You2Toys Cupa Warming Wand Vibrator

11-11-2022

You2Toys is altijd een beetje een apart merk, het gaat alle kanten op. Sommige toys zijn supergoed, en weer anderen superslecht. Maar toen ik de You2Toys Cupa Warming Wand Vibrator zag, op Erofame, was ik gelijk geïntrigeerd. Een wandvibrator met aan de onderkant een plaatje dat warm kan worden. Ik kreeg ‘m van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: beide kanten hebben 10 standjes, waarvan elk 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: (rond de) 47 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, ik vind ‘m fijn!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de cupa warming wand vibrator De achterkant van de verpakking van de cupa warming wand vibrator

0Voor de verpakking hoef je de Cupa Warming Wand Vibrator niet te kopen. Het is een hele standaard witte doos, met daarop een foto van de sextoy. Daar achter zit nog wat zalmroze kleur, alsof iemand er even snel met een penseel overheen is gegaan. Op de zijkant en achterkant van de doos vind je wat nuttige informatie over de Cupa.

In de verpakking vind je natuurlijk de You2Toys Cupa Warming Wand Vibrator zelf, een algemene gebruiksaanwijzing en een oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Cupa Warming Wand Vibrator

De cupa warming wand vibrator in mijn hand De cupa warming wand vibrator naast een lipstick

Ik zag deze verwarmende wandvibrator dus voor het eerst op Erofame. Hij viel me gelijk op door het rosegold plaatje aan de onderkant van de wandvibrator. Toen ik begreep dat deze wandvibrator op kon warmen, hoopte ik gelijk dat het plaatje op zou warmen. Met sextoys weet je het maar nooit, want er zitten natuurlijk wel vaker random shiny plastic plaatjes op toys. Maar gelukkig bleek in dit geval het plaatje daadwerkelijk de plek te zijn waar de Cupa opwarmt!

De Cupa Warming Wand Vibrator is een vrij kleine wandvibrator. Hij heeft twee knopjes, voor elke motor één. Er zit een motor in de kop en één bij het rosegold plaatje. De wand is helemaal van siliconen en de nek is een klein beetje flexibel.

Ik vind deze wand met opwarmfunctie er best wel mooi uitzien. Hij heeft wat aparte vormen en ik hou van het rosegold, wat je ook terug ziet om de knopjes.

De test van de Cupa Warming Wand Vibrator

Close-up van het warmhoudplaatje van de cupa warming wand vibrator De cupa warming wand vibrator tegen de clitoris

Ik was natuurlijk het meest benieuwd naar de onderkant van de Cupa Warming Wand Vibrator. Het doet me echt denken aan een warmhoudplaatje, maar dan voor mijn vulva. Natuurlijk gebruikte ik een beetje glijmiddel. Bij toys van siliconen kan je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken. Ik kies altijd voor een glijmiddel zonder glycerine of parabenen, omdat dat de vagina kan irriteren. Ik gebruik meestal iets van Sliquid (alles van Sliquid is goed) of Pjur Woman Nude.

Door mijn nieuwsgierigheid begon ik met de onderkant van de Cupa. Toen ik het onderste knopje een paar seconden ingedrukt hield, begon er een rood lampje om het warmhoudplaatje te knipperen. Na ongeveer zeven seconden begint dit deel ook te vibreren. Op dat punt is het plaatje nog niet zo warm als die wordt, dus deze keuze snap ik niet helemaal. Ik zou het logischer vinden als het vibreren gelijk begint, ook al is het plaatje nog niet warm.

Maar, belangrijker is, dat het wel écht heel lekker voelt! Ik ben sowieso wel fan van vibrators die (goed) warm kunnen worden, maar over het algemeen zijn dat dan vibrators die je inbrengt in de vagina. Maar zo’n warm plaatje tegen mijn vulva voelt dus echt heel lekker. Het voelt een beetje als wellness voor mijn vulva, het voelt echt luxe en relaxed.

Ik zou het nóg fijner gevonden hebben, als je de vibratie en het verwarmen apart van elkaar kon bedienen. Want het lijkt me oprecht heel relaxed om gewoon alleen het verwarmende gevoel tegen mijn vulva te hebben.

Voor een verwarmende vibrator vind ik ‘m trouwens best wel warm worden. Het kan ook zijn dat dat aan het materiaal ligt, dat ABS de warmte beter doorgeeft dan siliconen, want alle andere verwarmende toys die ik heb getest, waren van siliconen. Maar op een gegeven moment werd ‘ie zo warm dat ik dacht: oké nu moet het wel stoppen, want anders vind ik het een beetje eng! Maar hij werd ook niet warmer dan dat, dus dat was echt helemaal prima, en eigenlijk gewoon heel fijn.

De vibraties in dit deel van de Cupa Warming Wand Vibrator zijn redelijk. Ik had daar wel wat meer diepte en kracht gewild. Maar omdat het warme zo lekker voelt, is dat niet erg.

De kop van de Cupa Warming Wand Vibrator

Close-up van de kop van de cupa warming wand vibrator Ik duw met mijn duim de kop van de cupa warming wand vibrator een beetje schuin

Natuurlijk wilde ik ook nog de bovenkant van de wanvibrator testen. Die overigens echt wel heel koud aan lijkt te voelen na dat lekkere warme gevoel. Maar de vibraties in de kop zijn een stuk beter. Ze zijn veel dieper dan de vibraties in het warmhoudplaatje. Ook hier mis ik wel iets aan power, maar omdat ze zo lekker diep zijn, vind ik dat wat minder erg. Maar als je hele krachtige vibraties nodig hebt, dan is dit misschien (helaas!) niet de toy voor jou.

Conclusie

Ik vind de You2Toys Cupa Warming Wand Vibrator echt een superleuke en best wel originele wandvibrator. Het warmhoudplaatje voor je vulva (je kan ‘m natuurlijk ook op andere delen van het lichaam gebruiken) voelt écht heel goed en luxe. De vibraties in dit deel van de toy hadden wel beter gekund. De kop van de Cupa trilt een heel stuk beter, die vibraties zijn lekker diep, maar ook hier mis ik wel iets aan kracht.

Hoewel deze sextoy dus niet perfect is, vind ik het wel echt een aanrader. Het is echt even wat anders dan anders en superleuk om weer eens te experimenteren met wat andere sensaties. Ik denk dat je voor deze prijs zeker waar voor je geld krijgt!

Je kan de Cupa Warming Wand Vibrator hier bestellen op bol.com, voor rond de 47 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.