You2Toys Backdoor Friend

01-09-2023

Een backdoor friend, dat klinkt toch wel heel schattig. Ik vind schattig voor anale toys altijd wel prettig, want dat zorgt er voor dat ik beter kan ontspannen. De You2Toys Backdoor Friend is een medium formaat buttplug, met er in een balletje. Een balletje wat heen en weer wiebelt als je beweegt. Ik was benieuwd hoe dat zou voelen. Ik kreeg deze buttplug van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  24,95 euro, hier te koop bij Orion
Is ’t wat? Op zich een prima buttplug, maar niet mijn favoriet.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de you2toys backdoor friend. De achterkant van de verpakking van de you2toys backdoor friend, waarvan je de onderkant ziet.

De verpakking van de You2Toys Backdoor Friend zou ik omschrijven als ouderwets. Vroeger had elke sextoy verpakking een foto van een geile (bijna) blote dame. Tegenwoordig zie je dat, gelukkig, bijna nooit meer. De insteek is wat dat betreft wel veranderd. Er wordt niet meer vanuit gegaan dat je in een sexshop rondloopt en vanuit een geile bui op basis van de spannende verpakking een sextoy koopt. Dus dan is het ook niet meer nodig om blote mensen of sexy verhaaltjes op de verpakking te zetten. Geen idee waarom deze verpakking dit nog wel heeft. Van mij hoeft het in elk geval niet. Doe dan maar de saaie, standaard witte verpakking met foto van de toy.

Op de achterkant vind je een heel klein beetje informatie over de Backdoor Friend, maar heel veel meer is er ook niet echt over te zeggen.

In de verpakking vind je een algemene gebruiksaanwijzing. Hierin vind je ook wel een stukje over anale toys. De informatie is niet altijd even lekker opgeschreven, maar het is wel nuttige en correcte informatie.

Mijn eerste indruk van de You2Toys Backdoor Friend

De you2toys backdoor friend op twee vingers. You2toys backdoor friend naast een lipstick.

Deze zwarte buttplug ziet er uit als een vrij standaard buttplug. Dit is het medium formaat, hij is er ook nog in Small en Large.  Ik vind ‘m er ook echt uitzien als een medium formaat. Hij is ongeveer zo dik als twee vingers. Bij een maatje small stel ik me één vinger dik voor. Het ziet er voor mij nog steeds uit als een best vriendelijke formaat.

De onderkant van de buttplug is een zuignap. Daarom zit er ook zo’n fliebeltje op de onderkant. Als je daar aan trekt, verbreek je het vacuüm. Ik weet niet zeker wat ik de toegevoegde waarde vind van een zuignap voor een kleine buttplug. Maar misschien heeft dat met mijn lichaamsvorm te maken. Misschien als je een kleiner lichaam, met ook kleinere billen hebt, dat je dan allerlei leuke, spannende dingen kan verzinnen met zo’n zuignap. Maar voor mijn lichaam zou ik eigenlijk niks kunnen bedenken wat werkt.

De Backdoor Friend is gemaakt van siliconen en trekt best wel wat stof aan. Dat is niet erg, maar wel handig om ‘m ook voor gebruik even af te spoelen.

De test van de You2Toys Backdoor Friend

De backdoor friend op de gebruiksaanwijzing. De backdoor friend waarvan het nekje in mijn hand gebogen wordt.

Bij seksspeeltjes van siliconen, kan je beter geen siliconen glijmiddel gebruiken, omdat dat de toy kan aantasten. Een fijn waterbasis glijmiddel is dus de beste keuze. Wanneer je iets anaal inbrengt, is glijmiddel wel echt aan te raden, want de anus maakt zelf geen vocht aan. Je kan al vrij makkelijk (kleine) scheurtjes krijgen, dus om dat te voorkomen kan je glijmiddel gebruiken. En rustig aan doen, dat ook.

Het is niet de bedoeling dat het pijn doet. Pijn is een signaal van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Misschien ben je nog niet ontspannen genoeg, of heb je nog niet genoeg tijd genomen bijvoorbeeld. Rustig aan en misschien lukt het niet gelijk om een anaal speeltje in te brengen, dat is ook niet erg. Probeer te genieten van het gevoel, ongeacht of het wel of niet lukt om ‘m (helemaal) in te brengen.

Ik gebruikte Sliquid Sassy, dat is mijn favoriete glijmiddel, zonder irriterende ingrediënten. Ik doe nooit zo zuinig met glijmiddel bij anaal spel.

Het inbrengen van de Backdoor Friend ging goed. De top van de plug is niet heel smal, maar wel net wat smaller dan de rest. Hij loopt langzaam iets uit en dat werkt voor mij altijd wel goed met inbrengen.

Ik vind het fijn dat het ‘nekje’ vrij lang is. Dit vind ik altijd comfortabel zitten. Maar het voetje is ovaal en dat vond ik dan weer niet zo comfortabel zitten. Ik hou van buttplugs met een ankervorming voetje, zoals mijn favoriete plugje de Bootie Fem. Dit zit echt meer comfortabel tussen je billen. Maar de Backdoor Friend heeft dus een ovaal voetje, waardoor ik dat de hele tijd voel zitten tussen mijn billen.

Dat is echt niet direct erg. In het begin is het zelfs prima te doen. Maar na een tijdje begint het dan toch te irriteren. Nu is het niet ieders bedoeling om een buttplug ook lang te dragen. Als je het na een half uurtje wel zat bent, dan is het prima te doen. Maar bij mij begon het na een half uur toch minder fijn te voelen.

Ik had er wel naar uitgekeken om het balletje in mij te voelen bewegen, maar eigenlijk merkte ik daar helemaal niks van. Ik heb gelopen, gedanst, met mijn billen geschud en alles, maar het was nauwelijks op te merken. Dat vond ik wel echt jammer, want dat had me wel leuk geleken. Ik weet niet zeker waar het aan ligt dat ik het niet echt kon voelen. Heb ik een ongevoelige anus? Is het gevoel van het balletje te licht? Wordt het gedempt door dikke billen? Wie het weet, mag het zeggen!

Conclusie

De You2Toys Backdoor Friend is een plugje met een fijn formaat voor een fijne prijs. Hij is voor een kortere tijd comfortabel te dragen, maar na ongeveer een half uur vind ik het gevoel van het ovale voetje tussen mijn billen toch vervelend. Helaas voelde ik bijna niks van het bewegende balletje. Maar ik denk niet dat je een miskoop hebt aan deze plug (tenzij je ‘m specifiek koopt voor het balletje). Als basic budgetproof buttplug doet ‘ie het prima.

Je kan de You2Toys Backdoor Friend hier bestellen bij Orion voor 24,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.