Arrow
Arrow
Slider

De eerste editie van Bobbi Eden’s Loversland was een succes, wij zeggen: op naar de volgende editie! 

Afgelopen 27,28 en 29 Oktober hebben we met zijn alle mogen genieten van de eerste Bobbi Eden’s Loversland. We willen alle bezoekers en standhouders bedanken voor de gezellige sfeer! Achter de schermen zijn we alweer druk aan het werk voor de nieuwe editie, zodra de nieuwe datum bekend is zullen we jullie hiervan natuurlijk direct op de hoogte brengen.
 
Uiteraard is er na een eerste editie altijd ruimte voor verbetering. Binnenkort kun je op deze website een enquete invullen, waarin we om jullie mening vragen. Heb je nu al tips voor ons? Laat het ons weten via peggy@loversland.nl.
 
Like je ons al op Facebook? Mooi dan ben je straks als eerste op de hoogte van alle nieuwstjes rondom de 2de editie van Bobbi Eden’s Loversland.

Deelnemers 2017 editie

Hierboven een greep van de deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de 2de editie van Loversland, uiteraard zal deze lijst in de aanloop naar de beurs snel groeien. Kijk bij standhouders voor het volledige overzicht 

Wil je je ook aanmelden als standhouder van Loversland? Neem dan contact op via info@loversland.nl, we sturen je graag meer informatie toe.