Womanizer Next

29-01-2024

Toen ik eind vorig jaar op Erofame was, zag ik daar de Womanizer Next. Niet alleen zag die er mooi uit, maar de vernieuwing sprak mij ook erg aan. Niet alleen kan je de sterkte van de luchtdrukstimulatie bepalen, maar ook de diepte. Klinkt interessant, toch? Ik kreeg de Womanizer Next van de Lovehoney Group.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 14 (steady) standjes en drie standjes voor de diepte (per stand)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 209 euro, hier te koop bij Womanizer of hier bij Willie 
Is ’t wat? Hij is fijn, maar hij verslaat mijn favoriete Duo niet.

De look van de Womanizer Next

Womanizer heeft wel een speciaal plekje in mijn hart. De Womanizer was de allereerste luchtdruk sextoy, en wat een ontdekking was dat! Sinds de eerste Womanizer zijn er een hoop andere versies gekomen. Mijn favoriete Womanizer is de Womanizer Duo. Dit is ook de sextoy die ik het vaakst gebruik als ik niet aan het testen ben. Maar, in deze review gaat het over de Womanizer Next. Hij lijkt op de Womanizer Premium, maar dan iets groter en mooier. De Womanizer Next heeft twee kleuren, of eigenlijk twee tinten. Met daartussen een shiny lijntje. Ik vind ‘m er in alle kleuren echt heel mooi uitzien. De Womanizer Next is helemaal van siliconen gemaakt, waardoor hij heel fijn voelt. Hij is wel hard, maar heeft toch iets zachts.

Ook de verpakking gaf me gelijk al zo’n heel luxe gevoel. Het ziet er allemaal zo stijlvol uit. Als je de doos openmaakt, als een soort laatje, dan is de inhoud nog bedekt met zo’n mooi papiertje. Net een kadootje wat uitpakt. De extra items zitten ook weer in een eigen doosje. Je merkt wel dat je een dure, luxe sextoy in handen hebt als je dit unboxt. Ik ben zo iemand die daar ook wel echt van kan genieten.

De uitleg van alle termen

Je komt allerlei termen tegen als het gaat over de Womanizer Next. 3D Pleasure Air, Climax Control, Autopilot, Affterglow en Smart Silence. Ik snap dat sextoymerken graag nieuwe woorden bedenken om te benadrukken hoe uniek de functies van de sextoy zijn, maar het maakt het niet per se makkelijker om te begrijpen wat zo’n seksspeeltje nu eigenlijk doet. Ik zal de termen even één voor eens langsgaan om zo hopelijk wat duidelijkheid te verschaffen.

3D Pleasure Air: ik denk dat Womanizer hiermee wil benadrukken dat je met de Womanizer Next niet alleen kan instellen hoe hard de luchtdruk stimuleert, maar ook hoe diep. Een extra dimensie dus. De motor in de Womanizer Next is ook vernieuwd, waardoor hij een ander gevoel kan creëren dan de andere luchtdruktoys.

Climax Control: dit is de functie waarmee je de diepte van de luchtdruk kan instellen. Dit kan je bij elke stand doen, in drie niveaus. Het Climax Control knopje vind je op de rug van de Womanizer Next, in het midden. Net onder het shiny boogje.

Autopilot: de autopilot functie is eigenlijk gewoon een héél lang. Als je op het knopje op de andere kant van de Womanizer drukt (helemaal onderaan, tegenover het powerknopje), begint de autopilot. Het begint heel zachtjes en in een heel rustig tempo wordt de intensiteit wat opgevoerd. De autopilot heeft drie standjes. Het eerste standje gaat ‘ie van stand 1 tot maximaal stand 6. Bij de tweede autopilot stand kan je standje zes tot en met elf verwachten en bij de derde stand gaat ‘ie van stand negen tot veertien.

Afterglow: je kan met één druk op de knop terug gaan naar standje één. Dit is heel fijn om te gebruiken als je net bent klaargekomen. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je hiervoor kort op de powerknop drukken. Volgens mij moet je lang op de minknop drukken.

Smart Silence: de Womanizer gaat pas echt aan als hij contact maakt met jouw huid. Dus als je ‘m even weglegt, dan stopt hij vanzelf.

De laatste drie functies zijn niet nieuw. Dus ik was natuurlijk het meest nieuwsgierig naar of de stimulatie van de Womanizer Next echt anders zou voelen en hoe het voelt om zelf de diepte van de luchtdrukstimulatie aan te passen.

De stimulatie van de Womanizer Next

Ik moet zeggen dat ik wel eventjes moest wennen aan de Womanizer Next. Het was geen liefde op het eerste gezicht, of nou ja, beter gezegd: het was geen liefde bij eerste aanraking. Ik moest ‘m wat vaker gebruiken om wat meer te wennen aan hoe hij voelt. En wat heel grappig is, is dat ik nu eigenlijk een beetje verliefd geworden ben op de zachtste standjes. Vooral de eerste twee standjes vind ik gewoon zo, ja, lief eigenlijk. Die voelen ook wel echt anders dan de andere Womanizers. Het voelt als hele zachte kusjes op mijn clitoris. Het is echt zulke fijne, zachte stimulatie dat het dus heel lief voelt. Voor mij is dit stimulatie die echt kan zorgen voor een rustig opgebouwde opwinding. Ik kom hier niet van klaar, want daarvoor is het te lichte stimulatie voor mij, maar ik kan er wel echt heel erg van genieten. Ik vind dit echt heel bijzonder voelen.

Bij de laagste standjes voelt de luchtdrukstimulatie niet continu. Daarom voelt het denk ik ook als allemaal losse kleine kusjes. Denk aan een zware motor die opstart, dat geluid is ook niet continu. ‘Prr – prr- prr – prr’ Bij de hogere standjes gaat er duidelijk iets sneller lopen, en wordt de stimulatie meer een ‘prrrrrrrrr’. Het is voor mij niet zoals bij vibrators dat je steady standjes hebt en patronen. De eerste standjes van de Womanizer Next voelen niet als een patroon, maar werken wel heel stimulerend voor mij. De hogere standjes voelen op die manier iets minder stimulerend bij mij. Hij kan best hard, dus uiteindelijk is er wel veel stimulatie, maar toch mis ik dat gevoel van de lagere standjes.

Climax Control bij de Womanizer Next

Dan was ik natuurlijk ook ontzettend benieuwd aan de diepte die je zelf kan instellen. Dat vond ik best een aparte sensatie. Het klonk een beetje vaag, zelf de diepte aanpassen, maar het is wel echt zo. Als je op het Climax Control knopje drukt, wordt de stimulatie dieper, als je nog een keer klikt, wordt het nog wat dieper en als je dan nog een keer drukt, gaat ‘ie weer terug naar standje één, het minst diepe. Om uit te leggen hoe het voelt, doe ik even alsof het andersom is, van diep naar minder diep, Want het deed mij heel erg denken aan geluid. Als je iemand hoort praten dan hoor je dat geluid helemaal en helemaal helder. Als je je handen over je oren legt, klinkt het geluid wat gedempt, en als je dan met je vingers je oren dicht drukt, dan hoor je het nog meer gedempt. Zo voelen voor mij die dieptestandjes ook. Van helder naar steeds meer gedempt. Of nou ja, eigenlijk andersom dan dus, van gedempt naar steeds meer helder. Wat eigenlijk grappig is, want in de eerste instantie, als je de andere standjes nog niet hebt geprobeerd, dan voelt het helemaal niet alsof het gedempt is. Je weet gewoon niet hoe anders het nog kan voelen. Ik heb meestal de voorkeur voor de diepste stand, maar het is heel leuk om er wat mee te variëren. Je kan elk standje nog meer fine tunen en dat vind ik wel echt fijn. De autopilot heb ik wel even geprobeerd, maar ik heb daar eigenlijk geen geduld voor. Blijkbaar wil ik heel graag zelf bepalen wanneer mijn sextoy harder of zachter gaat en niet wachten tot hij dat zelf voor mij doet.

Maar, met al deze nieuwe features gericht op een nog beter en fijner gevoel, moet ik toch zeggen dat ik nog steeds de voorkeur heb voor mijn Womanizer Duo. Die geeft voor mij toch echt de meest ‘heldere’, diepe luchtdrukstimulatie. Zeker in combinatie met de inwendige vibratie geeft dat gewoon de meest amazing orgasmes. Het is wel een heel ander soort sextoy, ook al werken ze allebei met luchtdruk. Ik vind de Womanizer Next zeker wel een mooie toevoeging, of upgrade eigenlijk, van de Womanizer Premium.

Conclusie

De Womanizer Next voelt inderdaad nieuw en anders. Vooral de zachtste standjes voelen heel bijzonder, als kusjes op mijn clitoris. Het Climax Control knopje is een hele fijne toevoeging. Ik voel echt duidelijk verschil in diepte van de luchtdrukstimulatie met dit knopje. De hogere standjes zijn wel hard, maar voelen voor mij toch net wat minder lekker. Al met al vind ik de Womanizer Next een hele mooie, fijne toy. Ik zou hem vooral aanraden voor mensen die lekker gaan op wat zachtere stimulatie, omdat die écht heel lekker voelt. Of voor mensen die graag hun stimulatie precies finetunen.

Je kan de Womanizer Next hier bestellen bij Womanizer zelf, voor 209 euro
Of hier bij Willie

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.