Womanizer Plus Size

31-12-2017

Sextoy review by Tess: Womanizer Plus Size

Womanizer plus size

De Womanizer is echt een sextoy die zoveel verschil heeft gemaakt in de sextoy wereld. Het hele concept van deze sextoy was zo vernieuwend en zo anders dan alles wat er al was. En vooral zo goed. Voor wie de Womanizer nog niet kent, deze toy werkt met luchtdruk. Het tuutje gaat over je clitoris, die zachtjes vacuüm wordt gezogen, en dan wordt je clitoris door middel van luchtdruk gestimuleerd. Het klinkt echt super vaag, maar het is zo geweldig lekker!

Ik heb al meerdere Womanizers uitgetest, de originele, de Pro 500 en de Womanizer 2Go. Deze keer kreeg ik van Sandra van Orion de Womanizer Plus size in ruil voor mijn review.

Hier kan je mijn minivlog over de Womanizer Plus Size zien, voor mijn geschreven review, scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]KQSin-1esFM[/youtube]

Mooie verpakking voor een mooie sextoy

Womanizer plus sizeDe Womanizer Plus Size zit in een mooie verpakking die net als de toy zelf zwart, wit en goud is. De verpakking ziet er mooi en luxe uit en is stevig genoeg om de Womanizer in te bewaren. Je krijgt er ook nog een opbergzakje bij. In de doos vind je verder een USB oplaadkabeltje, een stekker daarvoor, een groter tuutje en de gebruiksaanwijzing. De Womanizer is waterproof en het tuutje is gemaakt van siliconen.

De toy zelf ziet er ook echt mooi uit vind ik. De kleurencombinatie vind ik erg mooi en chique. Ik vind de looks van de meeste andere Womanizers niet zo mooi, dus dat ik deze wel mooi vind is al een heel ding. Toen ik ‘m voor het eerst zag, had ik ook het idee dat hij echt super comfortabel zou zijn in het gebruik.

Super relaxed?

Womanizer plus sizeEen Womanizer gebruiken is naast super geil ook super relaxed. Het enige wat je hoeft te doen, is het tuutje op het goede plekje (om je clit) te plaatsen. Daarna hoef je ‘m dus alleen maar gewoon vast te houden. Misschien af en toe even een knopje indrukken als je ‘m harder of zachter wil zetten, maar over het algemeen kost het erg weinig moeite dus. Je kan het tuutje er trouwens makkelijk vanaf halen, wat het schoonmaken extra makkelijk maakt. En je hebt dus twee maten, als je een wat grotere clit hebt, kan je het grotere tuutje gebruiken, of als je die gewoon lekkerder vind, dat kan ook natuurlijk.

Dus toen ik de Womanizer Plus Size zag, dacht ik: Wow! Dit is nóg relaxter! Ik zag mezelf al helemaal lekker liggen met de Plus Size in mijn hand, die ik dan dus niet eens meer uit hoefde te strekken. De ultieme comfort sextoy dacht ik. Net wat voor mij!

De test

Womanizer plus sizeNatuurlijk was ik erg blij toen ik dit ook daadwerkelijk uit kon gaan testen. Ik ging er lekker voor liggen en zette de Womanizer aan. Wat me gelijk opviel, was dat het aan en uit knopje heel ver onderaan de sextoy zat, ter hoogte van het tuutje, maar dan aan de bovenkant. Terwijl de andere knopjes juist aan het andere uiteinde zitten.

Dit vond ik gelijk al niet handig. Want het powerknopje zorgt er ook voor dat je in één keer terug naar standje één kan gaan. En dat is ZO fijn als je net bent klaargekomen. Dan wil je gewoon gelijk terug naar de super subtiele stand, om even later van daaruit weer op te bouwen. Maar ik hou mijn vingers graag bij de knopjes in de buurt en op deze manier kan dat dus niet. Ik moest kiezen of ik mijn vingers of bij het power knopje wilde houden, of bij de plus en min knop. Argh. Irritant!

Kramp in je hand

Womanizer plus sizeOmdat ik nog maar moest beginnen, hield ik natuurlijk mijn vingers bij de plus en min knop. Die zitten dus helemaal aan het uiteinde van het handvat. Op de bovenkant. En geloof mij: dit houdt écht niet lekker vast. Ik dacht dat dit super comfy zou worden, maar dat was het helemaal niet. Je krijgt gewoon een soort rare kramp in je hand. Je hebt dan je duim aan de onderkant van het handvat, en je wijsvinger en middelvinger bij de knopjes. En dit is gewoon echt raar en onnatuurlijk. Niemand wil zo iets vast houden.

Ik bedacht me dat de knopjes misschien beter aan de onderkant zouden kunnen zitten. En sowieso ook verder naar beneden. want je wil toch echt wat druk uitoefenen op het gedeelte waar het tuutje zit, want dat moet goed blijven aansluiten om je clitoris. En vanaf hoe verder weg je dat doet, hoe harder en onhandiger je eigenlijk moet drukken. Dus, de knopjes moesten echt dichterbij. En dan kon dat lange handvat eigenlijk ook wel weg. En dan zouden de knopjes eigenlijk ook best wel aan de bovenkant kunnen blijven zitten, want dat is eigenlijk dan toch handiger.

Dus ik had het helemaal uitgedacht hoe het zou moeten zijn. En toen kwam ik tot de conclusie dat dat dus eigenlijk gewoon is zoals de Womanizer Pro 500 is. Dus dit hele design is wat mij betreft geheel nutteloos. Ook al vind ik het wel veel mooier. Als de Pro 500 nou gewoon in deze kleurstelling is, dan is het toch helemaal goed.

Super lekker gevoel

Womanizer plus sizeMaar, afgezien van de vorm die ik dus niet handig vind, functioneert de Womanizer Plus Size echt perfect. Echt, dit is gewoon mijn favoriete gevoel in de hele wereld! De luchtdruk stimulatie geeft je clitoris een gevoel wat nauwelijks te omschrijven is. In het begin denk ik vaak: gebeurt er wel al wat? Maar al heel snel is het heel duidelijk dat er wat gebeurt. Je voelt een soort luchtdruk golfjes tegen je clitoris. Duidelijke stimulatie, maar toch ook zo subtiel. Maar wel met een groots effect. Echt, als je dit nog nooit gevoeld hebt en je leest dit, denk je waarschijnlijk waar de fuck heeft ze het over? En dat snap ik ook, het klinkt echt mega vaag. Maar dit is gewoon zo moeilijk te omschrijven omdat je het nergens mee kan vergelijken. Niet met gebeft worden, niet met iemand die tegen je clit blaast, niet met iemand die aan je clit zuigt, niet met een vacuüm toy, niet met vingeren of welke vorm van seks dan ook. Dit is gewoon totaal nieuw. En ja, probeer dat maar eens te omschrijven.

Wat ik er wel heel duidelijk over kan zeggen is dat dit echt heel heel heel goed voelt. Luchtdrukstimulatie is de bom, echt. Wat ook leuk is, is dat best heel veel vrouwen kunnen klaarkomen met de Womanizer. Vrouwen die normaal moeilijk klaarkomen, die heel veel stimulatie nodig hebben of die juist stimulatie al snel te heftig vinden. De Womanizer heeft zoveel standjes, van ultra zacht tot omg zo heftig, er zit ook gewoon voor iedereen wel wat bij. Womanizer zelf zegt dat deze toy een orgasme garantie geeft, zo ver zou ik zelf echt niet gaan. Want natuurlijk zijn er vrouwen voor wie dit niet werkt. Maar dit is wel een toy waar opvallend veel positieve reacties op komen. En dat vind ik extra tof.

Conclusie

Ik dacht dat deze Womanizer Plus Size extra comfortabel zou zijn in gebruik, maar dat was zeker niet het geval. Ik vond hem juist extra onhandig. Maar hij deed het wel prima en heeft me ondertussen ook echt al vele super lekkere orgasmes bezorgd.

Als ik maar één Womanizer mocht hebben, dan zou ik zelf deze Plus Size niet kiezen, dan zou ik gewoon gaan voor de Pro500, die vind ik echt makkelijker in gebruik.

Helaas is de Womanizer Plus Size niet meer te koop, klik hier voor alle Womanizers die nog wel te koop zijn.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Womanizer Premium | Tess Tesst - […] nog eens een stuk goedkoper dan de eerdere versies. Volgens mij kwam daarna (of misschien daarvoor) de Womanizer +Size,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.