You2Toys Clit Stimulation

03-12-2017

Sextoy review by Tess: You2Toys Clit Stimulation

You2toys clit stimulation

Ik ben er al een tijdje achter dat ik pinpoint stimulatie echt heel lekker vind. Dus hele precieze stimulatie van een heel klein gebied. Een vibrator met een smalle top is hier dus erg geschikt voor. Dus toen ik de Clit Stimulation van You2Toys zag, dacht ik gelijk dat deze sextoy echt iets voor mij zou zijn. Sandra van Orion was zo vriendelijk deze vibrator naar mij op te sturen in ruil voor mijn review.

De You2Toys Clit Stimulation deed me qua vorm een beetje denken aan de Zumio. Maar de Zumio oscilleert, dus dat is wel echt een ander soort toy natuurlijk.

Hier kan je mijn minivlog over de You2 Clit Stimulation zien, voor mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/sonVmriqBJo[/youtube]

Flashback naar de jaren 90

You2toys clit stimulationDe verpakking van de Clit Stimulation vind ik echt heel ouderwets en lelijk. Een blisterverpakking met een ‘geil wijf’ die haar boob showt. Ik kreeg gelijk flashbacks naar eind jaren negentig, toen alle sextoys nog zo verpakt waren. En dan zie je ook gelijk al drie knoopcelbatterijen in de verpakking zitten. Natuurlijk leuk dat je ze er bij krijgt, maar over het algemeen word ik toch echt niet blij van knoopcelbatterijen. Ik heb echt nul verstand van dat soort dingen, maar naar mijn ervaring geven die toch nooit echt veel kracht af ofzo, waardoor de vibratie dan dus niet zo sterk is. De moed zonk me een beetje in de schoenen bij het zien van deze verpakking. Ik had dus ook gewoon niet goed gekeken en gelezen, want dan had ik van tevoren wel kunnen weten dat er knoopcelbatterijen in moesten. Maar ja, daar had ik nu niks meer aan.

You2toys clit stimulationWat is dat trouwens ook voor naam? Clit Stimulation, clitoris stimulatie? Waarom dan niet Clit Stimulator? Dat is toch veel logischer?

Het handvat van de Clit Stimulation is gemaakt van silicone, het batterijdopje is van plastic en de bovenkant is van metaal. Deze sextoy is dus echt helemaal bodysafe. En ook gewoon wel echt vrij degelijk als ik ‘m zo voel. Ik dacht in de eerste instantie dat het bovenste gedeelte, het gedeelte dat je echt gebruikt dus, van plastic was, maar het is dus echt metaal. Fijn!

Verrassende Clit Stimulation

You2toys clit stimulationMet lichte tegenzin ging ik dan toch maar testen. Ik verwachtte er eigenlijk al niks meer van. Maar deze Clit Stimulation gaf dus wel echt lekkere clit stimulatie! Ik was helemaal verbaasd, want hoewel de vibraties dus echt niet super krachtig zijn, vond ik het gewoon echt lekker! Ik denk dat omdat dit echt zulke gerichte stimulatie is, dat er dan ook gewoon minder kracht nodig is. De vibraties zijn ook niet heel buzzy, dat viel me ook al echt mee. Het zijn natuurlijk zeker niet de aller diepste vibraties, maar ik had het gewoon echt zoveel slechter verwacht en dit is gewoon echt wel oké. Wat ook erg fijn is, is dat deze sextoy echt maar weinig geluid maakt. Het kleine bolletje aan het uiteinde voelt echt heel lekker, vooral net naast mijn clitoris. De vibraties zijn hierdoor super gericht op de plek waar ik het het lekkerst vind.

Eén knopje, zeven standjes

You2toys clit stimulationJe bedient de Clit Stimulation met één knopje aan de onderkant. Hij heeft drie steady vibratie standjes en daarna nog vier patronen. Sommige van de patronen vond ik best wel stimulerend, ik heb altijd het gevoel dat mijn clit nog even extra wakker geschud word door bepaalde patronen. Je lichaam verwacht iets, maar dan krijg je net iets anders. Dat kan echt wel stimulerend werken en gewoon lekker zijn. Maar om klaar te komen, gebruik ik toch echt gewoon steady standje drie.  Want klaarkomen kan ik zeker wel met deze grappige kleine toy. Ik moet zeggen dat ik dat eigenlijk van tevoren niet verwacht had, maar het ging makkelijk en zonder moeite.

Conclusie

You2toys clit stimulationDeze You2Toys Clit Stimulation vibrator heeft me echt verrast. Toen ik ‘m zo in die ouderwetse verpakking zag zitten, met die drie knoopcelbatterijtjes er bij, had ik er echt niks meer van verwacht. Maar dit is dus wel echt een leuke toy, vooral als je van pinpoint stimulatie houdt. Zeker niet de aller beste of aller sterkste, maar wel gewoon echt leuk. En zeker voor deze prijs, want hij kost maar 29,95. En serieus, tegenwoordig kom je gewoon echt niet zoveel bodysafe sextoys tegen voor deze prijs, waar je dan ook nog een beetje lekker van kan klaarkomen.

Dus mijn regel dat toys met knoopcelbatterijen en toys in een verpakking met een (half) blote vrouw er op altijd slecht zijn, gaat niet altijd op. De Clit Stimulation is zeker de uitzondering op de regel.

Je kan de You2Toys Clit Stimulation hier bestellen bij Orion voor maar 29,95

Of als je liever in Nederland shopt, kan je ‘m hier bestellen bij Easytoys, waar ‘ie zelfs nog iets goedkoper is!

Hij is ook hier te koop bij Bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: You2Toys Pure Lilac Vibes | Tess Tesst - […] typisch zo’n merk dat zowel hele toffe als hele foute seksspeeltjes maakt. Eerder testte ik al de You2Toys Clit…
  2. Sextoy review by Tess: Closet Collection The Celine | Tess Tesst - […] aanrader dus wat mij betreft. In deze prijscategorie ben je denk ik een stuk beter af als je dan…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.