraties. Dit is wel een cutie, maar deze vibraties zijn serieus! Wow! Diepe en krachtige vibraties, ik had dit niet verwacht van zo’n klein, schattig ding.

Mijn clitoris werd hier ook echt blij van, klaarkomen met de Cuties Mini Vibrator was dan ook geen probleem. Ik ben echt onder de indruk van deze kleine vibrator!

Natuurlijk kan je deze Cuties Mini vibrator ook gebruiken om je vagina te stimuleren. Hij is wel een beetje klein, maar alsnog een prima maatje voor inwendige stimulatie. Meestal vind ik nopjes en bobbeltjes niet zo heel veel toevoegen, maar in dit geval werd ik toch wel blij van deze bobbeltjes. Het voegt echt wat toe qua stimulatie als je deze mini vibrator beweegt. Ik vond het lekker en extra stimulerend voelen. Zeker in combinatie met die supergoede vibraties werd ik hier wel echt blij van.

Ik had echt niet verwacht dat deze vibrator zo goed zou gaan. De vorige serie Cuties was ook wel leuk, maar echt meer geschikt voor beginners. Ze waren schattig maar niet superindrukwekkend. En dat is deze You2Toys Cuties Mini Vibrator zeker wel!

Conclusie

De You2Toys Cuties Mini Vibrator is écht heel goed! Hij ziet er super cute uit met dit gele kleurtje en z’n leuke vorm. Maar wow, wat zijn deze vibraties geweldig! Ze zijn diep en krachtig. Totaal onverwachts voor zo’n schattige en niet zo dure sextoy! Ook voor inwendige stimulatie vind ik ‘m leuk met al die nopjes. Ik ben fan!

Je kan de You2Toys Cuties Mini Vibrator hier bestellen bij Orion voor 39,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.