Womanizer Premium Eco

07-05-2021

Heb jij wel eens nagedacht over hoe eco-friendly jouw seksspeeltjes zijn? Womanizer duidelijk wel, want er is nu de Womanizer Premium Eco. Een duurzame luchtdrukstimulator gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Ik kreeg ‘m opgestuurd van WOWTech, het bedrijf achter Womanizer.

Specs

Materiaal: PLA-composiet (biolene) en siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja en de batterij is ook vervangbaar
Standjes: 12 standjes
Waterproof: Alleen spatwaterdicht
Verkoopprijs: 189 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Oh, zeker wel!

De verpakking en de inhoud

De womanizer premium eco ligt naast de verpakking. De sleeve zit om de doos. De achterkant van de verpakking van de womanizer premium eco

Met deze Womanizer Premium Eco wijkt Womanizer helemaal af van zijn normale verpakkingen. Logisch ook wel, natuurlijk, want de verpakking zal ook wel eco-friendly zijn. Onderop de doos staat ‘this packaging takes care of our forests’ en dat je meer informatie daarover kan vinden op de Womanizer website. Ik heb gekeken, maar ik kan die info niet vinden. Maar ik durf er wel op te vertrouwen dat ook over de verpakking nagedacht is. Ook natuurlijk wat betreft looks, want het ziet er toch ook gewoon weer heel mooi en groen uit.

Om de bruine doos zit een sleeve, met mooi design, en op de achterkant vind je informatie over de toy. Op de bruine doos zie je subtiel het Womanizer logo. De binnenkant van de klep van de doos is groen met wat bloemetjes en de tekst ‘Say “Hello” tot he new sustainable you!’. Helemaal leuk. Dan zie je in de doos de Womanizer Premium Eco liggen, of nou ja, hij zit in een super leuk zakje met daarop de tekst ‘Go. Love yourself’. Natuurlijk is het zakje van organic cotton. In het zijvakje van de doos, waar ook nog wat korte instructies over het gebruik staan, vind je het oplaadkabeltje, een extra tuutje in een ander maatje, de gebruiksaanwijzing en een boekje met veiligheidsinstructies.

De looks van de Womanizer Premium Eco

De doos van de womanizer premium eco ligt open, zodat je de binnenkant ook kan zien. De inhoud van de verpakking. Je ziet de womanizer premium eco, het bewaarzakje, het oplaadkabeltje, het extra tuutje en het zakje waar dat in zat, en de twee boekjes.

Het ziet er allemaal super tof uit en er is echt gelet op de details. Ik hou daarvan. Je betaalt ook genoeg voor deze toy, dus dan mag je ook wel een bepaalde mate van luxe verwachten. Voor mij zit zo’n gevoel van luxe zeker wel in dit soort details. Alles ziet er leuk uit. Mooi bewaarzakje, het zakje waar het extra tuutje in zit is leuk geïllustreerd, zelfs het oplaadkabeltje ziet er tof uit. Alleen al het unboxen is een feestje.

De Womanizer Premium Eco zelf is lichtroze met witte details. Ik vind het een leuk kleurtje, al is roze natuurlijk ondertussen wel een béétje afgezaagd voor een seksspeeltje. Toch vind ik ‘m mooi. Het materiaal voelt ook echt anders. De normale Womanizer Premium is van siliconen gemaakt, dus dat voelt sowieso heel anders. Dit materiaal voelt een beetje als plastic, maar toch niet helemaal. Ik vind het wel fijn aanvoelen in mijn hand in elk geval.

Eco-friendly, duurzaam en vegan

De womanizer premium eco naast een lipstick. Hij is duidelijk wat langer en veel breder dan de lipstick. De voorkant van de womanizer premium eco, waar je het punt ziet waar je 'm kan open maken.

Wat maakt deze Womanizer Premium Eco nou zo eco-friendly? Allereerst het materiaal waar ‘ie van gemaakt is. Biolene. Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar na wat Googelen kwam ik er achter dat dit een materiaal is wat voornamelijk gemaakt is van maiszetmeel. Het materiaal is biologisch afbreekbaar. Maar het is niet zo dat het zomaar smelt of vergaat. Gelukkig maar. Daar zijn echt speciale manieren voor nodig, maar dan laat het dus ook verder geen giftige stoffen achter.

Deze hele sextoy is te recyclen. Hij is, in tegenstelling tot eigenlijk elke andere oplaadbare toy die ik ken, open te maken. Je kan ‘m dan uit elkaar halen en de onderdelen los van elkaar reclyclen. Ook is het mogelijk de batterij te vervangen als die niet meer goed (genoeg) werkt.

Het oplaadkabeltje van de Womanizer Premium Eco is extra kort. Hierdoor is er minder stroom nodig om ‘m op te laden en er is minder materiaal nodig om ‘m te maken, wat ook weer beter is voor het milieu.

Oh, en wat ook nog een leuk feitje is: voor elke verkochte Womanizer Premium Eco plant Womanizer één boom!

De Womanizer Premium Eco is ook nog vegan. Ik was daar even van in de war, want ik was eigenlijk in de veronderstelling dat alle sextoys vegan zouden zijn. Blijkt dus niet zo te zijn. Sommige sextoys maken gebruik van medical grade silicone en nu is het schijnbaar zo dat siliconen, voor het medical grade genoemd mag worden, getest moet worden. Op dieren. Niet bij elke siliconen sextoy staat aangegeven wat voor siliconen het is, maar vaak staat het wel vermeld. Ik ga vanaf nu bij mijn reviews het er ook zeker bij vermelden, als ik weet wat voor soort siliconen het is.

De Womanizer Premium Eco in vergelijking met de Womanizer Premium

De womanizer premium eco ligt naast de womanizer premium. Afgezien van de kleur, de premium is donkerblauw, zie je weinig verschil. Je ziet hun zijkanten. De womanizer premium eco naast de womanizer premium. Je ziet nu de bovenkanten.

Eerder schreef ik natuurlijk al een review over de Womanizer Premium en ik was benieuwd of deze Womanizer Premium Eco net zo lekker zou voelen. Want de normale Premium is nog altijd één van mijn favoriete toys.

Als je wil, kan je een beetje waterbasis glijmiddel bij deze sextoy gebruiken, maar zelf doe ik dat eigenlijk nooit.

De Womanizer Premium Eco heeft twee knopjes. Een plus- en een minknopje. Door lang op het plus knopje te drukken zet je ‘m aan en door lang op ’t minknopje te drukken, gaat ‘ie weer uit. De normale Premium heeft een apart powerknopje. Wanneer je de Eco aanzet, merk je trouwens nog niks. Want deze Womanizer Premium Eco heeft ook de Smart Silence techniek. Hij gaat dus pas echt aan wanneer het tuutje contact maakt met je huid. Super handig!

De normale Womanizer Premium heeft ook nog een auto-pilot knopje. Ik moet zeggen dat dat een functie is die ik nooit begrepen heb, dus het feit dat de Womanizer Premium Eco dat niet heeft, vind ik prima.

Hoe voelt de Womanizer Premium Eco?

Close-up van de knopjes van de womanizer premium eco De twee tuutjes van de womanizer premium eco

Verder lijkt de Womanizer Premium Eco best wel hetzelfde als de Womanizer Premium. Qua looks, maar ook qua feel. De luchtdrukstimulatie van de Premium Eco is ook echt awesome. Ik hou heel erg van deze stimulatie. Het is een fijne, diepe, lage, luchtdrukstimulatie. Het is een beetje moeilijk om te omschrijven, maar ik vergelijk het meestal met vibrators. Sommigen geven buzzy trillingen, die heel licht voelen, en anderen geven rumbly, of diepe trillingen. Dat geluid klinkt ook lager. Zo vind ik ook bij luchtdrukstimulators dat de een wat meer buzzy of licht voelt en de ander juist wat dieper. En de Premium, zowel de normale als de Eco versie, voelen lekker diep.

Orgasmes met de Womanizer Premium Eco

De womanizer premium eco in mijn hand. Het bewaarzakje, het zakje waar het tuutje in zit en het oplaadkabeltje van de womanizer premium eco

Ik kan zeggen dat ik met de Womanizer Premium Eco vele eco-friendly orgasmes heb gehad. Luchtdrukstimulatie is echt mijn go-to masturbatie-ding. Vooral omdat het zo makkelijk is en ik ben een luie masturbeerder ben.

De Womanizer Eco ligt heel fijn in de hand. Ik vind zelf het plattere tuutje nóg lekkerder voelen dat het langere tuutje. Maar wanneer ik het tuutje om mijn clitoris heb geplaatst, hoef ik alleen nog eventueel de toy wat harder te zetten, maar verder is het gewoon liggen en genieten van het gevoel.

Het is natuurlijk voor iedereen anders hoe luchtdrukstimulatie voelt, maar voor mij wordt het (meestal) heel rustig opgebouwd naar mijn orgasme. Ik vind het fijn om te beginnen op een wat zachter standje en dan door te klikken naar wat hardere standjes. Ik zet ‘m nooit op z’n hardst, want dat vind ik vaak wat too much, maar ook vind ik op de twee hardste standjes dat het juist iets meer buzzy gaat voelen.

De orgasmes voelen heel intens en bevredigend. I love it! De Womanizer Eco voelt nauwelijks anders dan de Premium. Het is best wel moeilijk om te vergelijken. Je had me moeten zien liggen in bed. Beide Womanizers binnen handbereik. En maar afwisselen. Op hetzelfde standje. Met hetzelfde tuutje. En dan moet je even bepalen of het hetzelfde voelt. Of toch net anders. Ik moet zeggen dat ik van tevoren dacht: dat doe ik even! Maar in de praktijk bleek het best wel lastig. Ik kon in elk geval niet een duidelijk verschil opmerken. Al had ik wel even het idee dat de Premium Eco misschien nét iets intenser is. Maar dat durf ik niet met zekerheid te concluderen. Wat ik wél met zekerheid durf te stellen, is dat de Womanizer Premium Eco echt héél lekker voelt en precies doet wat je mag verwachten van een luchtdruktoy.

Conclusie

Womanizer is lekker bezig! Ik denk dat het super goed is dat ze zo’n duurzame sextoy hebben gemaakt. Ik denk dat dit de toekomst is en Womanizer loopt weer lekker vooraan. De Womanizer Premium Eco doet in niets onder voor de Womanizer Premium. Hij is echt net zo lekker en het ziet er allemaal ook prachtig uit. Het enige is dat ‘ie niet waterproof is en dat de auto-pilot functie mist (maar wie wilde dat anyways?). Ik zeg yay Womanizer en wat mij betreft is deze luchtdruktoy een dikke aanrader.

Je kan de Womanizer Premium Eco hier bestellen bij Easytoys, voor 189 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.