Womanizer Wave

21-07-2023

Masturberen met de douchekop was mijn allereerste manier van masturberen. Ondertussen heb ik natuurlijk enorm veel seksspeeltjes, maar toch blijft de douchekop altijd een speciaal plekje in mijn hart (of clitoris) houden. Dus toen ik hoorde dat Womanizer een douchekop had gemaakt, de Womanizer Wave, kon ik natuurlijk niet wachten om die te proberen.

Specs

Materiaal: ABS
Standjes: 3, die je qua sterkte ook nog kan instellen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 129 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Nee, niet voor mij.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de womanizer wave. De achterkant en de binnenkant van de verpakking van de womanizer wave.

De verpakking van de Womanizer Wave ziet er best wel netjes uit. Hij wijkt niet zoveel af van de normale Womanizer verpakkingen, maar met een foto van een douchekop er op in plaats van een ‘gewoon’ seksspeeltje, ziet het er gelijk dus netjes uit.

Op de verpakking vind je allerlei informatie over de douchekop, die samen met hansgrohe gemaakt is. Hansgrohe is blijkbaar een bekend sanitair merk. Nu ben ik daar echt niet thuis in en ik had er zelf nog niet van gehoord, maar van wat ik begrepen heb, is het wel een bekend en goed merk.

In de verpakking vind je natuurlijk de Womanizer Wave zelf, maar ook een garantieboekje, een boekje met instructies, een kaartje van Womanizer en een filtertje.

Mijn eerste indruk van de Womanizer Wave

De womanizer wave in mijn hand, ik druk het knopje in. Close-up van de womanizer wave.

Het viel me gelijk op dat deze douchekop groot is. Een stuk groter dan de douchekop die wij zelf op de douche hebben. Hij ziet er behoorlijk luxe uit, met allerlei verschillende mogelijkheden en twee knopjes.

Er is één groot knopje om te wisselen tussen de drie standen van de douchekop. Dan is er nog een schuifknopje om de intensiteit van de stralen te regelen.

De Womanizer Wave die ik kreeg is in de kleur chroom, maar hij is er ook in het zwart en het wit. Vooral de zwarte ziet er wel heel luxe uit, vind ik!

De test van de Womanizer Wave

De pleasure whirl straal van de womanizer wave. De pleasure jet straal van de womanizer wave.

De Womanizer Wave is net als een normale douchekop, en je draait ‘m dus op je eigen doucheslang. Dat gaat echt heel makkelijk. Je krijgt er ook een filtertje bij, die had ik in de eerste instantie er niet op gedaan en ik merkte ook geen verschil met toen ik dat later wel had gedaan.

Ik keek heel erg uit naar deze test, want masturberen met een douchekop is iets wat ik nog steeds best wel prettig vind. Onze huidige douchekop is hier niet heel erg geschikt voor, dus ik keek uit naar een douchekop die hier speciaal voor gemaakt is.

In de eerste instantie gaat de Womanizer Wave op het normale douchestandje. Het viel me gelijk op dat de waterdruk een stuk minder is dan bij mijn eigen douchekop. Toch voelde het wel lekker, want deze douchekop is vrij groot en er komen dus ook heel veel straaltjes uit. Maar ik vroeg me wel af hoe lang het zou duren als ik hiermee bijvoorbeeld conditioner uit mijn haar zou spoelen. Maar goed, ik had deze douchekop niet om mijn haar mee te wassen, maar om mee te masturberen. Al zou het wel onhandig zijn om steeds van douchekop te moeten wisselen.

Ik drukte op het knopje om de andere twee standjes te bekijken. Er is een Pleasure Whirl en een Pleasure Jet standje. De Pleasure Whirl zijn drie stralen die als een soort spiraal om elkaar heen draaien. Het lijkt alsof het water er pulserend uitkomt, en zo klinkt het ook. Op de productfoto’s zien die stralen er heel strak uit, maar zo kwamen ze niet uit mijn douchekop. Daar was ik een klein beetje teleurgesteld over, maar hee, het gaat om het gevoel. Dus ik had nog steeds hoop.

Die hoop vervloog snel dat ik de straal op mijn clitoris probeerde te richten. Want dat bleek moeilijker dan gedacht. De stralen zijn behoorlijk wiebelig en ik kreeg het niet voor elkaar om dat gewoon lekker steady op mijn clitoris te krijgen. De stralen zijn ook best wel een stukje uit elkaar, dus eigenlijk was me sowieso niet helemaal meer duidelijk hoe dit bedoeld was. Verder was de waterdruk hier ook gewoon nog steeds een tegenvaller. Ik had het schuifje zo staan dat ‘ie op z’n hardst stond, maar alsnog deed dit het echt niet voor mij.

Door naar de Pleasure Jet. Gewoon één goede straal op mijn clitoris, dat is toch ook het beste. Ik drukte weer op het knopje en daar kwam de Jet. De straal was een stuk groter, of breder dan ik had verwacht. Het zijn allemaal kleine straaltjes, maar wel vrij dicht bij elkaar. Maar toch geven ze niet echt het idee van één grote straal. De straal loopt ook best wijd uit hoe verder weg van de douchekop de straal komt.

Ik keek het meest uit naar dit standje, maar ook deze Pleasure Jet gaf mij maar weinig pleasure. Het lijkt alsof de straaltjes aan de buitenkant van de cirkel krachtiger zijn dan die aan de binnenkant. Hierdoor voelt het de hele tijd alsof mijn clitoris zelf niet genoeg gestimuleerd wordt. Ook is deze straal lang niet zo krachtig als ik zou willen. Als ik de douchekop iets verder weg hou, soms voelt dat dan lekkerder, wordt de straal ook groter/wijder en voelt het juist nog minder indrukwekkend.

De Womanizer Wave is waterbesparend en gebruikt 60% minder water dan de gemiddelde douchekop. Nu is mijn normale douchekop ook waterbesparend (al heb ik geen idee hoeveel procent minder water die gebruikt), maar die heeft écht veel meer power.

Ik ben best wel teleurgesteld in deze Womanizer Wave. Ik had hier echt heel erg naar uitgekeken, maar ik vind eigenlijk niks fijn aan deze douchekop. Ik vind ‘m ook behoorlijk groot wat voor het masturberen niet per se handig is. De stralen zijn echt niet krachtig genoeg. Maar ook hoe de stralen uit de douchekop komen, lijkt mij gewoon niet ideaal om mee te masturberen. Ik vind het zo jammer!

Relletje in sextoyland

Je ziet, vrij subtiel, het womanizer logo op de bovenkant van de douchekop. De womanizer wave van de zijkant gezien.

De dag dat de Womanizer Wave werd aangekondigd, was er tegelijkertijd een campagne van het sextoymerk Love. Not War. Die campagne heette: break up with your shower head. In deze campagne vertellen ze over de waterverspilling door het masturberen met je douchekop. Waterverspilling is natuurlijk niet goed, dus daarom willen zij dat je het uitmaakt met je douchekop en gaat voor een duurzame sextoy. Van hun eigen merk, natuurlijk. Eerder schreef ik al eens over de Love. Not War. Liebe, wat ook wel echt een fijne toy is.

Dat deze twee campagnes precies op dezelfde dag gelanceerd werden, zorgde natuurlijk voor een kleine rel. In dit artikel vertelt iemand van Love. Not War. over hoe dit schijnbaar gebeurd is.

Conclusie

De Womanizer Wave is zeker niet wat ik verwacht of gehoopt had. Ik heb met andere douchekoppen, die niet bedoeld waren voor masturbatie, véél beter en lekkerder gemasturbeerd dan met deze Wave. De stralen hebben niet genoeg kracht en zijn voor mij ook niet zo lekker geplaatst. De normale douchestand (powder rain) vind ik wel lekker voelen, maar mijn haar uitspoelen duurt inderdaad zeker langer dan met mijn normale douchekop. Hier zit dus gewoon onze oude douchekop weer aan de doucheslang.

Je kan de Womanizer Wave hier bestellen bij Easytoys voor 129 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.