Yandere XTC | Onahole review

25-08-2021

Met de Yandere XTC onahole ga ik voor het eerst een toyreview schrijven waar ik van tevoren een trigger warning bij moet geven. Yandere is namelijk een Manga archetype, en na gelang je fetisj een niet zo hele leuke, het is in manga namelijk een geobsedeerde (stalkerige) persoon die een (liefdes, lust of zelfs platonische) relatie wil verdiepen en daarbij soms letterlijk over lijken gaat.

SPECS

  • Materiaal: TPR / TPE
  • Onahole breedte: 11 cm
  • Onahole gewicht: 695 gram
  • Onahole lengte: 15 cm
  • Tunnel lengte: 14 cm
  • Prijs: € 29,90 bij Motsutoys

Yandere

Als je geen manga fan bent, dan ken je het fenomeen misschien niet, of zeker niet de term. Maar de look van een Yandere daarentegen wel. Een meestal (rondborstige) feminiene verschijning in een Sailor Moon outfit (matrozenpakje), die net even iets teveel over heeft voor haar Senpai (mentor) en eigenlijk een soort van (zieke) obsessie heeft met haar mentor en er alles, maar dan ook echt alles aan doet om een relatie te krijgen en hem te houden. Het moet je fetisj maar net zijn, maar aangezien er ook een ware Yandere Simulator bestaat is daar geloof ik wel markt voor.

Yandere XTC

En waar een fetisj is, zeker in Japan, is natuurlijk altijd een seksspeeltje te vinden, en ook dit keer stelt XTC toys daarin niet teleur. Je eigen onahole “in de vorm van” je eigen Yandere.

Zonder pakje dan wel, en ook niet met een obsessieve blik, maar wel een TPE-seksspeeltje met een subtiele textuur en roze schaamlippen.

Wat verder opvalt is dat deze onahole vrij zwaar is met zijn bijna 700 gram, en je dus een stevig stuk (net alsof) vlees in je handen hebt.

Door het ontwerp ontstaat er een soort van vacuüm als je bezig bent met de Yandere XTC, wat je het gevoel moet geven alsof “ze” je niet meer loslaat.

Yandere xtc een bovenaanzicht van de masturbator waarbij de felroze schaamlippen duidelijk zichtbaar zijn

Yandere XTC in de doos

Meer dan niet Japanse seksspeeltjes is ook bij de Yandere XTC de doos een stukje manga art. Natuurlijk voorzien van allerlei Japanse kreten, maar ook van een tekening van een prototype Yandere in pakje, met lang sluik zwart haar, bloedvlekken op haar matrozenpakje en een mes in haar hand. Eigenlijk de “vrouw” van je dromen (als je deze fetisj hebt). In de doos zit in een recyclebaar plasticzakje de Yandere XTC masturbator en verder bijzonder weinig. Japanse eenvoud? Wat zou je er nog meer bij willen hebben? Nou, ja. Je snapt het, je krijgt de onahole, in een gepimpte doos.

Yandere XTC getest.

Ik heb een aantal XTC toys gekregen van de mensen van Motsutoys ter review, en ik koos deze doos niet door het geobsedeerde Yandere ding op de voorkant, maar vooral om het gewicht. Ik vind een beetje gewicht in een onahole namelijk echt wel added bonus en op de een of andere manier helpt het om mijn arm niet teveel te belasten.

Dus na een holewarmer en mijn favo glijmiddel voor onaholes. Was ik al snel aan de slag.

Ik moet zeggen, ik heb dus persoonlijk niets met “roze schaamlippen” en toen ik merkte dat ze een beetje afgaven, al helemaal niet meer, maar dat was duidelijk een “overschot” aan verf, want na een keer vegen was er geen sprake meer van afgeven, een ongelukje uit de fabriek waarschijnlijk.

Door dus met het echte testen.

Ik schoof mijn penis naar binnen en merkte inderdaad al snel dat de stimulatie erg subtiel is, het zuigende effect dat omschreven werd ook, maar daar bleef het wel een beetje bij. Waar ik bij andere Onaholes als de Ondo Nupu 1 en Ondo Nupu 2 vrij enthousiast werd, was dat nu zeker niet helemaal het geval.

De toy was niet te strak, het vacuüm geheel volgens het boekje, maar ik wilde toch iets meer stimulatie dan wat ik nu kreeg. En er in knijpen deed daar niet voor. Duidelijk een toy die misschien iets te subtiel voor mij is, maar wel zijn potentieel liet zien voor mensen die WEL van subtiele stimulatie van hun penis houden.

Omdat ik niet genoeg gestimuleerd werd duurde mij een orgasme ook gewoon echt te lang, en dus ben ik niet klaargekomen van deze Yandere XTC, maar voor mensen met geduld en een (gevoeligere) penis die hier wel van houdt is dit denk ik wel een ideale masturbator, helemaal gezien de prijs.

Yandere xtc closeup van de "vulva" van deze onahole

Schoonmaak

Doordat de Yandere XTC zo zwaar is (en best wel dikke wanden heeft) is binnenstebuiten draaien van deze onahole eigenlijk niet mogelijk. Je zal dus met water en zeep, en de KYO Onahole Shower aan de gang moeten gaan wil je deze masturbator echt goed diep gereinigd krijgen. Niet echt een groot probleem natuurlijk, en ik denk dat zelfs met een stevige douchestraal je al een heel eind komt, de tunnel is namelijk wel lang, maar weer niet “zo” lang.

Daarna moet je hem natuurlijk wel goed drogen met de nodige accessoires.

Conclusie

Zoals je zou kunnen verwachten van XTC toys is de Yandere XTC voor weinig geld een goede masturbator. Als je een ding hebt met Yandere, dan is het misschien zelfs wel een extreem lekkere masturbator voor jou. Voor mij persoonlijk, ik heb niets met Yandere, en ook niet met subtiel, en daarmee dus ook niet zoveel met dit seksspeeltje. Maar dat het een goede masturbator is, dat weet ik wel zeker.

Je koopt de Yandere XTC bij Motsutoys voor € 29,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.