Ylva & Dite Leda dildo met rvs bullet

28-06-2021

Ken je Ylva & Dite al? Ik vind het zo leuk! Een Nederlands bedrijf dat zelf dildo’s maakt. In allerlei hele toffe kleurtjes en vormen. Van siliconen, dus helemaal bodysafe. Daar word ik nou blij van. Als ze ook nog custom kleur opties zouden aanbieden, zou ik helemaal over the moon zijn. Maar wie weet komt dat nog. Ik kreeg van Ylva & Dite de Leda dildo met rvs bullet. Eerder schreven we al over de Ylva & Dite Swan, Hyperion en Prickly Pear.

Specs

Materiaal: Siliconen (dildo) en rvs (bullet)
Oplaadbaar: Ja (de bullet)
Standjes: 9 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Dildo: 49,95 euro (zonder bullet)
Is ’t wat? Love the Leda!

De verpakking en de inhoud

De ylva & dite leda in de verpakking. Het is een wit rechthoekig blik, met ronde hoeken. De achterkant van de verpakking van de ylva & dite leda. Je ziet op het blik het logo en wat tekst. Je ziet ook de sleeve om de verpakking heen zitten, met een tekening van de toy en tekst.

Ylva & Dite heeft dus nieuwe verpakkingen, en die zijn mooi! Een stevige, metalen witte bewaardoos. De voorkant bestaat bijna helemaal uit een doorkijkje, zodat je de dildo en de bullet al goed kan bekijken. Om de doos heen zit een sleeve met wat informatie en natuurlijk het logo van Ylva & Dite. Het ziet er gewoon heel goed uit en ik vind het ook echt super handig om je dildo in te bewaren.

De doos zit dicht verzegeld met een sticker. Die laat dus wel een deel van de sticker achter op de verpakking, maar zo weet je in elk geval dat jouw dildo nog helemaal nieuw is.

In de verpakking vind je natuurlijk de Ylva & Dite Leda, de rvs bullet en het magnetische USB-oplaadkabeltje voor de bullet.

Mijn eerste indruk van de Ylva & Dite Leda met rvs bullet vibrator

De hygiene seal sticker op mijn vinger. Daar achter zie je het deel van de verpakking waar de sticker zat, daar zie je een ronde afdruk van de sticker met overal de tekst 'void'. De bullet vibrator met daar naast de gebruiksaanwijzing.

Bij Ylva & Dite hebben ze super veel mooie kleurtjes en kleurcombinaties. Het was voor mij een verrassing welke kleur Leda ik zou krijgen. Ik moet zeggen dat ik in de eerste instantie een beetje teleurgesteld was, omdat ik nu eenmaal meer van de felle kleurtjes ben. Mijn Leda heeft de kleur sage/oranje. Maar hoe langer ik naar de Leda dildo keek, hoe meer in deze kleurencombinatie kon waarderen. Het ziet er wel heel lief pastellerig uit. En ik had natuurlijk nog geen seksspeeltje met deze kleurencombinatie, dat is altijd leuk!

De Ylva & Dite Leda heeft een gebogen top, dus ik verwacht dat ‘ie heel goed gaat zijn om mijn G-spot te stimuleren.

De bullet is gemaakt van rvs en het valt me gelijk op hoe licht hij voelt. Op het onderste deel van de bullet staat de naam Ylva & Dite. Dit vind ik een mooi detail. Onderop de bullet zitten de magnetische puntjes voor de oplader en het knopje om ‘m aan te zetten en mee door de standjes te klikken.

De Leda heeft onderop een opening, daar kan je de bullet precies inschuiven. Het is strak, maar het is goed te doen.

Waarom is een dildo dan leuk?

De ylva & dite leda en de bullet naast het kaartje van ylva & dite waarop staat dat je voorspel niet moet overhaasten. Close-up van het bochtje en de top van de ylva & dite leda

Zoals je misschien wel weet, hou ik erg van dildo’s, dus ik keek best uit naar het testen van de Ylva & Dite Leda. Ik krijg nog steeds vaak de vraag wat er nou toch leuk is aan dildo’s. Veel mensen denken nog steeds dat een dildo hetzelfde is als een vibrator die je gewoon niet aanzet. Maar dildo’s zijn er in zoveel meer (en vaak betere) vormen dan vibrators. Ook qua materiaal is er meer keuze en er hoeft geen rekening gehouden te worden met waar (o.a.) de motor nog moet komen.

Ik vind dildo’s super stimulerend voor mijn G-spot. Mijn G-spot is best wel makkelijk, dus ik kan met een fijne G-spot dildo best makkelijk klaarkomen. Maar het is ook heel fijn om een dildo te combineren met andere stimulatie. Je kan daarvoor natuurlijk gewoon je vingers gebruiken, maar een (kleine) vibrator of luchtdruktoy is ook erg fijn. Of een kleine bulletvibrator. Want je hóeft deze bullet natuurlijk niet in de Leda te steken. Je kan ‘m ook gewoon gebruiken om je clitoris mee te stimuleren.

Dat deze dildo als extra optie heeft dat je ‘m eigenlijk kan omtoveren in een vibrator vind ik echt wel tof. Zeker omdat je de bullet dus zowel los als in de Leda kan gebruiken.

De Test van de Ylva & Dite Leda

De ylva & dite leda in mijn hand. De ylva & dite leda naast een lipstick. De leda is duidelijk langer en dikker.

Ja, kom ik weer met m’n glijmiddel hoor. Maar echt, gebruik glijmiddel. Op waterbasis, zonder irriterende ingrediënten, zoals Sliquid of Pjur Woman Nude. Het siliconen voelt vrij ‘trekkerig’ aan. Als je je hand er overheen laat glijden, voel je best wat weerstand. Het is echt beter, fijner, lekkerder om glijmiddel te gebruiken.

Ik had de rvs bullet wel vast in de Ylva & Dite Leda gedaan, maar ik wilde eerst even testen zonder vibraties. Want nou ja, ik hou van dildo’s. En dildo’s vibreren niet.

De Leda wist precies mijn G-spot goed te raken. Wanneer ik heen en weer beweeg met de Leda, geeft dat een intens en stimulerend gevoel. Omdat ‘ie best een beetje flexibel is, is hij ook geschikt om wat harder mee te bewegen. Mijn G-spot heeft graag wat stevige stimulatie en met zo’n flexibele dildo hoef ik me niet druk te maken over dat ik misschien een verkeerde beweging maak en het dan ineens wat pijnlijk is.

De vorm voelt voor mij heel goed. De gebogen top, het bochtje, het is allemaal lekker. De Leda is niet echt groot, meer gewoon gemiddeld (ik hou zelf meestal van een iets groter formaat) maar voelt echt heel goed.

De Ylva & Dite rvs bullet vibrator

Je ziet de onderkant van de leda, met het gat voor de bullet. Daar naast ligt de rvs bullet vibrator. De bullet zit in de onderkant van de leda. Je ziet alleen het laatste stukje van de bullet nog uitsteken.

Maar dan is er natuurlijk ook nog die bullet vibrator. Bij een normale vibrator zit de motor over het algemeen in de top. En dat is nu dan dus anders, want de bullet zit juist in het onderste deel van de dildo. Daardoor voel je op die plek ook meer vibraties en in de top juist wat minder. En ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet vervelend vond. Ik dacht dat het een nadeel zou zijn, maar de vibraties bij mijn schaamlippen vond ik eigenlijk een hele lekkere toevoeging.

Wanneer je je clitoris wil stimuleren, kan je daar de top van de Ylva & Dite Leda voor gebruiken, maar de vibratie daar is niet geweldig. Er wordt natuurlijk veel geabsorbeerd door al het siliconen. Je kan natuurlijk wel makkelijk de bullet los gebruiken. De vibratie van de bullet is best krachtig, wel een beetje buzzy.

Conclusie

De Ylva & Dite Leda is een mooie en vooral heel lekkere dildo. Hij raakt mijn G-spot heel goed en is precies flexibel genoeg. De rvs bullet vibrator vind ik een leuke toevoeging. De vibraties voel je vooral aan de onderkant, waardoor je schaamlippen gestimuleerd worden. De vibraties van de bullet zijn krachtig, maar wel wat buzzy. Al met al ben ik echt wel tevreden met deze Leda dildo en heeft ‘ie me al een hoop orgasmes bezorgd. Dus yay voor Ylva & Dite!

Je kan de Ylva & Dite Leda dildo hier kopen voor 49,95 euro

De Leda met bullet zal binnenkort te koop zijn!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.