Womanizer Starlet 3

26-08-2022

De Womanizer Starlet 1 was echt één van de schattigste sextoys ooit. Maar na een tijdje kwam dan toch de Womanizer Starlet 2 uit, met wel echt een aantal goede verbeteringen, maar toch wat minder schattig. En nu is er ook de Womanizer Starlet 3. Nóg beter dan de Starlet 2? Daar was ik natuurlijk benieuwd naar. Ik kreeg ‘m van WOWTech.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 6 standjes
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 69,99 euro, hier te koop bij Easytoys of hier bij bol.com 
Is ’t wat? Natuurlijk!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de womanizer starlet 3 De achterkant van de verpakking van de womanizer starlet 3

Ik schreef het ook al in mijn review over de Womanizer Starlet 2: de verpakking van de Starlet 1 was écht heel leuk. Een doorzichtige box, het was zo super cute allemaal! Maar de Starlet 2 zat in een toch wat saaier kartonnen doosje.

Bij de Starlet 3 is de verpakking nóg een stukje saaier geworden. Het design is echt eenvoudig. Het is wél een heel stuk beter dan al die witte verpakkingen met alleen een foto van de toy er op, deze verpakking heeft tenminste wat kleur, maar het is niet heel stylish of origineel.

Je schuift de verpakking open alsof je een laatje opentrekt. In de verpakking vind je dan de Womanizer Starlet 3 zelf, het USB-oplaadkabeltje (in een wit vloeipapiertje gewikkeld, geen idee waarom dit is), een I masturbate kaartje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Womanizer Starlet 3

De womanizer starlet 3 naast een lipstick Womanizer starlet 3

De Womanizer Starlet 3 ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de Womanizer Starlet 2. Het enige verschil wat ik kan ontdekken is als je het tuutje verwijderd, dat je bij de 3 aan één kant ‘UK CA’ ziet staan, dat heeft de 2 niet.

De Womanizer Starlet 3 is een kleine luchtdrukstimulator. Dat wil zeggen dat hij de clitoris stimuleert doormiddel van luchtdrukverschil. Het tuutje plaats je om de clitoris heen, je clitoris zelf wordt dus niet eens aangeraakt. Het is een heel apart gevoel, ik moest er de eerste keer wel even aan wennen, maar inmiddels ben ik al jaren fan van deze vorm van stimulatie.

De Starlet 3 heeft twee knopjes, een plus- en een minknopje. Als je het plusknopje lang indrukt, gaat ‘ie aan, en als je het minknopje lang indrukt, gaat ‘ie weer uit. En verder kan je natuurlijk de knopjes gebruiken om ‘m harder en zachter te zetten.

Je kan het tuutje er af halen, maar je krijgt er geen extra tuutjes van ander formaat bij.

De test van de Womanizer Starlet 3

De womanizer starlet 1 (paars), de womanizer starlet 2 (blauw) en de womanizer starlet 3 (grijs) De womanizer starlet 2 en 3 in mijn hand, zonder tuutje. Je ziet op de starlet 3 de letters uk ca staan.

De Womanizer Starlet 2 beviel me al prima, dus ik verwachtte eigenlijk hetzelfde van de Starlet 3. De Starlet 3 geeft een diepe stimulatie. Ook met luchtdruk heb je dat het per luchtdruktoy toch weer anders voelt. Net zoals je bij vibrators diepe en buzzy vibraties hebt (en alles wat daar tussen ligt), is dat bij luchtdruktoys ook. Ik ben er eigenlijk nog steeds niet achter hoe dit bij luchtdrukstimulatie precies werkt. Maar in elk geval, de Starlet 3 geeft dus zo’n diepe stimulatie en dat vind ik echt heel fijn voelen.

Hij heeft zes standjes, hij gaat ook wel wat harder dan de Starlet 2. Het is niet de luchtdruktoy die het hardste gaat (als je daar naar op zoek bent, check deze review over de Lora DiCarlo Baci), dat zou ik ook niet verwachten van zo’n kleine luchtdruktoy, maar hij voelt wel echt heel lekker.

De knopjes zitten op een goede plek en zijn ook makkelijk te voelen als je ze niet ziet. Ik vind het tuutje van de Starlet ook erg prettig. En fijn dat je ‘m er ook af kan halen, want dat vind ik qua schoonmaken toch altijd wel fijner.

De Starlet is nog steeds de goedkoopste Womanizer, hij kost 69 euro. Daarna volgt de Womanizer Liberty, die met dat kapje zodat je ‘m makkelijk mee kan nemen, voor 99 euro. En dan heb je de Womanizer Classic voor 129 euro en dan natuurlijk de Premium voor 189 euro.

Op zich vind ik de Starlet nog steeds wel een wat vreemde keuze in het assortiment, aangezien de Liberty net wat kleiner is en speciaal dat kapje heeft zodat je ‘m makkelijk mee kan nemen. Ik begrijp niet heel goed wat de Starlet dan nog toevoegt, behalve dat ‘ie goedkoper is.

Conclusie

De Womanizer Starlet 3 is een hele fijne luchtdrukstimulator. Hij doet het net zo goed als de Starlet 2, en heeft nog twee extra standjes, wat altijd fijn is. De luchtdrukstimulatie voelt fijn en diep en hij is makkelijk te bedienen.

Je kan de Womanizer Starlet hier kopen bij Easytoys of hier bij bol.com 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.