Womanizer Starlet 2

23-08-2019

Sekstoy review door Tess: Womanizer Starlet 2

Ja, het is weer zo ver, er is weer een nieuwe Womanizer. De Womanizer Starlet 2. Er was namelijk al een Womanizer Starlet, een hele kleine schattige, maar die wordt dus vervangen door deze nieuwe Starlet. Ik kreeg โ€˜m van Womanizer.

Alle Womanizers stimuleren je clitoris door middel van luchtdruk. Heel anders dan een normale vibrator dus. Wil je weten hoe dat precies zit? Check mijn vlog over luchtdruk toys dan eerst even.

De verpakking van de nieuwe Womanizer Starlet

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

Wanneer er een nieuwe versie van een toy uitkomt, ga ik het natuurlijk toch vergelijken met de vorige versie. Dat doe ik met deze Womanizer Starlet dus ook. Om te beginnen de verpakking. De verpakking van de oude Starlet was echt zo tof. Een soort doorzichtig plastic kistje, het zag er zo leuk uit en het was zo origineel. De laatste tijd heeft Womanizer elke keer ook echt hele mooie verpakkingen, maar de verpakking van de nieuwe Starlet valt dan een beetje tegen. In vergelijking met de andere Womanizer verpakkingen dan. Want in vergelijking met de verpakking van een andere, willekeurige sextoy, is dit wel een hele mooie verpakking. Wat ik wel jammer vind is dat de doos niet meer dicht kan als je eenmaal het zegel hebt verbroken, en teksten als โ€˜life changingโ€™ hoeft van mij ook niet per se. Ik hou echt heel veel van Womanizer en het heeft de sextoy business ook zeker wel verandert. Maar om te zeggen dat zoโ€™n sekstoy, of specifiek de Womanizer Starlet 2, je leven verandert, vind ik wel een beetje over the top hoor.

In de verpakking vind je natuurlijk de Womanizer Starlet zelf, een USB oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing.

De looks van de Womanizer Starlet

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

Zoals ik al zei, vond ik de eerdere versie van de Starlet echt heel cute. Net een speelgoed Womanizer, zo klein! Ik vond het helemaal leuk. De nieuwe uitvoering is een slagje groter. Je hebt natuurlijk ook nog de Womanizer Liberty, die met dat dekseltje zodat je โ€˜m discreet mee kan nemen, maar de nieuwe Starlet is zelfs wat langer dan de Womanizer Liberty. De kleine Starlet paste super makkelijk in mijn (kleine) tasje als ik naar een feestje ging. De Womanizer Starlet 2 past net weer wat minder makkelijk. Ik moet een groter tasje denk ik.

Verschillen met de Womanizer Starlet 1

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

Wat verder ook anders is aan de nieuwe Womanizer Starlet 2, en dat vind ik heel goed nieuws, hij heeft niet รฉรฉn, maar twee knopjes! Yay! Een plus en een min knopje. En dat is wel essentieel bij luchtdruk toys, vind ik. Het overkomt mij vaak dat ik denk dat ik een standje harder wil, maar er dan al heel snel achter kom dat dat toch too much is. Dan wil ik gewoon met รฉรฉn druk op een knop terug naar een vorig standje. Deze luchtdruktoy heeft net als zโ€™n voorganger vier standjes, maar hij is wel waterproof. Dus dat is ook een mooie, nieuwe toevoeging.

Heftige standjes

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

Mijn grootste probleem met de Womanizer Starlet 1 was de heftigheid. Standje รฉรฉn was al echt super heftig. En van daar uit werd het natuurlijk alleen nog maar heftiger. Mijn clitoris kan wel wat hebben, maar ik vond dit vaak toch ook wel too much. Gelukkig heeft Womanizer daar naar geluisterd, want de Womanizer Starlet 2 begint duidelijk zachter. Niet zo zacht als andere Womanizers met meer dan vier standjes, maar dit is voor mij in elk geval een stuk beter te doen. Als je van jezelf weet dat je een hele gevoelige clitoris hebt, dan denk ik dat dit misschien alsnog wat te heftig voor je zal zijn. Dan kan je beter een Womanizer met meer standjes kiezen.

Verder voelt deze Womanizer niet veel anders dan de Womanizer Liberty. Erg lekker dus. De knopjes zitten op een goede plek en zijn duidelijk te voelen, ook als je ze niet ziet. Omdat dit model iets groter is, kan je โ€˜m ook iets makkelijker vasthouden dan de Starlet 1. De knopjes zijn makkelijker bereikbaar dan die van de Womanizer Liberty. Maar de Liberty heeft wel zes standjes.

De goedkoopste Womanizer

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

De Womanizer Starlet 2 is de goedkoopste Womanizer, je koopt โ€˜m voor 69 euro. Daarna komt de Womanizer Liberty, voor 99 euro en dan de Womanizer Classic voor 129 euro. Qua looks kan je ook wel zien dat dit een goedkoper model is. Het ziet er eenvoudig uit. Ik vond het bij de eerste Starlet heel leuk dat het tuutje dezelfde kleur als de toy had, maar dat is bij deze tweede versie dus niet meer het geval.

Korte batterijduur

Womanizer starlet 2 Womanizer starlet 2

Wat me ook opviel, is dat de batterij niet zo lang meegaat. Je moet โ€˜m 30 minuten opladen en dan kan je er ook 30 minuten mee spelen. Je moet โ€˜m regelmatig opladen dus. Dit was met de eerdere Starlet ook zo. De Womanizer Liberty werkt na opladen twee uur en de Womanizer Premium wel vier uur. Ik was dus een beetje verwend misschien, maar ik vond het wel een nadeel.

Conclusie

Qua functionaliteit is de Womanizer Starlet 2 zeker wel een verbetering ten opzichte van de Starlet 1. Hij ligt lekkerder in de hand, hij heeft ook zachtere standjes, hij heeft twee knopjes, hij is waterproof. Maar qua looks vind ik โ€˜m er, zowel qua toy als verpakking, wel op achteruit gegaan. Maar nou ja, als โ€˜ie tussen je benen zit, kijk je er nou ook niet echt naar natuurlijk. En voor 69 euro heb je dan dus wel een Womanizer die echt wel meer bruikbaar is voor de gemiddelde clitoris dan de oude Starlet.

Je kan de Womanizer Starlet 2 hier bestellen bij Easytoys voor 69 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lovehoney x Womanizer Pro40 | Tess Tesst - […] Womanizer Starlet 2 heeft vier standen en is erg klein. De Womanizer Liberty heeft, net als de Pro 40,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.