Womanizer

01-12-2016

Womanizer w100

Eigenlijk gelijk al toen ik voor het eerst over dit speeltje las, dacht ik: die MOET ik hebben! Ik hou echt heel erg van sextoys, en als er dan zoiets nieuws op de markt komt, waar je dan ook nog eens zoveel positieve reviews over leest, dan word ik wel gelijk hรฉรฉl hebberig hoor!

Een nieuwe toy die niet vibreert, die niet je clitoris aanraakt, maar wel zorgt voor een gegarandeerd en geweldig orgasme. De Womanizer zuigt zachtjes je clitoris naar binnen, en door pulserende luchtdruk golven (ohh, ik voel het nu gewoon weer, nu ik dit typ! ๐Ÿ˜€ ) word je clitoris gestimuleerd.

Maar de Womanizer is natuurlijk niet goedkoop, dus ik moest ook gewoon nog even geduld hebben (ge-wat? Wat is dat voor woord??) en sparen. En toen eindelijk was dan het moment daar. Mijn lang verwachte Womanizer eindelijk in mijn bezit!

Ik kon natuurlijk niet wachten om hem uit te proberen. Eerst nog even opladen, want hij was wel een heel klein beetje opgeladen, maar ik wou hem natuurlijk op volle kracht uitproberen. Want ik hou van volle kracht bij toys ๐Ÿ˜‰ Maar natuurlijk zette ik hem wel gelijk even aan, even kijken wat ie doet. Een rood lampje ging branden en ik hoorde een zacht gebrom. Eh, oke… dacht ik. Ik stak mijn vinger in de opening en verwachtte dat ik gezuig aan mijn vinger zou voelen. Maar niet dus. Ik voelde de lichte trilling van het motortje, en verder eigenlijk vrij weinig. Ok, misschien moest ik het op het puntje van mijn neus proberen. Zijn toch altijd nog mensen die zeggen dat je een vieb op het puntje van je neus moet uittesten (waar ik het overigens ZO niet mee eens ben ๐Ÿ˜› Ik bedoel, welke vibratie voelt er nou lekker op je neus?!), maar goed, misschien moest je specifiek dit ding wรฉl op je neus testen. Dus, zat ik daar. Met de Womanizer op mijn neus. En nog steeds niks.

Ik voelde een lichte wanhoop opkomen en zette het ding op mijn tong. Die is ook nat toch, misschien werkt het beter in een natte omgeving ๐Ÿ˜› Maar mooi niet dus. Een lichte trilling, meer niet. Het leek een beetje op zoโ€™n ouderwetsche pocketrocket met het allerlaatste beetje batterij net voor hij stopt met werken. Ik begon me een beetje zorgen te maken, dit was toch niet wat ik verwacht had. Zou het wel net zo lekker zijn als ik had verwacht? Of zou dit een enorme anti-climax worden?

Toch eerst maar even opladen dan. toen eindelijk het batterij indicator lampje niet meer knipperde ten teken van de vol opgeladen batterij, was het moment dan eindelijk daar. Ik voelde me wel een beetje zenuwachtig, want het zou echt wel een teleurstelling zijn als mijn zo lang gewenste Womanizer op mijn clit net zo zou voelen als op mijn vinger.En neus. En tong.

Dus, ik ging er even goed voor liggen, en dan moet je met die opening wel even precies het goede plekje vinden, want hij moet wel precies je clitoris naar binnen zuigen en niet een plekje net ernaast ofzo. Als de opening eenmaal goed zit, dan wordt het brommen ook wat zachter. Vol verwachting concentreerde ik me op het gevoel. Ja, wat voelde ik nou eigenlijk? Niet zoveel. Ik haalde hem er even af, misschien zat ik toch net ernaast ofzo. Nog een keer even goed kijken en, nou ja, het kon niet echt missen ook, de opening nogmaals goed over mijn clit geplaatst. En ik verwachtte dus een gevoel zoals wanneer iemand je beft en dan ineens je clit naar binnen zuigt. Ik hou zelf niet zo van dat gevoel eigenlijk hoor, vind het meestal wat too much, maar nou ja, als het ding dan je clitoris naar binnen moet zuigen, dan is dat een beetje wat ik in mijn hoofd erbij bedacht had. En dat voelde ik dus niet.

Nu wist ik wel zeker dat hij goed zat, dus ik besloot gewoon even af te wachten wat er zou gebeuren. Ik drukte nog even de grote diamanten knop in, om hem een standje hoger te zetten. Ik ben tenslotte de Fairy gewend ๐Ÿ˜‰ Na al die reviews die ik had gelezen over mind-blowing ervaringen en orgasmes binnen 1 minuut, begon ik nu toch wel een beetje te twijfelen aan mijn clit. Wat was er mis met mijn clit dat ik hier nu nog niet lag klaar te komen? En eigenlijk net op dat moment begon ik toch wat raars te ervaren. Mijn clit werd ineens veel gevoeliger. Lichamelijk merkte ik alles van de clitorale stimulatie, maar ik voelde de stimulatie zelf bijna niet. Het is gewoon echt zo lastig uit te leggen. Het was er, maar het was er toch niet.

Ik zette hem op het derde standje, en zapte vrij snel door naar de vierde. Ik voelde inderdaad een soort pulsaties in/tegen mijn clit. Het was gewoon zo bizar. Je voelt echt dat niks of niemand je aanraakt, maar je ervaart toch wel echt de stimulatie. Ik had echt een enorm WTF gevoel, omdat ik ook gewoon echt niet snapt hoe dit werkt. En ik wil van dit soort dingen toch gewoon echt weten hoe het werkt. Het gevoel werd steeds sterker, en het WTF gevoel maakte plaats voor een โ€˜who cares, dit is zooooo lekkerโ€™ gevoel.

Het bouwde langzaam maar zeker op en het gevoel was echt super intens, maar tegelijkertijd ook heel relaxed. Je hoeft dat ding ook alleen maar stil vast te houden, je hoeft niks te bewegen of wat harder te drukken of wat dan ook, je houdt het op zijn plaats en geniet. En geniet steeds meer.

En toen kwam het orgasme. En man, dat was ook alweer zo bizar. Het was echt een ander orgasme dan normaal. Waar je bij bijvoorbeeld de Fairy zoโ€™n WRAAHHH!-orgasme krijgt als je hem op zijn (bijna) hardst zet, geeft dit een Ahhh-mmmmmm-orgasme. En het leukste: dat orgasme duurt echt langgg! Het komt in een golf-beweging, en het golft maar door. Toen ik dacht dat het klaar was, golfde het gewoon ineens toch nog door. Wow!

Dus, voor een goed test resultaat, en in het belang van de wetenschap en alles ๐Ÿ˜‰ , moest ik natuurlijk wel even nog een keer klaarkomen, om te kijken of een 2e (en evt. 3e en 4e :P) orgasme รณรณk zo lekker en zo lang was. Mijn clit was nog heel gevoelig, maar niet op zoโ€™n manier dat je denkt van โ€˜argh ik moet nu echt even een half uur pauzeโ€™ maar op zoโ€™n โ€˜meeerrrr! meerrr!โ€™ manier ๐Ÿ˜‰ Dus tijd voor de 2e ronde. En nu ik wat meer wist wat ik kon verwachten, kon ik ook nog meer genieten van het gevoel van de Womanizer. Ik vind het echt jammer dat ik niet goed kan uitleggen wat je nou precies voelt. Het is gewoon met niks te vergelijken. Het is in elk geval echt heerlijk en super bijzonder. Het is zacht maar intens en vooral echt heel opwindend. En het lange, golvende orgasme is echt super.

Het is wel een toy die verslavend werkt. Juist omdat je niet zoโ€™n overgestimuleerd gevoel krijgt, wil je gewoon elke keer nog een keer. Tenminste, ik wel ๐Ÿ˜‰

Dit is echt wel de meest aparte sextoy die ik ooit gebruikt hebt, en ik heb er echt vรฉรฉl gebruikt. Ik vind het nog steeds super vaag dat je dus niet op een ander lichaamsdeel kan voelen wat hij precies doet, en als je hem op je clit zet, dat werkt het ineens. Dat is toch raar. Maar, ik laat het โ€˜hoe kan dit?โ€™ lekker achter me, en ben vooral blij dat iemand op dit briljante idee gekomen is.

De Womanizer heb je in vier verschillende kleuren met printjes (roze, zwart, blauw en paars) en er is ook nog een extra limited edition in het donkerrroze met bloemen. Hij zit in een handige, harde opberg etui, waar ook de usb-later inzit, en een extra silcionen tuutje (dat stukje wat je op je clit moet zetten).

De originele Womanizer is nu niet meer te koop. Wel zijn er gelukkig wel de (nog betere) Womanizer Pro en Pro40, die kan je hierย kopen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Ik moest echt lachen om je beschrijving van je allereerste encounter, want zo ging de mijne ook ongeveer. Ik voel niets… ik voel niet echt wat… hmm, dit is toch wel lekker maar ik denk niet dat ik hier nou van ga klaarkomen… wacht waarom willen mijn heupen omhoog?! Wat… holy shit! En toen bleef ik tegen het plafond aan geplakt zitten tot ik de grote knop vond en het niveau weer terug naar 1 ging ๐Ÿ˜€

  Antwoord
  • Oh wat leuk om te horen dat jij een soortgelijke ervaring had! Het is ook echt zo bijzonder en zo anders dan alle andere toys ๐Ÿ˜€

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tess tesst: De Womanizer Pro – Tess tesst - […] (Ken je de Womanizer nog niet? Lees dan eerst de review van de originele Womanizer) […]
 2. Sextoy review en vlog by Tess: de Womanizer 2GO | Tess Tesst - […] Maar dan ook echt. Mijn Womanizer Pro500 is echt mijn all-time favorite sextoy. Ik had eerst de eerste versie…
 3. Sextoy review by Tess: Womanizer Plus Size | Tess Tesst - […] heb al meerdere Womanizers uitgetest, de originele, de Pro 500 en de Womanizer 2Go. Deze keer kreeg ik van…
 4. Sextoy review by Tess: Womanizer Starlet | Tess Tesst - […] mijn vaste lezers wel weten, ben ik echt een groot fan van Womanizer. De eerste keer dat ik een…
 5. Sextoy review by Tess: Womanizer InsideOut | Tess Tesst - […] Womanizer en toys met luchtdrukstimulatie nog helemaal niet kent, kan je het beste eerst even mijn allereerste Womanizer review…
 6. Sextoy review by Tess: EZlove Subliem | Tess Tesst - […] je nog helemaal niet bekend bent met hoe een luchtdruk sextoy werkt, is het handig om eerst even mijn…
 7. Sextoy review by Tess: Womanizer Premium | Tess Tesst - […] wat de Womanizer is: het is een seksspeeltje dat niet vibreert, maar werkt met luchtdruk. In mijn eerste review…
 8. Seks toy review door Tess: Womanizer Duo | Tess Tesst - […] Als je niet bekend bent met sextoys die de clitoris door middel van luchtdruk stimuleren, lees dan eerst even…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.