Womanizer Liberty

05-11-2018

Womanizer Liberty review

Ja mensen, ik hou van Womanizer. De Womanizer was het eerste seksspeeltje dat met luchtdruk werkte en ik vind het gewoon de uitvinding van de eeuw. Beste ontdekking op sextoy gebied als je het mij vraagt. Ik heb er ook al meerdere lovende reviews over geschreven. Ondertussen bestaat Womanizer al een aantal jaren en nu werken ze zelfs samen met We-Vibe. Twee van mijn favoriete merken, dus yay! Nu was ik vorige maand op eroFame, een B2B beurs waar je echt alles op sextoy gebied kan zien, en daar werd de nieuwste Womanizer gepresenteerd. Het was tot dan geheim wat voor Womanizer het precies zou worden, maar ik wist wel al dat de amazing Seron van We-Vibe een sample voor me apart had gehouden.

Hoge verwachtingen van de Womanizer Liberty

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Ik moet zeggen dat ik hoge verwachtingen had. De eerste Womanizer sinds de samenwerking met We-Vibe. We-Vibe heeft altijd super krachtige motoren die diepe vibraties geven én hele toffe vibratiepatronen. Dus ik hoopte dat er misschien een Womanizer met nog betere vibraties dan de Inside Out zou komen, of, wat me eigenlijk nog toffer leek, een Womanizer met patronen. Geen vibratiepatronen maar luchtdrukpatronen. Beetje zoals de Lelo Sona, maar dan niet zo mega heftig. Maar mijn verwachtingen kwamen niet uit. Want de nieuwste Womanizer, de Womanizer Liberty, is een travel versie van de Womanizer.

Prachtige verpakking

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Een verpakking is maar een verpakking. Maar wow, wat is deze verpakking mooi! Je ziet New York (denk ik tenminste) van bovenaf, met een hele mooie zwevende doek, en in het midden niet The Statue of Liberty, maar de Womanizer Liberty. Die ook echt super mooi in de doos ligt, met het dekseltje er net een stukje vanaf. De Womanizer Liberty is er in vier kleuren, en elke kleur heeft een bijpassende verpakking. Maar de verpakking van de Liberty die ik heb gekregen, heel zacht lila, is echt wel het mooist vind ik.

De inhoud

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Je schuift het binnenste deel van de verpakking er uit en dan zie je naast de Womanizer Liberty ook nog een extra doosje, met daar op natuurlijk ook het Womanizer logo. Ook weer in het lila. Daar in vind je de USB oplaadkabel, een bewaarzakje de gebruiksaanwijzing en een platter tuutje. Ik dacht eerst waar heb je nou een bewaarzakje voor nodig, bij een toy die gemaakt is om mee te nemen. Maar je kan daar natuurlijk handig alles in bewaren. De toy, het extra tuutje, de oplader en misschien ook de gebruiksaanwijzing. Maar zelf vind ik het doosje zo prachtig, dat ik alles gewoon daar in bewaar.

Klein en discreet

Womanizer liberty
Womanizer liberty

De Womanizer Liberty is dus best wel klein en wordt afgedekt met een soort dekseltje. Je ziet dan echt niet meer dat dit een sextoy is. En zo kan je ‘m dus discreet en makkelijk meenemen in je tas als je ergens heen gaat. Ook als je ‘m oplaadt, kan je het dekseltje er gewoon op laten zitten. Het ziet er echt wel mooi uit.

Het dekseltje sluit met een magneetsluiting en het blijft ook gewoon echt goed zitten, ook als je ‘m dus in je tas mee neemt. Er was natuurlijk al de Womanizer Starlet, dat is echt een mini Womanizer, die je dus ook heel makkelijk mee kan nemen, maar die ziet er dus wel gelijk uit als een Womanizer en oogt bijna een beetje speelgoedachtig.

Ook zit er geen travel lock of bescherming van het knopje op, dus die zou per ongeluk in je tas aan kunnen gaan. Ik neem de Starlet zelf wel heel vaak mee, naar feestjes, want ik ben niet zo discreet. Maar het nadeel van de Starlet is dat hij alleen maar hele harde standjes heeft. Dus voor mensen met een wat gevoeligere clitoris is dat gewoon niet fijn.

Womanizer Liberty vs. Satisfyer Pro Traveler

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Toen ik de Womanizer Liberty voor het eerst zag, moest ik wel gelijk denken aan de Satisfyer Pro Traveler, waar ik vrijdag een review over ga plaatsen. De Satisfyer Traveler ligt al een tijdje in mijn sextoy kast, maar nu was het echt tijd om die er ook eens bij te pakken. Ook de Satisfyer Traveler is klein en heeft een dekseltje. Ik weet niet wie nu wie nageaapt heeft, maar Satisfyer heeft het in elk geval eerder op de markt gebracht. Dat was eerder ook al het geval, toen Womanizer al een tijdje bezig was met de Inside Out, toen bracht Satisfyer ook net wat eerder een combinatie van een vibrator voor inwendige stimulatie en luchtdruk voor de clitoris op de markt. Alleen die van Satisfyer, de G-spot Rabbit, was echt héél slecht, en de Womanizer Inside Out was heel goed. Maar goed, meer over de Satisfyer Pro Traveler lees je dus vrijdag. Terug naar de Womanizer Liberty.

Up & down

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Het ziet er allemaal dus prachtig uit en waar ik ook blij van werd, was dat er een plus en een min knopje op de Liberty zit. De Starlet had maar één knopje en dat vind ik bij luchtdruktoys toch echt heel vervelend. Soms denk je dat je iets harder wilt, maar blijkt dat toch too much. Dan wil je gewoon met één klik weer naar het vorige standje kunnen. Je kan ook makkelijk het verschil tussen de twee knopjes voelen. Ook erg belangrijk, want je wilt niet per ongeluk harder drukken terwijl je zachter wilt. Het plus knopje is groter en heeft een beetje een deukje, terwijl het min knopje kleiner is en een beetje een bolling heeft. De sextoy zelf is gemaakt van ABS plastic en het tuutje van siliconen. Dit seksspeeltje is ook helemaal waterproof.

De standjes

Womanizer liberty
Womanizer liberty

De Womanizer Liberty heeft zes standjes. De Womanizer Starlet heeft er vier. De zes standjes van de Liberty zijn wat mij betreft ook echt helemaal goed. Het eerste standje is lekker zacht en het zesde standje is heel heftig. Het tuutje is net als de meeste Womanizer ook gewoon echt prima. Het sluit makkelijk aan op je lichaam en je kan het er af halen om schoon te maken.

De Test

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Ik was natuurlijk heel benieuwd hoe de Womanizer Liberty zou voelen. Gelukkig zat dat echt helemaal goed. Zoals ik van Womanizer gewend ben, voelt de luchtdrukstimulatie echt super lekker en intens. Het tuutje past heel goed om mijn clitoris en daarna is het gewoon liggen en genieten. Het is redelijk makkelijk om de knopjes te bedienen. Al had ik die wel liever aan de andere kant willen hebben, omdat dit wel dicht op mijn venusheuvel zat. Maar het gevoel is echt super lekker. Ik hou echt heel erg van luchtdrukstimulatie en deze Liberty doet dat helemaal goed.

Diep of oppervlakkig

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Bij vibraties heb je het verschil tussen diepe en buzzy vibraties. Waarbij de diepe vibraties dus echt zwaarder zijn en dieper doordringen in je lichaam, terwijl buzzy vibraties klinken als zoemende bijen en je veel meer oppervlakkige stimulatie geven. Ik hou van diepe vibraties. En ik heb geen idee hoe het met luchtdruk werkt, maar net als bij de Womanizer Premium, had ik ook bij deze Liberty het gevoel dat dit me echt diepe stimulatie gaf. Bij de hoogste standjes wordt het juist weer iets meer buzzy, voor zover dat dus kan met luchtdruk. Het hoogste standje is dus wel heel heftig, maar voor mij voelt die echt minder lekker hierdoor. Ik gebruik liever de eerste vier standjes.

De tweede ronde

Womanizer liberty
Womanizer liberty

Wanneer ik ben klaargekomen, vind ik het echt fijn om de Liberty langzaam steeds zachter te zetten, tot ‘ie op standje één staat. Om dan vervolgens gewoon weer rustig op te bouwen na even bijgekomen te zijn. Door voor ronde twee!

Conclusie

Womanizer liberty
Womanizer liberty

De Womanizer Liberty doet alles wat je van een Womanizer mag verwachten. Het werkt allemaal goed en redelijk makkelijk en hij ziet er echt heel mooi en luxe uit. En bovenal is het gevoel dat hij geeft echt heel lekker. Hij kost 99 euro, dat is zo’n beetje hetzelfde als de Womanizer Pro40, die helaas (weer) uit het assortiment gehaald is. Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor dit bedrag toch de Pro40 kiezen, omdat die echt lekkerder in de hand lag en de knopjes op een betere plek had. Qua functionaliteit zijn ze bijna hetzelfde. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een sextoy met luchtdrukstimulatie die makkelijk mee te nemen is, een discrete look heeft of gewoon lekker klein is, dan zit je met deze Womanizer Liberty wel helemaal goed.

Vrijdag komt mijn review over de Satisfyer Pro Traveler online, dus dan laat ik je weten hoe die ten opzichte van de Liberty is! The battle of the compact air pressure toys!

Je kan de Womanizer Liberty hier bestellen bij Euphoria voor 99,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Ik vind het leuk dat deze zo compact is.

    Antwoord
  2. Nieuwer is dus niet altijd beter

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Womanizer Liberty! Zijn luchtdrukspeeltjes voor iedereen? - Miss Poppie - […] verwijs ik jullie ook graag door naar de reviews van Luna (climaximaal.nl) en Tess (tesstesst.nl), zodat je ook een…
  2. Womanizer Starlet 2 | Tess Tesst - […] Ik vond het helemaal leuk. De nieuwe uitvoering is een slagje groter. Je hebt natuurlijk ook nog de Womanizer…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.