Womanizer OG

18-11-2022

Toen ik vorige maand op Erofame de Womanizer OG zag, was ik gelijk superbenieuwd. Luchtdruk voor je G-spot. Het leek me echt zo’n hit-or-miss ding. Hoe dan ook, ik kon niet wachten om ‘m te proberen. Ik kreeg de Womanizer OG van Womanizer.

Specs

Materiaal: siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 luchtdrukstandjes en 3 vibratiestandjes
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 199 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik vind ‘m geen 200 euro waard…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de womanizer og De open verpakking van de womanizer og.

De verpakkingen van Womanizer zijn altijd wel mooi. Ze zijn stylish en luxe. Wel vond ik dat ze vroeger echt veel toffere verpakkingen hadden, die ook nog eens een stuk origineler waren. Bijvoorbeeld de verpakking van de Womanizer Liberty vond ik écht heel leuk. Nu is het wat meer standaard luxe, en daardoor wat saaier.

Op de doos vind je allerlei nuttige informatie over de Womanizer OG en in de verpakking vind je natuurlijk de G-spot luchtdruktoy. Maar ook een leuk bewaarzakje, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Het ziet er, ook aan de binnenkant van de doos, allemaal heel luxe uit. Wat ook wel mag voor een toy van nog net geen 200 euro.

Mijn eerste indruk van de Womanizer OG

De womanizer og in het stoeltje, met een lipstick daarnaast. De womanizer og naast een lipstick

De Womanizer OG ziet er ook gewoon uit als een kruising tussen een luchtdruktoy en een G-spot vibrator. Hij is lang, met een bochtje, en redelijk slank. Ik kreeg de donkergrijze versie, maar hij is er ook in andere kleuren.

Het tuutje is anders dan de normale Womanizers, wat ook logisch is, want dit tuutje is bedoeld voor in je vagina in plaats van voor tegen je clitoris. Het tuutje heeft een heel klein beetje een opstaand randje, maar is vrij plat. Het lijkt wel net iets groter dan de ‘normale’ tuutjes, qua opening.

Onderop vind je de knopjes. Er is een (heel klein) powerknopje, een plus en een min voor de luchtdruk en een (vrij klein) knopje voor de vibratiestandjes. Bij de knopjes zit er ook nog een decoratief stukje shiny plastic, wat de toy een luxe look geeft.

Het belang van fijne knopjes

De knopjes van de womanizer og Mijn hand drukt het vervelende powerknopje van de womanizer og in.

Voor ik ga vertellen over hoe deze Womanizer OG voelt, wil ik het eerst even hebben over knopjes. Als je verschillende seksspeeltje gebruikt, heb je misschien wel eens opgemerkt dat er nogal verschil in knopjes is. Er zijn toys waarbij de knopjes precies op de goede plek zitten, makkelijk in te drukken zijn en ook goed te herkennen zonder dat je ze ziet. En er zijn sextoys waarbij de knopjes gewoon kut zijn. Dat laatste is het geval bij de Womanizer OG. Oké, niet volkomen kut, maar wel duidelijk ruimte voor verbetering.

Het powerknopje zit echt op een vervelende plek. Door hoe de toy daar gevormd is, is het echt moeilijk om dit kleine knopje in te drukken. De knopjes om de luchtdruk harder en zachter te zetten, werken prima, die zijn ook niet anders dan anders. Het knopje voor de vibratie is ook weer zo’n knopje wat gewoon niet zo makkelijk in te drukken is. En het gekste vind ik nog wel dat je dit knopje niet kan gebruiken om de vibratie uit te zetten. Je kan alleen kiezen of je wil dat de Womanizer OG op standje 1, 2 of 3 trilt, maar uit is geen optie. Bij navraag bleek dat het testpanel van Womanizer dit het fijnst vond. Wat ik echt vreemd vind, want waarom zou je die keuze niet gewoon bij de gebruiker zelf laten? Ik wil zelf kunnen bepalen of ik de vibratie wel of niet aanzet. En waarom zijn er maar drie vibratiestandjes?

De test van de Womanizer OG

De womanizer og en een flesje sliquid De womanizer og in mijn hand

Ik ben best wel goede vrienden met mijn G-spot. Ik heb ‘m (of haar?) ontdekt begin van deze eeuw, in een schimmige BDSM-kelder in Utrecht, met een dominante man die een heel stuk ouder was dan ik. Ik schrok me rot, het voelde even alsof ik moest plassen, terwijl hij riep dat ik ‘het los moest laten’. En zo kwam ik voor het eerst klaar door mijn G-spot, met squirt en al. Sindsdien zijn we besties, mijn G-spot en ik. Ik weet precies wat ze lekker vindt (veel wrijving!) en wat meestal niet werkt (vibratie). Maar luchtdruk tegen mijn G-spot, daar had ik nog geen idee van. Ik had er niet superveel vertrouwen in, want luchtdruk is nu eenmaal geen stevige wrijving. Maar ik had in de eerste instantie ook nooit verwacht dat luchtdruk bij mijn clitoris zou werken, dus wie weet zou dit wel hét nieuwe ding worden.

Volgens de instructies was het het beste om de Womanizer OG eerst bij je clitoris te gebruiken. Luchtdruk bij mijn clitoris, daar zeg ik eigenlijk nooit nee tegen, dus ik vond het een prima idee. Tot ik het daadwerkelijk aan het doen was. De vorm van deze Womanizer OG is duidelijk niet geschikt voor mensen met een wat dikkere buik. Als ik het tuutje om mijn clitoris plaats, wijst het handvat precies naar mijn buik, waardoor de knopjes ook onhandig in te drukken zijn. Het voelt allemaal gewoon niet chill. Ook vond ik de luchtdrukstimulatie echt tegenvallen in vergelijking met andere Womanizers. Ik gebruik momenteel meestal de Womanizer x Marilyn Monroe en de Womanizer Duo en die hebben allebei veel krachtigere, diepere luchtdrukstimulatie dan deze Womanizer OG. Dus, ik legde de OG even aan de kant en warmde mezelf op met de Marilyn, want ik wilde wel voor de hele ervaring gaan, en als daarvoor clitoraal opwarmen beter is, dan doen we dat!

Toen ik er klaar voor was, bracht ik met een beetje glijmiddel de OG in. Het was even een beetje zoeken hoe ik ‘m moest plaatsen om de luchtdruk tegen mijn G-spot te krijgen. Het gevoel van luchtdruk daar was best oké. Het voelde wel lekker, zoals het ook wel lekker voelt als iemand even over je arm aait. Het is geen complete massage, maar het is wel lekker. Nu voelen nieuwe sextoys niet altijd direct superlekker, soms heeft het wat tijd nodig, maar hoe vaak ik deze Womanizer OG ook gebruikte, en hoe lang ik ook bezig was, veel meer dan ‘best oké’ werd het gewoon niet. Dit is duidelijk niet het soort stimulatie waar ik echt warm voor loop.

Orgasm Enhancer

De womanizer og naast de womanizer x marilyn monroe De womanizer og op het bewaarzakje

Ik heb het eerder al gemerkt, dat sommige sextoys geweldig werken als orgasm enhancers. Bijvoorbeeld de Lovense Osci doet dit ook. Een orgasm enhancer is een seksspeeltje die ik los niet bijzonder vind, maar die me in combinatie met een andere toy superheftige orgasmes geeft.

Wanneer ik de Womanizer OG combineer met de Womanizer X Marilyn, dan krijg ik zo’n intens orgasme dat ik daar echt even van moet bijkomen. Die dubbele stimulatie doet blijkbaar wel echt heel veel, maar dat merk ik dus pas op het moment van het orgasme. En weet je, deze orgasmes zijn echt amazing, maar eerlijk gezegd weet ik niet of ik er 200 euro voor zou betalen. Want ik vind 200 euro voor een seksspeeltje écht heel veel geld. En als dat dan een toy is die in z’n eentje niet meer dan wel oké is, vind ik dat best lastig.

De vibratie van de Womanizer OG

Vergeet ik het bijna te hebben over de vibratie van deze G-spot luchtdruktoy. Ik had al gezegd dat ik het echt raar vind dat je die niet uit kan zetten. En dat er maar drie standjes zijn. De vibratie voelt een beetje buzzy. Niet heel erg hoor, maar het is niet het soort vibratie waarvan ik denk: nou ik snap wel dat die niet uit kan, want zo geweldig. Het is erg middelmatig.

Lastig

Het tuutje van de womanizer og De womanizer og in mijn hand

Ik snap de visie van Womanizer. Ze wilden een sekstoy waarmee je je G-spot kan ontdekken. Het is ook heel leuk om nieuwe sensaties te ervaren. En in combinatie met een sextoy voor je clitoris, is het dus ook heel lekker. Maar nou ja, ik vind het lastig.

Wat ik ook lastig vind, is hoe deze OG er na gebruik uitziet. Ik ben op zich niet vies van vaginaalvocht en glijmiddel enzo. Maar als je klaar bent met de OG, zit dat allemaal in het tuutje. Als je zelf een vagina hebt, weet je dat dit vocht er op verschillende momenten in je cyclus (of je leven) anders uitziet. De ene keer is het doorzichtig, een andere keer is het meer creamy. Dat is echt allemaal oké, want dat hoort nu eenmaal bij de vagina. Maar om het dan zo opgediend te zien in een soort van minischaaltje wat het tuutje van je sextoy is. Meh, ik had zonder gekund. Dan ben je al net klaarkomen, en gewoon dus klaar, een seksspeeltje schoonmaken is altijd al zo’n ding waar niemand zin in heeft, zo niet sexy, maar dit maakt dat gewoon wel extra meh.

Je kan de Womanizer OG gewoon met warm water en zeep schoonmaken. Al dat vocht kan niet dieper in de toy zelf terecht komen. Dat is wel een geruststelling. Maar toch.

Conclusie

Ik ben niet echt enthousiast over de Womanizer OG. Het is heus leuk om je G-spot te ontdekken, al dan niet met behulp van luchtdruk, maar ik vind het effect gewoon niet zo indrukwekkend. Ik vind het een rare keus dat de vibratie niet uit kan. Ik vind het powerknopje heel vervelend en het vibratieknopje een beetje vervelend. Als deze G-spot toy nou 50 euro had gekost, had ik gezegd: ja leuk, kan je er goed bij hebben. Maar voor 200 euro vind ik dat je gewoon niet echt waar voor je geld krijgt, ook al heb ik écht waardering voor het (jarenlange) werk wat Womanizer heeft gedaan voor deze sextoy.

Je kan de Womanizer OG hier bestellen bij Easytoys

(Maar beter bestel je dan de Womanizer Duo of de Womanizer X Marilyn Monroe)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.